X

Dezvăluiri la ONU: Păsările de distrugere în masă din laboratoarele SUA

ONU - Dezvăluiri despre laboratoarele SUA la Consiliul de Securitate: Păsările de Distrugere în Masă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu câteva zile, chiar la începutul lunii aprilie, pe profilul de Facebook al lui Ignacio Ramonet, director al ediției spaniole a cotidianului “Le Monde Diplomatique”, acesta a scris o postare care conținea dezvăluiri senzaționale care au avut loc la recentul Consiliu de Securitate al ONU. 

Aceste dezvăluiri au făcut – și încă mai fac – vâlvă în occident, chiar și în unele cancelarii, care au fost astfel informate pe surse de presă. Ramonet, care este și profesor de teoria comunicării și specialist în geopolitică, a precizat că nu el este autorul investigatiilor, ci că a relatat cuvintele unui prieten care se bucură de cea mai mare încredere a sa. Ramonet la rândul lui e un jurnalist de talie internațională a cărui credibilitate foarte greu ar putea fi pusă la îndoială. Firește ca există posibilitatea ca unele date din această postare sa fie eronate, dată fiind transmiterea informației “la a treia mână”, dar și așa cititorii trebuie sa discearnă și să aleagă sa fie informați din toate sursele. La finalul articolului există surse care contin documente invocate si filmări.

Iată postarea lui Ramonet, după cum a fost tradusă de AICI:

“În cadrul unei ședințe aprinse a Consiliului de Securitate al ONU, organizată la cererea Rusiei, pe tema dezvoltării de arme biologice americane pe teritoriul ucrainean, au reieșit următoarele:

1 – Delegatul rus a prezentat documente și dovezi care urmează să fie transcrise în procesul-verbal al reuniunii, confirmând următoarele:

*Finanțarea oficială de către Pentagon a unui program ce părea a fi, după toate aparențele și scopurile, arme biologice în Ucraina.

*Numele persoanelor și companiilor din SUA specializate în testare și documente implicate în acest program.

*Localizarea laboratoarelor din Ucraina și încercările făcute până în prezent pentru a ascunde dovezile.

2 – Delegatul rus a făcut o altă comunicare neașteptată cu privire la locațiile laboratoarelor americane care produc și testează arme biologice în 36 de țări din întreaga lume (cu 12 țări mai mult decât în sesiunea precedentă).

3 – Delegatul rus a precizat bolile și epidemiile, mijloacele de răspândire a acestora, țările în care sunt testate și când și unde au fost efectuate experimentele (uneori guvernele acestor țări știu despre ele, alteori nu).

4- Delegatul rus a confirmat public că experimentele efectuate includ virusul responsabil de actuala pandemie, precum și numărul mare de lilieci folosiți pentru a transmite acest virus.

5- Statele Unite neagă, Franța și Marea Britanie s-au aliat cu ei (iar efectul asupra popoarelor din aceste țări este, de asemenea, foarte puternic, iar acestea tind să creadă poveștile fictive furnizate de main stream, dată fiind presiunea psihologică pe care pandemia a lăsat-o asupra tuturor).

6- Organizația Mondială a Sănătății neagă orice cunoștință despre existența experimentelor biologice în Ucraina și afirmă următoarele:

„Toate informațiile noastre indică faptul că acestea sunt laboratoare de cercetare medicală pentru combaterea bolilor”

(în timp ce, în schimb, Rusia dovedește cu probe de corespondența și vizitele regulate ale experților mondiali în domeniul sănătății la laboratoarele americane suspecte din întreaga lume).

7- China atacă pe toată lumea și îi spune delegatului american: Din moment ce ești sigur de nevinovăția ta, de ce nu ești de acord cu o anchetă efectuată de specialiști pentru a afla adevărul, furnizând documente și dovezi convingătoare?

Apoi, pentru cei care vor să afle ce sunt păsările inelate… și cum poate America să distrugă lumea fără să tragă un singur foc de armă, iată informațiile:

Păsări de distrugere în masă

Rusia nu se aștepta să descopere, ca parte a campaniei sale militare din Ucraina, păsări inelate produse de laboratoarele biologice și bacteriologice din Ucraina finanțate și supravegheate de Statele Unite ale Americii.

