X

Țânțar găsit în v@ccinul de la Moderna

Moderna booster

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Descoperirea unui ţânţar în interiorul unei fiole de vaccin anti-COVID-19 al companiei Moderna într-un centru de vaccinare din Spania a provocat săptămâna trecută retragerea preventivă a unui lot de 764. 900 de doze din acest vaccin, distribuite în luna ianuarie în cinci ţări, relatează marţi agenţia EFE.

Moderna şi societatea producătoare a acestui lot, laboratorul spaniol Rovi, anunţaseră vineri retragerea acelor doze ca urmare descoperirii unui ”corp străin” într-o fiolă. Lotul în cauză a fost distribuit pe 13-14 ianuarie în Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania şi Suedia, scrie agerpres.ro.

Potrivit Agenţiei Spaniole a Medicamentelor, respectivă fiolă a fost descoperită într-un centru de vaccinare din oraşul Malaga, nu a fost administrată şi retragerea lotului este o măsură de precauţie, deşi nu se aşteaptă ca şi alte fiole să fie afectate.

Aceeaşi agenţie a mai menţionat că vaccinurile sunt fabricate în condiţii standardizate pentru a reduce la minimum riscul unor astfel de evenimente şi a permite detectarea lor precoce.

Compania Moderna a transmis la rândul ei că nu a fost notificată nicio problemă de siguranţă în legătură cu dozele deja administrate din acel lot.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Mâna invizibilă” a “dușmanului invizibil” și hipnoza vizibilă în masă a societății.

    Scris de Demetrius Nick. Daskalakis, avocat în Atena

    Existența Noului Ev Mediu se bazează pe ezitarea omului de a pune la îndoială narativa globala și pe ușurința de a se supune

    În martie 2020, liderii țărilor au vorbit într-o manieră coordonată la nivel global despre atacul “inamicului invizibil” de a teroriza cetățenii și de a-i face mai ușor de manipulat, provocând condiții artificiale de urgență publică care au permis luarea unor decizii politice pentru a impune măsuri restrictive și a le micșora libertățile individuale.

    Dar, înainte de invocarea “inamicului invizibil” de către managerii crizei sanitare, a fost precedată în ultimul sfert al secolului al 18-lea, de celebrul economist scoțian Adam Smith, care în cea mai cunoscută lucrare a sa “Cercetarea naturii și a cauzelor bogăției națiunilor”, publicată în 1776, a inventat utilizarea termenului economic “mână invizibilă”, ca instrument de bază al liberalismului economic și al funcționării pieței libere.

    Autorul susține că fiecare persoană, urmărindu-și propriul interes, este ghidată de o “mână invizibilă” în promovarea unui scop mai larg, care nu este una dintre intențiile sale inițiale.

    Adam Smith a formulat teoria conform căreia omul, atunci când încearcă să-și realizeze scopul economic, intervine “mâna invizibilă” (adică un fel de mecanism de control și autoreglare a pieței) care îl poate duce la satisfacerea interesului social, mai eficient decât dacă ar viza în mod conștient realizarea acestuia din urmă singur.

    Istoria a dovedit că teoria populară a lui Adam Smith în domeniul acțiunii economice a fost o utopie, deoarece mult lăudata economie de piață liberă nu a dus în cele din urmă la societatea prosperă imaginată de Smith, ci a fost un vestitor al dictaturii piețelor care au jefuit truda umană, provocând foamete, războaie, inegalități economice și sărăcire socială.

    Teoria economică a lui Adam Smith despre o “mână invizibilă” a fost folosită proporțional de administratorii politici și de sănătate ai actualei pandemii pentru a proclama noul “Minister” de sănătate care a contribuit decisiv la constrangerea în masă a cetățenilor și la succesul programului de vaccinare cu potențiale formulări experimentale dăunătoare sănătății.

    Potrivit noii axiome impuse societății de către corpurile de iluminat ale comitetului de experți, fiecare cetățean care trece prin procesul de vaccinare își urmărește propriul interes prin protejarea sănătății personale, dar în același timp este ghidat de “mâna invizibilă” a “dușmanului invizibil” și de îndeplinirea obligației de solidaritate socială, care constă în protecția sănătății publice, ca un bun social colectiv, în sensul de a-si crea scutul imunității!

