X

Cristian Terheș: “Scopul Certificatului Verde nu a fost să combată 0VID-ul, ci să instituie o ‘tiranie digitală’!

Cristian Terheș:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se dorește prelungirea Certificatului cu încă un an.  Contactați-vă europarlamentarii și cereți-le să voteze împotriva prelungirii Certificatului. Pe data de 6 iunie 2022 am ținut următorul discurs în Parlamentul European, prin care le-am cerut europarlamentarilor să voteze împotriva prelungirii cu încă un an a Certificatului Verde:

‘Dragi colegi, trebuia să avem un vot în această plenară pe prelungirea cu încă un an a Certificatului Digital COVID, dar votul a fost amânat pentru următoarea sesiune plenară. Faptul că încă vorbim despre prelungirea certificatului pentru încă un an doar dovedește, din nou, că această măsură nu a avut ca scop combaterea COVID, ci să conducă Uniunea Europeană, de la un <spațiu al libertății>, după cum spune Tratatul, la o tiranie digitală.

Din cauza acestui certificat milioane de europeni nu au putut să își exercite drepturile lor fundamentale dacă nu se injectau, împotriva voinței lor, cu produse medicale care au fost testate pentru o scurtă perioadă de timp. Vedem acum multe dintre persoanele vaccinate care suferă reacții adverse de la aceste produse medicale, inclusiv deces.

Am fost aleși de către oameni ca să îi slujim în acest Parlament și să facem legi care să îi protejeze, nu să le încalce drepturile sau să îi expună la riscuri legate de sănătate, inclusiv la deces. Vă îndemn, prin urmare, să votați împotriva prelungirii Certificatului Digital COVID și să facem UE, din nou, un spațiu al libertății, nu o tiranie sau un spațiu al restricțiilor.'”, scrie europarlamentarul Cristian Terheș pe pagina sa de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. UE a devenit ceea ce și-a propus încă din fașă, iar a deveni ceea ce ne spune dl. Terheș este imposibil. De ce? Pentru că cel rău nu se distruge pe sine însuși. Ținta lui suntem noi creștinii(în primul rând). Tirania este cu adevărat imaginea ei(a UE) în oglindă. Cine nu e convins de aceasta încă doarme. Un astfel de somn este mare păcat, păcat care tradus înseamnă moarte sufletească. Imnul Național dacă l-am ști, în sensul de a-l înțelege și a-l trăi, vii am fi. Așadar cine vrea să învieze sau să fie viu să facă bine să cinstească cum se cuvine Imnul Național al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button