Dar ce sunt mai exact păsările cu inele?!

După ce au studiat migrația păsărilor și le-au observat pe măsură ce se schimbă anotimpurile, specialiștii în mediu și zoologii pot cunoaște traseul pe care aceste păsări îl parcurg în fiecare an în călătoria lor sezonieră, știind inclusiv cine merge de pe un continent pe altul.

Aici intervine rolul serviciilor de informații în realizarea planului lor diabolic: un grup de păsări migratoare sunt „puse în captivitate”, digitalizate și dotate cu o capsulă care conține agenți patogeni care vor fi controlați prin computer, apoi păsările sunt eliberate din nou pentru a se alătura stolurilor migratoare din țările în care intenționează să facă „pagube”.

Se știe că aceste păsări zboară de la Marea Baltică și Marea Caspică până pe continentul african și în Asia de sud-est, iar primăvara și toamna, există încă două zboruri din Canada până în America Latină. În timpul zborului lor lung, poziția lor este monitorizată pas cu pas prin intermediul sateliților, iar dacă vor, de exemplu, să facă rău în Siria sau Egipt, cipul este distrus atunci când pasărea se află pe cerul acestora. Pasărea este omorâtă și, prin cădere, aceasta provoacă izbucnirea epidemiei în această sau acea țară. Astfel, țara inamică a fost afectată fără niciun cost militar, economic sau politic.

Inelarea păsărilor migratoare este considerată o infracțiune în conformitate cu dreptul internațional, deoarece acestea sunt păsări care zboară pe cerul altor țări și, dacă sunt purtătoare de agenți patogeni, devin o armă de distrugere în masă. În consecință, în dreptul internațional, folosirea păsărilor pentru a lovi inamicul este considerată o crimă, iar cei care comit un astfel de act imoral și inuman sunt întotdeauna pedepsiți, iar acest lucru a făcut ca America să tremure (deși nimeni nu îndrăznește să o pedepsească), iar stigmatul care va marca această țară o va face o țară necredibilă, chiar și în ochii aliaților săi.

Când rușii spun că au prins păsările, înseamnă că i-au prins pe americani în flagrant delict, dând detalii atât de precise încât să fie incontestabile. Acest fapt ne obligă să ne gândim la posibilitatea ca toți virușii care au infectat oamenii în acest secol, în special cei mai noi, cum ar fi Ebola, care a lovit Africa, antraxul, gripa porcină și aviară și, în prezent, Covid-19, să provină toți din laboratoare finanțate și conduse de Statele Unite ale Americii. Acest lucru a determinat China să ceară o anchetă internațională amănunțită privind izbucnirea bruscă a coronavirusului și este foarte probabil ca SUA să se fi folosit de păsările migratoare pentru a ucide cetățeni chinezi.

Ceea ce contează este că scandalurile nord-americane sunt în creștere și doar recent SUA au început să își atenueze tonul ostil față de Rusia, încercând să reconstruiască o relație, în speranța că se va ajunge la o înțelegere politică cu rușii. Rușii vor trebui să protejeze lumea de acțiunile nefaste ale SUA și să se asigure că acestea nu reprezintă o amenințare pentru Rusia în viitor.”

Ignacio Ramonet – postare pe Facebook, contul personal.

Aici cele doua video din conferința de prezentare a documentelor (scroll pentru vizualizare):

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Biolaboratorul SUA din Georgia. Documentar de investigaţie

    https://brighteon.com/b7c083c3-af44-444c-8d68-b693fe07b2b2

    Adresa clipului iniţial, publicat pe 3 martie 2022:

    https://youtube.com/watch?v=MFk6jae2DAI

    Acest documentar a fost publicat sub titlul Diplomatic viruses – Viruși transportați în valize diplomatice, și cuprinde investigația realizată de o jurnalistă din Bulgaria cu privire la biolaboratorul militar pe care SUA îl operează în Georgia, la Centrul Lugar.

    (transcript)

    Ambasada SUA din Tbilisi este implicată în trafic de sânge uman și agenți patogeni transportați sub formă de colet diplomatic, parte a unui program militar secret.

