X

Războiul din Ucraina ascunde crimele v@ccinării C0vid-19: Sindrom imunodeficitar, septicemii, decese – creștere și de 2000% în SUA!

Războiul din Ucraina ascunde dezastrul vaccinarii Covid-19: Sindrom imunodeficitar, septicemii, decese - creștere și de 2024% în SUA!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernele din tot mai multe tari confirmă “în liniște” că persoanele complet vaccinate dezvoltă sindromul imunodeficienței dobândite, în timp ce intreaga planetă e preocupată de conflictul generat Rusia-Ucraina și de costul vieții, indus artificial de bogatii lumii.

Ceva este foarte în neregulă și este din cauza injecțiilor Covid-19. Peste tot în lume, guvernele publică date oficiale care arată toate același lucru. Aceleași Guverne însă nu sunt dispuse să explice de ce. În schimb, acestea publică în liniște date în speranța că vor fi ascunse sub preș în timp ce vă distrag atenția cu războiul din Ucraina și vă îngrijorează costul vieții; o criză creată de politica guvernamentală, scrie The Expose.

Dar, odată cu publicarea documentelor confidențiale ale Pfizer, guvernele din întreaga lume vor fi forțate să recunoască faptul că injecțiile cu Covid-19 fie cauzează o potențare dependentă de anticorpi, fie ceva mult mai rău: sindromul imunodeficienței dobândite. Deși rar, este perfect posibil ca un medicament sau un drog să provoace Sindromul Imunodeficienței Dobândite, iar datele publicate de Public Health Scotland, Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă, Guvernul Canadei, Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică și Centrele de Control al Bolilor din SUA sugerează cu tărie că injecțiile Covid-19 ar trebui adăugate pe listă.

Cum altfel pot explica guvernele din întreaga lume faptul că persoanele complet vaccinate: au mai multe șanse de a fi infectate cu Covid-19; este mai probabil să fie spitalizate cu Covid-19 și mai probabil să moară din cauza Covid-19 decât cei nevaccinați? Cum altfel pot explica guvernele din întreaga lume creșterea uriașă a ratelor de mortalitate din toate cauzele în rândul celor complet vaccinați în comparație cu cei nevaccinați? Cum altfel pot explica Guvernele din întreaga lume creșterea de la 1.145% la 33.715% a numărului de boli, cancere și infecții legate de SIDA raportate la VAERS – Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri al Centrelor pentru Controlul Bolilor din SUA – în 2021?

Scoția

Public Health Scotland a anunțat în ianuarie că, începând cu data de 6 februarie 22, nu va mai raporta săptămânal cazurile de Covid-19, spitalizările și decesele în funcție de statutul de vaccinare.

Graficele de mai sus au fost create pe baza cifrelor publicate de Public Health Scotland în “COVID-19 & Winter Statistical Report”, publicat la 16 februarie 22, și arată că ratele de infectare, spitalizare și deces la 100.000 de persoane cu Covid-19 au fost în mod constant mai mari în rândul populației complet vaccinate. Iată ce a făcut vaccinarea împotriva Covid-19 populației din Scoția.

Noua Zeelandă

Următorul grafic arată numărul real de cazuri de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie în Noua Zeelandă. Datele au fost extrase dintr-un document oficial al Ministerului Sănătății din Noua Zeelandă “Covid-19.

După cum se poate observa, în ambele perioade, populația complet vaccinată a reprezentat majoritatea cazurilor de Covid-19, dar diferența dintre 12 februarie și 24 februarie în ceea ce privește numărul de cazuri în funcție de statutul de vaccinare este șocantă.

Următorul grafic prezintă rata cazurilor de Covid-19 la 100.000 de locuitori în funcție de statutul de vaccinare între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie în Noua Zeelandă, pe baza cazurilor de mai sus.

Aceste rate de cazuri, la fel ca și ratele de cazuri din Public Health Scotland, cu siguranță “aruncă apă pe focul” celor care spun că “vaccinarea reduce șansele de a fi infectat cu Covid-19”, nu-i așa?

