X

Poliția Gândirii devine oficială! Informația necontrolată de guvern este în vizorul noii structuri speciale pentru combaterea instigării la ură

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spune “România colonie” și câștigă un parcurs gratuit cu mașina poliției până la prima secție. Primii 10 câștigători vor primi și un sejur la Gherla.

Vânătoarea de vrăjitoare începe și în România. Informația necontrolată de guvern este în vizorul “poliției din România”. Practic, se urmărește anihilarea oricărei critici politice structurate, prin calificarea acesteia drept act terorist, pericol la siguranța statului, dăunătoare coeziunii sociale, etc.

Iată că democrația de la București, supusă democrației U.E., care este supusă democrației SUA, care este supusă democrației Rothschild, care este în realitate o khazarocrație… se transformă încet în ceea ce a fost întotdeauna, un regim represiv, o miliție a gândirii, o CEKA însetatată de sânge angajată în eradicarea tuturor mișcărilor realmente patriotice și structurate în jurul unui mesaj politic periculos pentru Sistemul colonial din România.

Se pare că institutul Elie Wiesel, plătit din banii noștri, a intrat în modul turbo-gazare de patrioți…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu este chiar explicit articolul, dar așteptăm un nou articol mai detaliat. După părerea mea încă nu a sosit vremea pentru așa ceva, dar intuiesc că nu este prea departe timpul când impunerea aceasta va fi vizibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button