X

[VIDEO] Dezvăluiri incendiare la Tucker Carlson – FOXnews: ”Informații de la FDA arată că urmează să apară efecte adverse masive după vaccinare!”

Jair Bolsonaro, dezvăluiri incendiare la Tucker Carlson: ”Informații de la FDA arată că urmează să apară efecte adverse masive după vaccinare!”
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a declarat într-un interviu că a existat o presiune globală, prin intermediul mass-media, ca statele să se concentreze doar pe vaccin, nu și pe tratamentul timpuriu în cazul recentei pandemii. 
El a mai adăugat că a primit informații din partea unei agenții a Guvernului american, FDA-ul, că urmează să apară efecte secundare adverse după vaccinare. Președintele Bolsonaro a devenit „îngrijorat” când a citit că în contractul cu Pfizer, compania farmaceutică nu-și asuma nicio responsabilitate pentru efectele adverse. Jair Bolsonaro nu s-a vaccinat.

„Când virusul a început să lovească puternic, în martie 2020, oamenii au început să caute vaccinul. Am început să vedem că a crescut numărul de cazuri. Acum, pentru cineva care a contractat virusul, ca mine, vaccinul nu ajută. Adică, nu faci un vaccin dacă ai fost deja infectat. Vaccinul ar fi inutil. Ar trebui să te bazezi pe medicație. Am studiat situația, am consultat alte țări, doctori brazilieni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În Brazilia au apărut două medicamente care au funcționat foarte bine și pe care și eu le-am folosit. Dar presiunea globală, prin mass-media, a companiilor farmaceutice, era împotriva tratamentului timpuriu, voiau numai vaccinul. Am citit contractul cu Pfizer: una din clauze era că nu-și asumă nicio responsabilitate față de niciun efect secundar apărut ca urmare a vaccinării.

Am devenit foarte îngrijorat despre asta. Congresul din Brazilia a votat o legea care permite tuturor companiilor farma să nu aibă nicio răspundere în cazul efectelor secundare apărute după vaccin. Aveam și informații din partea FDA (Food and Drug Administration – agenție a guvernului SUA – n.r.) că efecte secundare urmează să apară după vaccinare anul acesta și anul următor.

Oamenii infectați nu aveau nevoie să se vaccineze, acesta este și cazul meu. Dar am cumpărat vaccinuri pentru brazilieni, dar nu am obligat pe nimeni să se vaccineze. Am respectat libertatea individuală”, a spus Bolsonaro într-un interviu acordat jurnalistui american Tucker Carlson. În context, merită menționat că în tot acest timp, autoritățile din România au susținut că nu există niciun pericol odată cu vaccinarea, iar cei care susțin altceva sunt „conspiraționiști”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Adevarul e ca este foarte greu sa faci o legatura clara intre vaccinul anti-covid si efecte adverse deorece efectele adverse sunt diverse (probleme cardiovasculare, tulburari neurologice, etc), iar timpul scurs de la momentul vaccinarii la momentul aparitiei efectului advers, ca variabila statistica, are o imprastiere foarte mare; iar efectele adverse imediate au fost rare. Demonstreaza unui judecator tu, persoana care ti-ai facut doua doze in mai 2021 si careia i s-au gasit niste trombi in iunie 2022, ca intre trombi si vaccin exista o legatura de cauzalitate! Nici o sansa!

    1. Cand se va trezi oare românul , dupa concediile cu gratare la mare si la munte..si din ipocrizia sociala si din fudulie si prostie...NICIODATĀ! Asa se pare.... spune:

      La autopsierea cadavrelor celor morti de la serul ucigator covid, se vede tot, chiar si dupa 2 ani sau mai multi ani! Sa nu ai tu “grijā” ca DUMNEZEU nu ne arata Adevarul!
      Cum vine razboi nuclear + radiatii alpha si gamna nucleare + poluare cu cobalt radioactiv sau uraniu, daca stii ceva de fizica atomica si de biologie, se va spune digur ca mortii covid vor fi din cauza radiatiilor nucleare si din contaminarea radioactiva a apei si alimentelor. Ada ca degeaba se vor face stocuri de måncare. Animalele domestice vor muri toate, ca si copiii sub 10 ani. DUMNEZEU CU MILA!
      Amintiti-va de milioanele avorturi, de tradarea lui HRISTOS in plandemia covid , in tot acest timp de Apocalipsā!

      DOAMNE AJUTĀ!

  2. Dupa cum exista ”carne de tun”(pe care o vedem astazi in Ucraina), asa exista si ”carne de vaccin”(pe care o putem vedea peste tot in Lume)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button