Acest lucru înseamnă că injecțiile cu Covid-19 au o eficacitate negativă în lumea reală, iar noi suntem capabili să folosim formula de eficacitate a vaccinului de la Pfizer pentru a o calcula.

Rata de cazuri nevaccinate – Rata de cazuri vaccinate / Rata de cazuri nevaccinate = Eficacitatea vaccinului

Următorul grafic arată eficacitatea vaccinului Covid-19 în două doze în lumea reală între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie 2022.

Între 6 ianuarie și 11 februarie, eficacitatea reală a vaccinului Covid-19 s-a dovedit a fi de minus 94,4%, dar până la 24 februarie, eficacitatea reală a vaccinului a scăzut la minus 281,35%. Acest lucru înseamnă că persoanele complet vaccinate au avut de 3,8 ori mai multe șanse de a fi infectate cu Covid-19 decât populația nevaccinată/vaccinată cu o singură doză.

Iată ce a făcut dubla vaccinare populației din Noua Zeelandă.

Canada

În ciuda faptului că guvernul a impus restricții draconice care, la rândul lor, au constrâns milioane de oameni să facă injecțiile cu Covid-19, de la începutul anului, Canada a înregistrat cel mai mare val de cazuri de Covid-19, spitalizări și decese de până acum.

Datele oficiale ale Guvernului Canadei arată că populația vaccinată, în ansamblul ei, a reprezentat 4 din 5 cazuri, spitalizări și decese de Covid-19 din 21 februarie 2022, până la 17 aprilie.

Dar arată, de asemenea, că ratele de cazuri/spitalizare/decese la 100.000 de locuitori au fost cele mai ridicate în rândul celor triplu vaccinați în același interval de timp.

Atât de ridicate încât datele arată că cei triplu vaccinați au în medie de 4 ori mai multe șanse de a fi infectați cu Covid-19, de 2 ori mai multe șanse de a fi spitalizați cu Covid-19 și de 3 ori mai multe șanse de a muri din cauza Covid-19 decât cei nevaccinați.

Următorul grafic prezintă rata cazurilor de vaccinare la 100.000 de persoane vaccinate, în funcție de statutul de vaccinare, în Canada, între 21 februarie și 17 aprilie 2022.

Următorul grafic prezintă ratele de spitalizare la 100.000 de persoane vaccinate, în funcție de statutul de vaccinare în Canada, între 21 februarie și 17 aprilie 2022.

Următorul grafic prezintă rata de deces la 100.000 de persoane vaccinate, în funcție de starea de vaccinare, în Canada, între 21 februarie și 17 aprilie 2022.

Iată ce a făcut vaccinarea Covid-19 populației din Canada.

Anglia

Agenția britanică de securitate sanitară joacă, de asemenea, același joc ca și Public Health Scotland și, de la 1 aprilie 2022, a refuzat să mai publice date privind cazurile de Covid-19, spitalizările și decesele în funcție de statutul de vaccinare.

Cele trei diagrame de mai sus au fost create folosind cifrele conținute în rapoartele de “supraveghere a vaccinurilor” din săptămâna 5, săptămâna 9 și săptămâna 13 ale Agenției britanice de securitate sanitară (UKHSA).

Cifrele arată că ratele de cazuri între săptămâna 5 și săptămâna 13 din 2022 au fost cele mai ridicate în rândul celor triplu vaccinați din toate grupele de vârstă din Anglia. Și nu doar cu puțin, iar diferența dintre cei nevaccinați și cei triplu vaccinați s-a înrăutățit de la o lună la alta.

Toate grupele de vârstă au suferit, de asemenea, o rată de deces Covid-19 mai mare la 100.000 în rândul celor dublu vaccinați, cu excepția celor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani între săptămâna 5 și săptămâna 9.

Dar această grupă de vârstă a suferit o rată de deces mai mare în rândul celor nevaccinați doar în săptămâna 5, în săptămânile 9 și 13 înregistrându-se o rată de deces identică în rândul celor nevaccinați și dublu vaccinați.

