X

Medic italian vorbește despre o creștere semnificativă a cazurilor de miocardită la tineri și sportivi, care conform studiilor are legătură cu v@ccinurile mRna

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Alessandro Capucci, profesor de Boli Cardiovasculare a declarat că numărul crescut de miocardite în rândul tinerilor și sportivilor, este legat de vaccinul anti-Covid mRna, informează Gazeta Românească, citând un articol al medicului.

„În 2021 s-a înregistrat o creștere a cazurilor de miocardită la tineri și la sportivi. Decesele subite în rândul fotbaliștilor sunt, de asemenea, peste medie. Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile mRna, Ministerul nu ar trebui să minimizeze. Problema este mai accentuată la sportivii bărbați și tineri, mai ales din cauza nivelurilor de catecolamine”, a scris Dr. Alessandro Capucci , profesor de Boli Cardiovasculare (fostul director al Clinicii de Cardiologie, Universitatea Politehnica Marche) într-un articol, citat de piacenza24.eu.

Profesorul a comentat și faptul că numeroși sportivi au avut probleme de sănătate în ultimele luni, mulți dintre ei prăbușindu-se pe teren sau acuzând dureri în jurul inimii sau al pieptului.

„Știrile ne arată câți sportivi au avut probleme cu miocardită, probleme care i-au ținut departe de terenuri”.

„Miocardita acută poate fi și fatală, nu vorbim de un procent mare: miocardita de vaccin nu pare a fi fatală, dar este greu să te exprimi tocmai pentru că depinde și de individ și când descoperi că ai această problemă” .

„Datele recente de la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, referitoare la situația din Regatul Unit, ne arată că atât cazurile de boală, cât și spitalizările și, în cele din urmă, decesele apar mai ales la persoanele vaccinate (72%, 74% și, respectiv, 82%) ridică îndoieli serioase cu privire la siguranța și eficacitatea lăudată a vaccinurilor anti-Covid actuale”, scrie Capucci în articol.

Dar de ce mai ales tinerii și sportivii? Capucci citează un studiu brazilian, realizat de Flavio Cadegiani, explicând că „Sportivii, în special bărbații, au de obicei niveluri ridicate de catecolamine active chiar și în condiții de repaus, așa cum se poate observa din analiza catecolaminelor urinare nocturne, care sunt semnificativ mai mari la sportivi decât la non-sportivi; toate acestea în timp ce eliminarea lor rămâne similară în cele două loturi. În plus, tinerii au un nivel mai ridicat decât sportivii mai în vârstă (> 40 de ani) și bărbații mai ridicat decât femeile”.

„Se întâmplă așadar ca în special sportivii de sex masculin, care sunt deja expuși la niveluri ridicate de catecolamine, să crească și mai mult nivelul, în urma inoculării acestor vaccinuri, cu necroză consecutivă a unor părți ale țesutului muscular miocardic”, a concluzionat specialistul.

R3media a documentat numeroase cazuri în care sportivi s-au prăbușit pe teren, au acuzat probleme cardiace sau respiratorii, ba chiar și de deces subit în ultimele luni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. out of topic – imi puteti oferi va rog niste sfaturi (preferabil de la Sfintii Parinti) in legatura cu contraceptia si cum sa se manifeste un cuplu in fata relatiilor intime?
    Multumesc!

    1. @ D
      Mergeți la un duhovnic bun, unul îngrădit de erezia ecumenismului. Vă recomand Părinții monahi Ieronim de la Tg. Frumos (Iași), Antonie, Xenofont. Trebuie să-i căutați și veți primi răspuns la cele ce vă frământă.
      Doamne ajută!

    2. @ D
      Mergeți la un duhovnic bun, unul îngrădit de erezia ecumenismului. Vă recomand Părinții monahi Ieronim de la Tg. Frumos (Iași), Antonie, Xenofont. Trebuie să-i căutați și veți primi răspuns la cele ce vă frământă.
      Doamne ajută!
      P.S. Îi găsiți pe Youtube în special pe Părinții Ieronim și Antonie unde sunt postate “Cuvintele lor de învățătură” de după Sfânta Liturghie sau după Sfântul Maslu. Totul este să ajungeți la unul dintre dânșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button