    Desigur, construirea scutului imunității
    s-a dovedit a fi o utopie medicală fără precedent și o iluzie socială, având în vedere că, în ciuda ratei ridicate de acoperire vaccinală a populației grecești, cetățenii vaccinați continuă să se îmbolnăvească, să transmită, să fie spitalizați în ATI-ul spitalelor și, din păcate, chiar sa moara.

    Specialiștii în boli infecțioase și alți epidemiologi, care se concentrează și “petrec zi și noapte” în efortul de a combate variantele “dușmanului invizibil”, pretind că nu realizează apariția efectelor secundare ale vaccinului, devenind astfel invizibile pentru autoritățile oficiale de sănătate și asociațiile medicale, dar vizibile pentru concetățenii noștri nefericiți vaccinați, care sunt chemați să se confrunte cu o cădere dramatică, precum și bruscă și deteriorarea nivelului lor de sănătate;

    Dar, după publicarea a zeci de studii medicale în întreaga lume de către oameni de știință renumiți, de prestigiu și seriozitate recunoscuți, care au pus sub semnul întrebării cu suficiente documente și dovezi siguranța și eficacitatea vaccinurilor testate pentru a provoca mii de decese și milioane de efecte secundare în întreaga lume,
    ne-am fi așteptat la trezirea socială a cetățenilor și distanțarea lor de narațiunea oficială de sănătate a guvernului.

    Din păcate, însă, se observă exact imaginea opusă, pe care doar tristețea și dezamăgirea o răspândesc, deoarece cetățenii și astăzi, chiar și sporadic, continuă să se vaccineze, în timp ce par să nu fie îngrijorați de constatările comunității științifice medicale independente și nealiniate (la interesele de afaceri), în ceea ce privește calitatea vaccinurilor.

    Pe de altă parte, este uimitor faptul că cetățenii vaccinați par a fi mai îngroziți decât erau înainte de a fi vaccinați. Ei continuă – mergând izolati pe străzi pustii – să poarte masca, în timp ce se pregătesc deja psihologic (ca și cum s-ar afla într-o stare de letargie în masă) să devină din nou “dozati”, așteptând cu nerăbdare următorul al patrulea vaxxin, pentru a se bucura de câteva momente de “imunitate lipsită de griji” (în sensul că vor trece prin niște momente lipsite de griji, lipsite de stresul infecției, timp de câteva săptămâni în care durează presupusa imunitate artificială a vaccinului).

    Matthias Desmet, profesor de psihologie clinică la Universitatea din Gent din Belgia, într-o postare recentă pe internet, explică fenomenul hipnozei în masă.

    http://aktines.blogspot.com/2022/01/blog-post_77.html

    “1) Lipsa relațiilor sociale, izolarea și teama concomitentă
    2) Lipsa sensului sau a scopului vieții
    3) Anxietate difuză ( uitati-va la numărul de medicamente anti-anxietate și depresie prescrise în fiecare an)
    4) Niveluri ridicate de frustrare și agresiune.

    Prin urmare, frica de moarte, modul mecanicist și anxios al vieții moderne, batjocura și disprețul față de valorile spirituale, familiarizarea cu produsele de masă ale subculturii televizate neclare, prăbușirea prestigiului instituțiilor, combinate cu frustrarea și furia cu privire la calitatea democrației și mai ales exilul prezenței lui Dumnezeu din sufletele oamenilor au fost materialele sociale critice care au fost exploatate din plin de către administratorii pandemiei pentru a forma o situație de hipnoză în masă a cetățenilor, care a luat proportii odată cu invocarea “crizei sanitare fără precedent”.

    Desmet continuă să sublinieze despre părinții care s-au grăbit să-și vaccineze copiii:
    “Părinții care își vaxxineaza cu atâta lăcomie copiii intră în psihologia mulțimilor numită manipularea în masă. Această schimbare socială are loc atunci când există sau a fost o perioadă de frică plutitoare și constituie un pas inainte pe drumul către un stat totalitar. Totalitarismul începe întotdeauna cu manipularea în masă a populației. Nu este același lucru cu o dictatura.

    Într-o dictatura, oamenii se supun fricii predominante a dictatorului de la vârf, dar totalitarismul este opusul. Lumea este hipnotizată pentru a asculta de binele colectiv sau comun. Nu mai sunt raționali sau logici ca înainte, nu mai urmează unei logici”.