Singura altă grupă de vârstă care a întrerupt tendința a fost cea a persoanelor cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani, care a revenit la o rată de mortalitate ușor mai mare în rândul celor nevaccinați în săptămâna 13. Dar, în afară de aceasta, toate celelalte grupe de vârstă au suferit o rată de deces mai mare în rândul celor dublu vaccinați de la începutul anului.

Acestea nu sunt genul de cifre pe care ar trebui să le vedem dacă un vaccin este eficient. Acestea nu sunt nici măcar genul de cifre pe care ar trebui să le vedem dacă un vaccin este ineficient. Ceea ce vedem aici este un vaccin care are efectul opus celui scontat.

Următoarele două diagrame arată eficacitatea vaccinului Covid-19 în lumea reală împotriva deceselor în rândul populației dublu vaccinate din Anglia, pe grupe de vârstă și săptămâni, pe baza ratelor de deces furnizate mai sus.

O eficacitate a vaccinului împotriva decesului de minus 111% a fost înregistrată în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani, minus 138% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 70 și 79 de ani și minus 166% în rândul persoanelor de peste 80 de ani în săptămâna 9 din 2022.

Dar uitați-vă doar la cifrele pentru persoanele de 40-49 de ani. În săptămâna 5 s-a înregistrat o eficacitate a vaccinului împotriva decesului de +16%. Apoi, în săptămâna 9, aceasta a scăzut la minus 32%. Dar apoi, în săptămâna 13, aceasta a scăzut la un șocant minus-121%.

Aceste cifre arată că majoritatea persoanelor dublu vaccinate au de două ori mai multe șanse de a muri din cauza Covid-19 decât persoanele nevaccinate.

Graficul următor arată eficacitatea reală a vaccinului Covid-19 în rândul populației triplu vaccinate, pe grupe de vârstă și săptămâni, în Anglia, între 3 ianuarie și 27 martie 2022, pe baza cifrelor privind rata cazurilor furnizate anterior mai sus.

Acest lucru nu este nici pe departe aproape de eficacitatea de 95% pretinsă de Pfizer, nu-i așa? Eficacitatea vaccinului a fost de minus 391,43% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani în săptămâna 13, în scădere de la minus 114,8% în săptămâna 5.

Cele mai îngrijorătoare scăderi par a fi în rândul persoanelor de 60-69 de ani și 70-79 de ani, deoarece se pare că au căzut de pe o stâncă între săptămâna 9 și săptămâna 13. Din fericire, scăderea în rândul persoanelor de 18-29 de ani pare să fi încetinit între săptămâna 9 și săptămâna 13, dar se situează încă la minus 231,22%, după ce în săptămâna 5 a fost de minus 29,8%.

Aceste cifre arată că persoanele de 60-69 de ani au o probabilitate de aproape 5 ori mai mare de a fi infectate cu Covid-19 decât persoanele de 60-69 de ani nevaccinate, și arată că persoanele de 40-59 și 70-79 de ani au o probabilitate de peste 4 ori mai mare de a fi infectate cu Covid-19 decât omologii lor nevaccinați.

UKHSA susține că eficacitatea vaccinului scade substanțial în timp și de aceea este important să se facă o doză de rapel. Dar aceasta este o minciună. Eficacitatea vaccinului nu se diminuează. Performanța sistemului imunitar da.

Eficacitatea vaccinului nu este de fapt o măsură a vaccinului, ci o măsură a performanței sistemului imunitar al unei persoane vaccinate în comparație cu performanța sistemului imunitar al unei persoane nevaccinate.

O eficacitate a vaccinului de -50% ar însemna că sistemul imunitar al persoanei vaccinate are acum o performanță mai slabă decât sistemul imunitar natural al persoanei nevaccinate. Ar însemna că vaccinurile Covid-19 au afectat sistemul imunitar, iar acest lucru este exact ceea ce arată aceste cifre.