    – Din gura lor ieșea spumă. Strigau: Ajutor ! Ajutor ! Când au murit, i-au luat și au mușamalizat toată întâmplarea.

    Oamenii de știință ai Pentagonului primesc imunitate diplomatică pentru a face cercetări cu privire la boli mortale și insecte înțepătoare, în laboratorul din Capitala Georgiei (Tbilisi).

    – Este un miros și iese fum – roșu, negru, verde – în timpul nopții sau dimineața devreme, pe la 3-4.
    – Ei dau drumul la astea în timpul nopții, pentru ca oamenii să nu poată vedea.

    Documente interne și corespondență între Ministrul Sănătății din Georgia și Ambasada SUA din Tbilisi arată ce experimente s-au făcut în Centrul Lugar.

    – Acesta e un miros puternic de chimicale. Acest miros iese noaptea din Centrul Lugar, apoi e răspândit de vânt în zonele rezidențiale.

    – Ce nevoie are SUA să opereze biolaboratoare militare în 25 de țări aflate prin toată lumea ?
    – Nu poate răspunde la această întrebare. Nu intră în atribuțiile lui.
    (…)Suntem în spațiu public. Îmi pare rău, dar și eu pot folosi liftul.
    – Îmi pare rău, dar pe ăsta nu-l puteți folosi. Liftul e plin.
    – Ba nu e plin.
    (…) De ce investește Pentagonul 65 de milioane dolari în editarea de gene ?
    – Trebuie să plecăm.
    – Puteți răspunde ?

    Viruși transportați în valize diplomatice

    Centrul Lugar este un biolaborator al Pentagonului aflat în capitala Georgiei, Tbilisi. E localizat la 17 km de baza militară Veziani, operată de americani. Biolaboratorul militar este păzit puternic; toți trecătorii care se apropie la mai puțin de 100 de metri sunt filmați, deși laboratorul este situat într-o zonă rezidențială.
    Jurnalista bulgară Dilyana Gaytandzhieva a investigat biolaboratoarele Pentagonului în 25 de țări din toată lumea. Unul din acestea e Centrul Lugar din Tbilisi. Aceste biolaboratoare SUA sunt finanțate de Agenția pentru Reducerea Amenințărilor (DTRA) din cadrul Ministerului Apărării, în cadrul unui program militar de 2,1 miliarde dolari cunoscut ca ”Programul de cooperare în cercetare biologică”, care se desfășoară în foste țări sovietice precum Georgia și Ucraina, dar și în Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și Africa. Reporterița din Bulgaria a fost în situația rară de a dobândi acces la documente interne și email-uri transmise de oameni din interiorul programului desfășurat în Georgia. Este filmată în timp ce vorbește cu oamenii care locuiesc în zonă, pe strada de lângă laborator. Ea vrea să știe de ce oamenii de la pază o filmează.

    – Sunt dincolo de gard. Vreau să știu de ce ne filmați. Eram acolo, pe stradă și am vorbit cu oameni din zonă, iar voi ați început să ne filmați. Ne încălcați drepturile.
    – Așteptați puțin.
    (…) Dacă nu ne arătați un act de identitate, putem chema poliția.
    – Vă voi arăta pașaportul. În regulă ?

    Reporterița din Bulgaria este avertizată că dacă nu arată pașaportul și nu părăsește zona, va fi arestată. Dar ea se întoarce în timpul nopții, când se pare că cei din laborator lucrează în continuare.

    – Aici este un miros puternic de chimicale. Acest miros provine din Centrul Lugar și iese noaptea, apoi este împrăștiat de vânt în zonele rezidențiale.
    – Există un miros, un fum – negru, roșu, verde – care apare noaptea sau dimineața devreme, pe la 3-4.

