X

Gheorghe Piperea anunță vaccinarea forțată contra variolei maimuței. “Prostificare, apartheid și iobăgie”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gheorghe Piperea este de părere că se va ajunge la vaccinarea forțată contra variolei maimuței. Deocamdată în vizor se află doar membri comunităţii LGBTQ.

Avocatul Gheorghe Piperea crede că membrii LGBTQ riscă să fie vaccinați cu forța contra variolei maimuței, dacă focarele existente se extind. Primii care recomandă vaccinarea sunt britanicii, însă Piperea spune că nu e exclus ca recomandarea să devină obligație la nivel mondial.”Nebunia vakseenării cu orice preț depășește barierele impenetrabile ale corectitudinii politice. Britanicii “recomandă” înțeparea bărbaților homo sau bisexuali contra variolei maimuței. O să apară un val de hate și discriminare similară cu cea de pe vremea HIV – SIDA (cine nu știe despre ce e vorba, să pună mâna și să vadă Philadelphia, cu Tom Hanks în rolul principal).

Rămâne de văzut cine va da curs din proprie inițiativă “recomandării” – nu mai e doar despre mândria afișării unei orientări sexuale, ci despre devoalarea unei realități “explicate” de OMS ca fiind cauza variolei maimuței: relațiile sexuale ocazionale și cu multipli parteneri. Deci, chestii care nu se afișează nici măcar la psiholog. Din nefericire, această motivație “științifică” seamănă ca picăturile de cu clișeul de pe vremea HIV – SIDA. Oricum, marii științifici din tagma lui Arafat nu explică de ce și cum boala ar trece la heterosexuali… Oengeurile care ar fi trebuit să apere pe toată lumea de discriminare, inclusiv pe ne-vakseenați, nu vor avea aliați contra acestei noi discriminări.”, susţine Gheorghe Piperea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Avocatul consideră că “recomandarea se va transforma rapid în obligație”, iar statul “va trebui să identifice destinatarii injecției”. Iar aici, se va folosi de multitudinea de informaţii din lumea digitală, ceea ce va duce în opinia lui Gheorghe Piperea la “regres cognitiv (prostificare) și apartheid și iobăgie”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sa stea linistit Piperea, caci homalaii nu se vor impotrivi vaccinarii, ba din contra se vor duce incolonati la injectare, pt ca astora le place orice este ascutit si inteapa!

  2. Mântuire fără “furtună” nu se poate astăzi. Socotind lumește spunem că este ceva foarte dezgustător dar prin prismă duhovnicească vedem că este o ispită prin care se vor arăta luptătorii pentru adevăr, adică deja vorbim de mântuire. Sau, altfel spus, continuă separarea oilor de capre. Ispita este cea care ne arată exact cine suntem, căci la ananghie om își arată adevărata sa față sau eul său. Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune că: “Cel care va primi necazurile(ispita) cu mulțumire, aceluia i se vor șterge mulțime de păcate”. Să nu judecăm lumește cele ce vin, căci Dumnezeu le îngăduie pentru mântuirea noastră. Post nu, privegheri nu, participări la slujbe nu, milostenie nu, blândețe nu, smerenie nu….., atunci trebuie să vină ceva prin care să fim băgați cu sila în Rai. Acest “ceva” este ispita care urmează să apară. Așadar să o primim cum se cuvine știind acum care-i rostul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button