Graficul următor arată performanța sistemului imunitar al populației triplu vaccinate din Anglia, pe grupe de vârstă, în pe săptămână, în comparație cu sistemul imunitar natural al populației nevaccinate, pe baza cifrelor privind rata de cazuri furnizate mai sus.

Cea mai scăzută performanță a sistemului imunitar a fost înregistrată în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani, cu un șocant minus 80 %, dar toate persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani, vaccinate de trei ori, nu au fost prea departe, cu o performanță a sistemului imunitar cuprinsă între minus 75 % și minus 76 %.

Chiar și persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani se aflau în această regiune la minus-70%, scăzând de la o performanță a sistemului imunitar de +11,35% între săptămâna 51 și săptămâna 2, ceea ce înseamnă că au suferit cel mai rapid declin al performanței sistemului imunitar.

Orice persoană cu vârsta de peste 60 de ani care a primit trei vaccinuri ar trebui să fie extrem de îngrijorată pe baza cifrelor de mai sus, deoarece acestea dezvăluie un declin extrem de rapid al performanței sistemului imunitar de la începutul anului 2022.

Dar asta nu înseamnă că toți cei sub 60 de ani nu ar trebui să fie îngrijorați, toți aceștia suferă deja de un sistem imunitar care s-a degradat în medie între 70 și 76%.

Iată ce le-a făcut vaccinarea Covid-19 oamenilor din Anglia și din Scoția, și din Noua Zeelandă, și din Canada și, cel mai probabil, din restul lumii.

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi?

Cercetările intensive efectuate de experții în domeniul sănătății de-a lungul anilor au scos la iveală îngrijorări tot mai mari cu privire la “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE), un fenomen în care vaccinurile agravează mult boala, pregătind sistemul imunitar pentru o reacție exagerată potențial mortală.

ADE poate apărea în mai multe moduri diferite, dar cel mai bine cunoscut este supranumit “Calea calului troian”. Aceasta apare atunci când anticorpii neneutralizatori generați de o infecție anterioară sau de o vaccinare nu reușesc să blocheze agentul patogen la reexpunere.

În schimb, aceștia acționează ca o poartă de acces, permițând virusului să pătrundă și să se reproducă în celule care, de obicei, sunt interzise (de obicei, celule imunitare, cum ar fi macrofagele). Acest lucru, la rândul său, poate duce la o diseminare mai largă a bolii și la reacții imune hiperreactive care provoacă boli mai grave.

În studiile clinice anterioare ale vaccinurilor candidate pentru combaterea SARS și MERS, studiile au eșuat în faza de testare pe animale din cauza ADE, cunoscută și sub numele de priming patogen sau furtună de citokine.

Studiile clinice din faza a treia sunt concepute pentru a descoperi efectele secundare frecvente sau grave înainte ca un vaccin să fie aprobat pentru utilizare, inclusiv ADE.

Dar aici se află problema, niciunul dintre vaccinurile Covid-19 nu a finalizat faza a treia a studiilor clinice.

Studiul de fază trei al Pfizer nu se va încheia până la 8 februarie 2024, după ce anterior se estima că se va încheia în aprilie 2023.

Cu toate acestea, din informațiile adunate de Pfizer până în prezent în cadrul studiului în curs de desfășurare pe care l-au efectuat, este clar că în februarie 2021 erau pe deplin conștienți de faptul că intensificarea dependentă de anticorpi era o posibilă consecință a injecției lor de Covid-19 și se pare că știau, de asemenea, în aprilie 2021, că fenomenul ucidea oameni.

Bolile potențate asociate cu vaccinarea (VAED) sunt prezentări modificate ale infecțiilor clinice care afectează persoanele expuse la un agent patogen de tip sălbatic după ce au fost vaccinate anterior împotriva aceluiași agent patogen. Răspunsurile intensificate sunt declanșate de încercările eșuate de a controla virusul infectant, iar VAED se prezintă de obicei cu simptome legate de organul țintă al agentului patogen infectat.

Potrivit oamenilor de știință, VAED apare sub forma a două imunopatologii diferite, ameliorarea dependentă de anticorpi (ADE) și hipersensibilitatea asociată cu vaccinul (VAH).