    Localnicii din cartierul Alexeevka – unde este localizat laboratorul – nu sunt dispuși să vorbească pe cameră. Numai câțiva din ei acceptă să vorbească. Albert Nurbekyan, locuitor din Alexeevka: Mă doare capul când vântul răspândește un miros de ouă stricate de acolo. Uneori din laborator iese un fum în mod violent. Odată m-am trezit dimineața devreme și am observat cum ieșea fum (din laborator). Noaptea dau drumul fumului. De ce noaptea, de cine se ascund ? Eteri Gogitidze, locuitoare în același cartier: A fost un incident cu niște filipinezi, au închiriat un apartament la blocul 44. Laboratorul era încă în construcție, și a avut loc un incident tragic.
    – Ce s-a întâmplat ?
    – Doi din filipinezi au murit, ceilalți doi au fost duși undeva. Cine știe, probabil lucrau acolo și au fost otrăviți de gaz.

    (dialog la telefon între Albert Nurbekyan, intervievat mai devreme, și Elvira Ratiani)
    – Spune cum au fost otrăviți filipinezii !
    – Erau vecinii mei, locuiam la aceiași etaj, și odată au fost otrăviți și ne-au rugat pe noi să sunăm la urgență. Autoritățile au zis că probabil au fost otrăviți de la pește. A mai fost o dată când au bătut la ușă și ne-au cerut ajutorul. Au fost patru filipinezi. Doi din ei au fost salvați, dar ceilalți doi au murit. Astea sunt lucruri pe care le-am văzut cu ochii mei.

    Albert Nurbekyan: Din gura lor ieșea spumă. Strigau: Ajutor, ajutor ! Când au murit, i-au luat de acolo și au mușamalizat incidentul. S-a întâmplat aici.
    Eteri Gogitidze: Chiar și găinile au murit. Au instalat o țeavă mare sub pământ și au făcut joncțiunea cu canalizarea. Acest miros provine de acolo. Miroase a ouă stricate și fân în descompunere. Mirosul e oribil, iar vântul îl împrăștie în diverse direcții.
    Albert Nurbekyan: Există conducte sub pământ de-a lungul acestui drum, au culoarea albastră, și toate deșeurile din laborator sunt deversate în rîul care se află la 3-4 km. Nu numai că ne poluează aerul, dar ne otrăvesc și apa. Aici trăiesc nepoții mei, ei îmi otrăvesc nepoții.

    Aceste documente interne au fost furnizate de georgieni din sistem, cu condiția ca identitatea lor să rămână ascunsă. Corespondență din februarie acest an, dintre Pentagon și Ministrul georgian al sănătății, arată că în cadrul programului militar din laborator activează și firme private americane. De exemplu acest email, datat 16 februarie 2018, a fost trimis de angajatul unei firme private – TMC Global Profesional Services – în numele Unității Pentagonului de la Centrul Lugar, prin care a solicitat o întâlnire cu ministrul georgian al sănătății. Compania privată a încheiat cu laboratorul două contracte în 2016, în valoare de trei milioane de dolari, pentru servicii de suport la Centrul Lugar. În mod interesant, în același an, TMC a primit un alt contract din partea Pentagonului, de 975 milioane dolari, pentru servicii de contra-narcoterorism. De ce o firmă care lucrează pentru Pentagon, într-un program global de contracarare a traficului de narcotice, lucrează simultan la un laborator militar care arde chimicale noaptea ?
    Localnicii sunt îngrijorați cu privire la chimicalele arse noaptea în secret și deșeurile deversate în râu, cele care emană un miros de ouă stricate în zonele rezidențiale din preajma laboratorului.

    Albert Nurbekyan, locuitor din Alexeevka: Ne poluează aerul și toată poluarea ne vine în cap, vedeți acest tub. Și totul e închis, există pază peste tot în acest loc. De ce se tem ? Dacă totul e în regulă, de ce se tem ? Îmi amintesc că odată ieșea fum pe cele patru tuburi, iar apoi s-au oprit în timpul zilei. Ei dau drumul acestui fum noaptea pentru ca oamenii să nu vadă.
    Eteri Gogitidze, locuitoare în același cartier: Nu aveți idee ce rău e. Din acel loc ies mirosuri neobișnuite. Acest miros ne face necaz, în special noaptea. Cine ne bagă pe noi în seamă ? Suntem o țară mică.
    Georgi Iremadze, jurnalist: Acesta e un laborator secret, unde cine știe ce experimente se fac. De aceea, organizațiile internaționale competente trebuie să demareze o investigație în comun.

