X

NATO monitorizează influencerii care pun la îndoială versiunea oficială a războiului din Ucraina considerandu-i ”pro-ruși” din oficiu!

NATO monitorizează influencerii care pun la îndoială versiunea oficială a războiului din Ucraina considerandu-i ”pro-ruși” din oficiu!
Cotidianul italian Corriere della Sera a dezvăluit la 5 iunie 2022 existența unui program de supraveghere a personalităților “pro-ruse” din țară. Aceasta este condusă de Departamentul de Informații pentru Securitate (Dipartimento delle Informazioni per la Sicurezza), un serviciu de informații care depinde direct de prim-ministru.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenția italiană de știri ANSA a publicat numărul 4 al unui buletin din acest program, intitulat Buletinul hibrid. Acesta acoperă perioada 15 aprilie – 15 mai. Prin urmare, se poate presupune că numărul 1 a acoperit perioada cuprinsă între 15 ianuarie și 15 februarie. Dacă se confirmă, acest lucru ar indica faptul că programul a început cu mai mult de o lună înainte de intervenția rusă în Ucraina, citeaza Reseau International.

Corriere della Sera, care ia acest raport al serviciilor de informații italiene ca atare, a dezvăluit că prietenul nostru, geograful Manlio Dinucci, era considerat cea mai periculoasă sursă. Pentru a-l defăima, ziarul pretinde cu aplomb că a fost citat de președintele Vladimir Putin în discursul său de celebrare a Zilei Victoriei. Aceasta este o minciună sfruntată.

Este logic să presupunem că cenzura articolului lui Manlio Dinucci din cotidianul de stânga Il Manifesto privind planificarea războiului de către RAND Corporation2 a fost ascultată. Comisia parlamentară însărcinată cu supravegherea serviciilor de informații (Comitato parlamentare per la sicurezza della Repubblica) s-a ocupat de acest caz.

Cel mai probabil, nu este vorba de o inițiativă italiană, ci de o parte a unui program NATO mai amplu. Aceasta ne permite să înțelegem de ce Consiliul de Apărare polonez a intervenit pe lângă furnizorul de acces francez Orange pentru a cenzura site-ul nostru în țara sa, ceea ce până acum se întâmpla doar în statele autoritare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu numai că neg varianta oficială mincinoasă dar simt și o puternică simpatie pentru Putin și poporul rus în timp ce pentru NATO+Zselensky simt o imensă scârbă și dispreț cât cuprinde.

  2. Ce i-a zis Hristos lui Pillat din Pont atunci când acesta I-a explicat Domnului că putere are asupra Lui, putând să-I dăruiască viața, adică să-L elibereze, sau să-L condamne la moarte? Hristos i-a răspuns așa: “N-ai fi avut tu (Pillat din Pont) nicio putere dacă nu ți-ar fi fost dată ție de sus”. Tot așa este și cu această amenințare privind monitorizarea persoanelor care nu pot fi de aceeași gândire cu americanii sau cu fiul lor, UE. Dacă li se îngăduie lor de sus, atunci îi vor putea prigoni pe cei care n-au aceeași gândire cu ei (cu americanii). Deja aceștia(americanii) se erijează de ceva vreme într-un “nou Dumnezeu” sau “nou Mesia” pe pământ. Cine știe, poate că “noul Mesia” pe care îl vor încorona evreii, va fi chiar din statul american, asta ca să completeze și să confirme hegemonia americană îngăduită totuși de sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button