Amplificarea dependentă de anticorpi ar explica cu siguranță de ce populația vaccinată are de două ori mai multe șanse de a fi spitalizată și de a muri din cauza Covid-19 decât populația nevaccinată, dar nu suntem siguri că ar explica de ce populația vaccinată are de până la cinci ori mai multe șanse de a fi infectată cu Covid-19.

O altă afecțiune extrem de gravă care ar explica rata mai mare de cazuri, precum și rata mai mare de spitalizare/deces este Sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA).

Sindromul imunodeficienței dobândite?

Este o concepție greșită comună că Sindromul Imunodeficienței Dobândite (SIDA) este cauzat doar de virusul HIV. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat.

Imunodeficiența dobândită (sau secundară) este una dintre principalele cauze ale infecțiilor la adulți. Aceste tulburări de imunodeficiență vă afectează sistemul imunitar parțial sau în totalitate, făcând din corpul dumneavoastră o țintă ușoară pentru mai multe boli și infecții.

Atunci când tulburările de imunodeficiență vă afectează sistemul imunitar, organismul dumneavoastră nu mai poate lupta împotriva bacteriilor și bolilor.

Mai mulți factori din mediul înconjurător pot provoca tulburări secundare de imunodeficiență.

Unele dintre cele mai frecvente sunt:

  • Radiațiile sau chimioterapia, care pot duce la o tulburare de imunodeficiență secundară cunoscută sub numele de neutropenie
  • Infecțiile cauzate de virusul imunodeficienței umane (HIV) pot duce la sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA)
  • Leucemia, un cancer care începe în celulele măduvei osoase și care poate duce la hipogammaglobulinemie – un tip de imunodeficiență secundară
  • Malnutriția, care afectează până la 50% din populația din țările subdezvoltate și îi face pe oameni vulnerabili la infecții respiratorii și diaree

Dar unele dintre cauzele mai puțin frecvente includ Droguri sau medicamente.

Așadar, este perfect posibil ca un medicament sau un drog să provoace sindromul imunodeficienței dobândite, iar datele publicate de Public Health Scotland, Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă, Guvernul Canadei, Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie și Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA sugerează cu tărie că injecțiile cu Covid-19 ar trebui adăugate pe listă.

SUA

CDC găzduiește un sistem de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri, unde pot fi raportate reacțiile adverse la vaccinuri.

Baza de date conține reacții adverse raportate la toate vaccinurile disponibile în SUA, începând cu anul 1950. Așadar, am efectuat o căutare în baza de date pentru a verifica bolile și infecțiile comune asociate cu sindromul imunodeficienței dobândite.

Următorul grafic prezintă procentul de reacții adverse asociate SIDA raportate la VAERS la toate vaccinurile, în funcție de an.

Datele arată că 51% din toate reacțiile adverse asociate cu SIDA raportate începând cu anul 2000 au fost raportate în 2021, iar alte 16% au fost raportate în 2022 până în prezent.

Următorul grafic arată numărul de cancere comune asociate de obicei cu SIDA care au fost raportate la VAERS ca reacții adverse la toate vaccinurile (inclusiv la vaccinurile Covid-19), în funcție de anul raportat, și numai la vaccinurile Covid-19, în funcție de anul raportat.

După cum puteți vedea, a existat o creștere uriașă a rapoartelor în 2021 și în 2022 până în prezent, marea majoritate fiind atribuită injecțiilor Covid-19.

Numărul mediu de cancere comune asociate cu SIDA care au fost raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 este egal cu 21,3.

Numărul total de cancere comune asociate cu SIDA raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 430. Aceasta reprezintă o creștere de 1919%.

Cu toate acestea, este important de remarcat faptul că nu toate reacțiile adverse sunt raportate la VAERS. De fapt, CDC a recunoscut că doar 1 până la 10% din reacțiile adverse sunt raportate efectiv în sistem. Dar o analiză strălucită realizată de Jessica Rose Phd estimează cu exactitate că factorul de subraportare este de cel puțin 41,3.

