X

Românii sunt în topul mercenarilor care luptă în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Apărării din Rusia arată faptul că trupele ucrainene beneficiază de sprijinul mercenarilor străini, care au venit să lupte în Ucraina, la chemarea președintelui Volodimir Zelenski.

Conform cifrelor publicate de Rusia, topul mercenarilor este condus de Polonia cu 1717 mercenari. De asemenea, România, SUA și Canada au câte 1500 de mercenari.

Câte 300 de mercenari din Georgia și din Marea Britanie se află în Ucraina, în timp ce 123 de mercenari din Turcia, care au luptat puternic în Siria, se află la rândul lor în Ucraina.

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Păi, trebuie să aibă un motiv Ursul să invadeze România, conform celor profețite….De trădători de țară n-a dus lipsă niciodată neamul nostru !!!!

 2. nu cred ca romanii se duc sa lupte. este o manipulare crasa. daca sunt “romani” sunt indivizi, probabil psihopati, violenti si criminali, platiti de interesele globalite. ROMANII AUTENTICI FUG pe rupte din Romania “just in case”. ACESTA NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU! CEI MAI MULTI GANDESC ASA! Este o alta manipulare securistoida impotriva Romaniei, pentru a ne baga intr-un razboi care NU este al nostru. este un razboi globalist, FAKE (dar cu unele victime colaterale – de alte etnii decat rusesti sau ucrainiene), pentru guvernanta mondiala a catorva familii de vechi paraziti NE-UMANI, pentru a pune labele pe resurse. pentru asta trebuie depopulata planeta. razboi nuclear = perfect pentru a ramane cu copiii si tinerii = ferme de adrenochrome – hrana acestor paraziti. in acest “razboi” ucrainienii oligarhi au fugit in europa. peste 5 milioane. etniile locuitoare in ucraina au ramas CARNE DE TUN, pentru a justifica “victimele razboiului”. TREZITI-VA.

 3. Trebuie avuta retinere privin cifrele: ucrainienii spuneau ca au omorat 15000 de soldati rusi; Moscova vorbea de 300…
  Pe de alta parte am inteles ca Ucraina voia militari profesionisti. Cifra de 1500 este prea mare pentru efectivele armatei romane.
  Posibil sa fie etnici ucrainieni din Rep Moldova sau din nordul Bucovinei, care au primit de la statul roman cetatenie romaneasca. Sau romani din Ucraina, cu dubla cetatenoie, preferential mobilizati – PE CRITERII ETNICE – la razboi. Rusii invoca cetatenia romaneasca, prezentandu-i ca romani, dar ei au fost dusi fortat ca cetateni ucrainieni…

 4. Romanii mercenari!!???asta e chiar de ras și de necrezut la cât barbati cu codite,barbite,pensați ,unghiuțe cu lac și glezne goale avem nu cred ca știu nici sa dea cu matura dar pai sa fie mercenari

 5. Voi chiar credeți tot ce scrie propaganda ?
  Vă dați seama că un rezervist român dacă a jurat pe drapelul albastru galben roșu iar acum operează sub un alt drapel contravine legii de apărare României ?
  Iar voi publicând știri cu cifre presupuse creați o fractură în neutralitate României ?
  Isus Hristos este domn al Păcii !
  Iar voi seminați neghină Pune grind neamul nostru romanesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button