X

News România- postul TV care nu a primit bani de la Guvern pentru a face propagandă plandemiei este amenințat cu închiderea de către CNA

News România- postul TV care nu a primit bani de la Guvern pentru a face propagandă plandemiei este in pericol de a fi închis.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Joi, 21.07.2022, membrii #CNA au încălcat Constituția votând în unanimitate împotriva prelungirii licenței de emisie care expiră pe 30.07.2022 fără ca aceștia să aibă nici măcar un singur motiv în favoarea închiderii postului. Au motivat că acest post TV News România nu reprezintă interesele poporului (de parcă ne-ar fi întrebat pe noi ce interes avem), că postul nu este de interes public și că a dezinformat atât în perioada plandemiei cât și în perioada războiului (în condițiile în care s-au prezentat inclusiv documente oficiale și studii științifice și în emisiuni au fost invitați pro și contra subiectelor prezentate).

Prin votul dat vineri, #CNA a călcat în picioare drepturi constituționale printre care dreptul la opinie, dreptul la liberă exprimare și dreptul la muncă al angajaților postului TV.

De câte ori am fost invitată la News România, NICIODATĂ nu mi s-a spus ce să vorbesc sau că nu am voie să vorbesc despre un anumit subiect de interes național.

Marți, 26 iulie 2022, la ora 08:00 voi merge la CNA pentru a depune în scris cu număr unic de înregistrare solicitarea de prelungire a licenței postului TV News România. Le voi cere să îmi comunice în scris care sunt motivele care au stat la baza votului lor pentru neprelungirea licenței de emisie.

Solicitarea o voi face în dublu exemplar – unul îl voi depune la CNA și pe celalalt exemplar (pe care îl voi păstra) voi solicita să mi se pună ștampilă cu data și cu numărul de înregistrare, deoarece, în caz că nu îmi vor răspunde concret în termen legal, să mă pot îndrepta împotriva lor în instanță.

Veniți și voi pentru a apăra dreptul postului News România de a emite în continuare și pentru a depune solicitări scrise în susținerea acestuia prin solicitarea prelungirii licenței de emisie.
Pentru susținerea postului TV News România și pentru solicitarea către CNA a prelungirii licenței postului a fost creat și acest eveniment :👇👇👇

https://facebook.com/events/s/protest-pentru-sustinerea-post/1599751637092825/

Pentru mai multe detalii despre abuzul CNA, urmăriți emisiunea de aseară moderată de către Dl. Radoi Remus care a avut invitați de excepție : Dl. Prof. Dr. Universitar Gheorghe Iancu – fost Avocat al Poporului (numit în functie în septembrie 2011 și demis în iulie 2012 deoarece își exercita îndatoririle profesionale cu demnitate și cu profedionalism) , Dl. Avocat Toni Neacșu, Dl. Avocat Aurel Moldovan și pe Dl. Avocat Adrian Călin Cuculis. 👇👇👇

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button