Următorul grafic arată numărul de tulburări imunitare dobândite, inclusiv SIDA, care au fost raportate la VAERS ca reacții adverse la toate vaccinurile (inclusiv la vaccinurile Covid-19), în funcție de anul raportat, și numai la vaccinurile Covid-19, în funcție de anul raportat.

Încă o dată, a existat o creștere uriașă a rapoartelor în 2021 și în 2022 până în prezent, marea majoritate fiind atribuită injecțiilor Covid-19.

Numărul mediu de tulburări imunitare dobândite raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 este de 31.

Numărul total de tulburări imunitare dobândite raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 386. Aceasta reprezintă o creștere de 1145%.

Următorul grafic prezintă numărul de cazuri de septicemie care au fost raportate la VAERS ca reacții adverse la toate vaccinurile (inclusiv la vaccinurile Covid-19) în funcție de anul raportat și numai la vaccinurile Covid-19 în funcție de anul raportat.

Sepsisul este răspunsul extrem al organismului la o infecție. Este o urgență medicală care pune viața în pericol. Sepsisul apare atunci când o infecție pe care o aveți deja declanșează o reacție în lanț în tot corpul. Infecțiile care duc la sepsis încep cel mai adesea în plămâni, tractul urinar, piele sau tractul gastrointestinal.

Numărul mediu de cazuri de septicemie raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 echivalează cu 75.

Numărul total de cazuri de sepsis raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 1593. Aceasta reprezintă o creștere de 2024%.

Chiar trebuie să credem că aceasta este doar o coincidență nefericită? Sau suntem martorii unui raport al publicului american către Centrele de control al bolilor, conform căruia injecțiile Covid-19 le provoacă dezvoltarea sindromului imunodeficienței dobândite?

Cifre alarmante de la Oficiul pentru Statistici Naționale

Office for National Statistics este cel mai mare producător independent de statistici oficiale din Regatul Unit și institutul național de statistică recunoscut al Regatului Unit. Acesta este responsabil de colectarea și publicarea de statistici legate de economie, populație și societate la nivel național, regional și local.

În cel mai recent set de date privind decesele în Anglia în funcție de statutul de vaccinare, care poate fi găsit aici, ONS arată că rata mortalității din toate cauzele în rândul celor complet vaccinați este mai mare decât rata mortalității din toate cauzele în rândul celor nevaccinați.

Astfel, nu numai că populația vaccinată are mai multe șanse de a muri din cauza Covid-19, dar are mai multe șanse de a muri din orice cauză. Acest lucru susține și mai mult dovezile disponibile care sugerează că injecțiile cu Covid-19 provoacă daune incalculabile sistemului imunitar, determinând oamenii să dezvolte sindromul imunodeficienței dobândite.

Setul de informatii ONS conține date privind ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare, pe grupe de vârstă, pentru toate decesele din Anglia.

Graficul următor prezintă ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele din toate cauzele, la 100.000 de persoane/an, în rândul adulților cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani din Anglia. Linia verde reprezintă rata de mortalitate în rândul persoanelor nevaccinate, care, deși a fluctuat, a rămas destul de stabilă de-a lungul timpului.

Celelalte linii reprezintă însă diferite stadii de vaccinare și sunt extrem de îngrijorătoare. Liniile portocalii, galbene și roz reprezintă ratele de mortalitate în termen de 21 de zile de la primirea primei, celei de-a doua sau celei de-a treia doze. Și ele arată că riscul de deces crește semnificativ imediat după vaccinare.

Dar cele mai îngrijorătoare cifre sunt ratele de mortalitate în rândul celor vaccinați cu cel puțin 21 de zile în urmă, pe care le puteți vedea mai clar în următorul grafic.

În ianuarie 2021, rata mortalității la 100.000 de ani-personă în rândul persoanelor nevaccinate era de 67,7. Aceasta a scăzut apoi de la o lună la alta până la 33,1 în mai, înainte de a crește din nou în iunie la 44,8. Același lucru nu se poate spune însă despre cei care au primit o singură doză cu cel puțin 21 de zile înainte de deces.

