X

Rusia recunoaște că a început al 3-lea război mondial: ‘Luptăm cu siguranță împotriva NATO’

Russia-1

O cunoscută prezentatoare de la principala televiziune rusă de stat a vorbit vineri despre Al Treilea Război Mondial, scrie presa britanică. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe postul Russia-1, prezentatoarea Olga Skabeyeva, catalogată în Vest ca fiind una din purtătoarele de mesaje ale Kremlinului, le-a spus telespectatorilor despre conflictul din Ucraina: „Escaladarea care s-a produs poate fi numită Al Treilea Război Mondial. Fără niciun fel de dubiu”.

„Noi luptăm acum cu siguranță împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar împotriva NATO”, a adăugat prezentatoarea de la televiziunea de stat Russia-1.

La un alt post de stat rus, prezentatoarea Olesya Loseva a spus că Occidentul consideră că „Rusia este o țară care nu merită să fie pe harta lumii și că toți rușii ar trebui să fie eliminați de pe fața pâmântului”, potrivit Daily Mail.

Afirmațiile au fost făcute la posturile ruse de știri după scufundarea crucișătorului ‘Moskva’, cea mai importantă navă de luptă a Rusiei în Marea Neagră.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. După capturarea a câteva zeci de membri din forțe ale armatelor statelor NATO în Mariupol normal că au înțeles împotriva cui luptă. Sunt membri ai forțelor speciale Delta americane și membri ai SAS engleze care urmează să fie judecați de ruși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button