X

Acuze în Senatul SUA: Administrația Biden a împins Ucraina într-un război cu Rusia!

antony blinken

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scandal uriaș în Senatul SUA, acolo unde Administrația Biden a ajuns să fie acuzată că a împins Ucraina într-un război cu Federația Rusă!

Secretarul de stat Antony Blinken a fost nevoit să vină cu explicații în fața politicienilor americani care nu sunt de acord cu poziția și strategia adoptată de Casa Albă în chestiunea ucraineană. 

Senatorul Rand Paul a mitraliat Casa Albă!

Senatorul republican Rand Paul a spus clar că, în opinia sa, insistența cu care SUA au cerut Ucrainei să adere la NATO a dus la invadarea acestei țări de către trupele lui Vladimir Putin.

Pornind de aici, Blinken și Paul au avut un schimb acid de replici în timpul audierii Comisiei de Relații Externe a Senatului SUA. Senatorul american a acuzat Administrația Biden că a împins Ucraina într-un război cu Rusia, după ce Casa Albă a susținut în repetate rânduri că va face toate demersurile pentru ca țara condusă de Zelenski să fie inclusă în NATO.

Secretarul de stat Antony Blinken i-a replicat lui Rand Paul susținând că s-a respectat „un principiu de bază conform căruia o țară nu poate dicta alteia alegerile pe care le face cu privire la alianțele pe care le face și politicile sale externe”, scrie US Today.

Administrația Biden, dispusă să accepte neutralitatea Ucrainei

Totuși, în fața furiei senatorilor din Congresul SUA, Casa Albă a dat înapoi, anunțând că va accepta un eventual acord între Rusia și Ucraina, care să permită acesteia din urmă să devină „o națiune nealiniată, neutră”.

Noi, domnule senator, nu vom fi mai ucraineni decât ucrainenii. Acestea sunt decizii pe care trebuie să le ia ei – Anthony Blinken

Antony Blinken a apărut în fața comisiei pentru a îndemna parlamentarii să finanțeze integral bugetul propus de administrația Biden pentru Departamentul de Stat. Argumentul său: aceste cheltuieli sunt esențiale pentru a se asigura că războiul din Ucraina va fi un „eșec strategic” pentru Rusia!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button