În ianuarie 2021, rata mortalității la 100.000 de ani-persoană în rândul celor parțial vaccinați a fost egală cu 119,9. Ceea ce înseamnă că rata mortalității era cu 77% mai mare decât rata mortalității în rândul celor nevaccinați. Aceasta a scăzut apoi la 68,3 decese la 100.000 de persoane în februarie, înainte de a urca la 90,1 în martie, apoi la 108,8 în aprilie.

Aceasta înseamnă că în acest moment rata mortalității în rândul celor parțial vaccinați era cu 193,3% mai mare decât rata mortalității în rândul celor nevaccinați. Dar nu la mult timp după ce a urmat administrarea celei de-a doua doze, lucrurile se înrăutățesc și mai mult.

Cea mai mare rată de mortalitate în rândul celor dublu vaccinați (cu cel puțin 21 de zile în urmă) a avut loc în septembrie 2021, cu 125,9 decese la 100.000 de persoane/an. În aceeași lună, rata mortalității în rândul celor nevaccinați a fost egală cu 46,8. Ceea ce înseamnă că rata mortalității la cei dublu vaccinați a fost cu 169% mai mare decât rata mortalității la cei nevaccinați.

Dar cea mai mare diferență statistică a avut loc în noiembrie 2021. Rata mortalității în rândul celor nevaccinați a fost egală cu 33,4 decese la 100.000 de persoane-an, în timp ce rata mortalității în rândul celor dublu vaccinați a fost egală cu 107. O diferență de 220,4%.

Graficul următor prezintă rata medie standardizată pe vârstă a mortalității care a avut loc între 1 ianuarie 21 și 31 ianuarie 22, în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele din toate cauzele, la 100.000 de ani-persoană, în rândul adulților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani din Anglia.

Rata medie a mortalității în aceste 13 luni în rândul celor nevaccinați este de 43,9 decese la 100.000 de persoane/an. Dar dacă ignorăm rata mortalității în primele 21 de zile de la vaccinare, constatăm că aceasta este de fapt cea mai scăzută rată de mortalitate dintre toate stările de vaccinare, iar acestea includ în rate și decesele Covid-19.

Rata medie de mortalitate parțial vaccinată (cu cel puțin 21 de zile în urmă) echivalează cu 66,3 decese la 100.000 de persoane. În timp ce rata medie de mortalitate a celor dublu vaccinați (cu cel puțin 21 de zile în urmă) echivalează cu 84,02 decese la 100.000 de persoane-an între 1 ianuarie 21 și 31 ianuarie 22.

În medie, cei vaccinați cu o singură doză au avut cu 51% mai multe șanse de a muri decât cei nevaccinați, iar cei dublu vaccinați au avut cu 91,4% mai multe șanse de a muri decât cei nevaccinați între 1 ianuarie 21 și 31 ianuarie 22.

Ceva este foarte în neregulă, și asta din cauza injecțiilor Covid-19

Datele din lumea reală nu mint.

Injecția de Covid-19 face ca beneficiarii să aibă mai multe șanse de a fi infectați cu Covid-19, mai multe șanse de a fi spitalizați cu Covid-19 și mai multe șanse de a muri din cauza Covid-19. Dar se pare că, de asemenea, îi face pe beneficiari mai predispuși să moară din orice cauză.

Cuplând acest lucru cu faptul că rapoartele VAERS privind bolile, cancerele și infecțiile asociate cu SIDA au crescut între 1145% și 33.715% în 2021, în urma introducerii injecțiilor Covid-19, atunci cu siguranță este timpul ca guvernele din Scoția, Noua Zeelandă, Canada, Marea Britanie, SUA și restul lumii să recunoască faptul că injecțiile Covid-19 cauzează beneficiarilor dezvoltarea unei noi forme de sindrom de imunodeficiență dobândită?

Linkurile catre documentele oficiale in textul original de AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button