    Prin urmare, regimul medical-fascist care este înrădăcinat la nivel mondial nu este exagerat accidental și susține că vaccinarea este un act suprem de “responsabilitate socială” care servește binelui comun al sănătății publice, creând antidotul vaccinului, ca mijloc ideal de limitare a pandemiei.
    În realitate, însă, establishmentul politic și medical are ca scop artificial neutralizarea voinței personale libere a fiecărei ființe umane și forțarea acesteia să se conformeze “binelui comun”, al cărui conținut este determinat chiar de managerii crizei sanitare și constă în manipularea universală a societății.

    Prin urmare, prin subordonarea coercitivă a voinței oamenilor față de “binele comun” al vaccinării, scopul este de a cultiva climatul adecvat de hipnoză în masă, astfel încât cetățenii ca ființe fără coloană vertebrală și docili să se poată grăbi fără obiecții catre centrele de vaccinare.
    Prin urmare, în loc ca vaccinul să “înece” un vânt corect de libertate (așa cum au promis știintificii) care ar duce la ridicarea definitivă a măsurilor restrictive și ar permite o revenire imediată la normalitate, acesta este totuși instrumentat de administratorii tiranici ai pandemiei pentru a diviza societatea, a micșora libertățile individuale ale cetățenilor și a impune cel mai necruțător regim totalitar de sănătate pentru omenire.

    Profesorul belgian face, de asemenea, o observație de rară finete, dar și remarcabilă, subliniind diferența fundamentală dintre un regim dictatorial și unul totalitar. Acesta evidențiază următoarele aspecte foarte interesante:

    “De regulă, într-o dictatură clasică, dictatorul devine mai moale și mai puțin agresiv imediat ce dizidenții din opoziție, sunt redusi la tăcere.
    Odată ce ajunge la eficienta maximă, nu mai trebuie să fie agresiv și poate recurge la alte mijloace pentru a menține controlul.
    Într-un stat totalitar, lucrurile stau invers. Acest lucru este fundamental de înțeles, pentru că într-o societate totalitară, odată ce opoziția este redusă la tăcere, atunci statul comite cele mai mari și mai dure atrocități”.

    Prin urmare, este extrem de important să existe încă focare de rezistență și voci libere peste tot care se opun narațiunii sanitare a pandemiei, deoarece acestea sunt opoziția socială rebelă, care, atâta timp cât nu este redusă la tăcere, împiedică dominația deplină și provoacă iritare puterii tiranice care este nerăbdătoare pentru rezultatul final al proiectului totalitar.

    Fiecare spirit liber, voce, forum sau blog este un memento constant pentru inițiatorii vaccinării globale a umanității că conștiința personală nu a fost abolita, iar efortul de răsturnare a regimului medico-fascist este continuat de cetățenii care luptă și rezistă atât vaccinurilor experimentale, cât și obligativitatii actelor medicale.

    Odată cu introducerea certificatului de vaccinare (cod QR), care este impus autoritar și fără nicio bază rezonabilă, ca o condiție prealabilă esențială pentru participarea cetățenilor la orice activitate economică, profesională sau socială, se deschide calea pentru instituirea celui mai inuman și totalitar sistem de control digital al bioputerii, astfel încât oamenii fiind forțați să se vaccineze nu mai sunt stimulati să se vaccineze pentru a-și proteja sănătatea personală, ci pentru a putea trăi, munci sau studia.

    Procesul de vaccinare evoluează într-o psihoză globală de respectare în masă a programelor succesive de vaccinare, care va continua până când managerii crizei sanitare vor reuși să-i pună pe oameni sub controlul lor deplin și absolut, forțându-i (dar și manipulandu-i) să trăiască într-un mediu social nesănătos de frică, nesiguranță, poliție politica și supraveghere digitală permanentă.

    În cele din urmă, merită subliniat faptul că cererea nerușinată a managerilor politici și de sănătate ai pandemiei de a vaccina pe toți cetățenii adulți pentru a patra oară cu pregătiri experimentale, a căror protecție împotriva infecției este complet de scurtă durată și incertă, impusă în mod arbitrar ca o condiție necesară pentru “păstrarea privilegiilor”, ar trebui să alerteze reacția universală a societății și vaxxinarea să fie respinsă de toți cetățenii ca fiind o bătaie de joc care le insulta inteligența.

    Το «αόρατο χέρι» του «αόρατου εχθρού» και η ορατή μαζική ύπνωση της κοινωνίας. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/04/13/%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%8d/#more-48237

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button