X

Nevoiți să recunoască OFICIAL: Africa de Sud a anunțat primul deces cauzat de vaccinul Johnson & Johnson

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritatea de reglementare a sănătăţii din Africa de Sud a anunţat, joi, primul deces cauzat de vaccinul anticovid al companiei farmaceutice Johnson & Johnson (J&J). Persoana decedată avea manifestări ale sindromului Guillain-Barre, relatează agenția Reuters, informează News.ro.

Persoana a prezentat sindromul Guillain-Barre, la scurt timp după ce i s-a administrat vaccinul produs de J&J. Ulterior, persoana a fost pusă la ventilaîie şi mai târziu a murit, au declarat oamenii de ştiinţă în cadrul unei conferinţe de presă.

„La momentul îmbolnăvirii, nicio altă cauză a sindromului Guillain-Barre (GBS) nu a putut fi identificată”, a declarat profesorul Hannelie Meyer.

Vârsta decedatului şi alte detalii personale nu au fost dezvăluite din motive de confidenţialitate.

În iulie anul trecut, autorităţile americane au adăugat un avertisment la o fişă informativă a vaccinului produs de compania J&J, argumentând că datele sugerează că există un risc crescut pentru apariţia sindromului GBS în cele şase săptămâni de la vaccinare. La momentul respectiv, au fost identificate 100 de cazuri preliminare de GBS în rândul persoanelor cărora li s-a administrat vaccinul, inclusiv 95 de cazuri grave şi un deces.

J&J nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii trimise prin e-mail. Compania a precizat, la momentul avertismentului din SUA, că era în discuţii cu autorităţile de reglementare şi că rata cazurilor identificate de GBS la persoanele care au primit vaccinul produs de J&J a depăşit doar puţin rata de fond.

„Beneficiul vaccinării încă depăşeşte cu mult riscul”, a declarat Boitumelo Semete-Makokotlela, directorul executiv al Autorităţii de Reglementare a Produselor de Sănătate din Africa de Sud (SAHPRA).

„În ceea ce ne priveşte, am administrat aproximativ 9 milioane (doze) de vaccin Janssen (J&J), iar acesta este primul caz a cărui cauză este GBS”, a adăugat ea.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Europa a anunţat anul trecut că sindromul Guillain-Barre este un posibil efect secundar al vaccinului anticovid produs de AstraZeneca, care, la fel ca şi cel produs de J&J, utilizează tehnologia vectorului viral.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. BENEFICIU???
    Astia sint rupti de realitate, psihopati!
    Streang sau glonte- cat mai repede tuturor acestor asasini liberi si turbati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button