    Documente interne și corespondență dintre Ministerul Sănătății din Georgia și Ambasada SUA la Tbilisi arată ce experimente au fost efectuate la Centrul Lugar. Documentele arată că Ambasada transportă agenți patogeni și mostre de sânge uman înghețat sub acoperirea unor transporturi diplomatice. Diplomații americani pretind că sângele uman este necesar pentru scopuri de cercetare, într-un program american de investigare a Hepatitei C din Georgia. Transporturile diplomatice sunt exceptate de la inspecție și plata taxelor, conform instrucțiunilor furnizate de Agenția pentru Apărare prin Reducerea Amenințărilor (DTRA) a Pentagonului, care supervizează și finanțează laboratoarele. Materialul biologic necesar în cadrul programului trebuie transportat în bagaje de mână care sunt aduse la ambasadele SUA. În cazul importului din Rusia, materialul biologic trebuie transportat de diplomați într-o pungă diplomatică și sigilat ca transport diplomatic. Alte instrucțiuni, transmise personalului SUA care lucrează în cadrul programului militar, interzic folosirea de prostituate. Serviciile de securitate străine sunt cunoscute pentru ademenirea oficialilor străini folosind astfel de relaţii, spune în document.

    (discuție la telefon între jurnalista bulgară și Tamara Murusidze, fost secretar la Ministerul Sănătății din Georgia)
    – Nu știu toate aspectele privitoare la acest centru, pentru că are un grad mare de secretizare. Cetățenii nu știu toate aspectele privind acest centru. Nu-mi place treaba asta, dar țara noastră a construit acest centru cu grad mare de secretizare. Știu numai că e un loc unde se desfășoară activități secrete.

    În program participă biologii noștri din Armata Americană – Unitatea de Cercetare Medicală din Georgia – împreună cu firme private americane și cu Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC). Anumite zone ale laboratorului sunt clasificate și accesibile numai cetățenilor americani cu acreditări de securitate. Aceștia primesc imunitate diplomatică, în conformitate cu Acordul de Cooperare în Domeniul Apărării încheiat în 2002 între SUA și Georgia.
    Joshua Bast este director adjunct la Centrul de Cercetări Medicale al Armatei Americane din Georgia. Omul de știință american conduce o mașină cu statut diplomatic și se bucură de imunitate diplomatică, fără să fie diplomat.

    (Discuție între jurnalista bulgară și Joshua Bast)
    – De ce conduceți o mașină cu statut diplomatic ? Lucrați la Centrul Lugar ?
    – Nu lucrez aici.
    – Lucrați aici, pentru că am văzut această mașină și ieri, iar astăzi sunteți iar aici, deci lucrați aici. Sunteți de la ambasada SUA ?
    – Da.
    – Ce faceți aici, la Centrul Lugar ? Sunteți om de știință ?

    Joshua Bast este entomolog și face cercetări despre insecte, conform unui video lansat de Ambasada Americană pentru a promova scopurile ”pașnice” ale acestui program – altfel foarte militarizat – unde SUA colaborează cu Georgia. Ce treabă are un entomolog să lucreze pentru armata SUA, și de ce este înzestrat cu imunitate diplomatică ?
    Războiul entomologic este un tip de război biologic care folosește insecte pentru a transmite boli. Georgia se învecinează cu principalul rival al SUA, Rusia. Moscova a exprimat în mod repetat îngrijorări privitor la posibila dezvoltare a unor arme biologice lângă granițele Rusiei, inclusiv asupra răspândirii de boli folosind insecte. Maria Zakharova, purtătoare de cuvânt a Ministerului Rus al Afacerilor Externe: Este clar că s-ar putea să efectueze cercetări, și nu numai în interesele securității sanitar-epidemiologice a populației din statele vecine cu aceste centre. Prin urmare, suntem în mod special îngrijorați cu privire la activitățile pe scară largă desfășurate de Pentagon lângă granițele Rusiei. Oamenii au dreptul să-și pună întrebări despre scopurile reale ale acestei activități militar-biologice desfășurate de SUA.
    Aceste temeri nu sunt lipsite de fundament dacă luăm în considerare un brevet recent din SUA, privitor la un sistem de eliberare aeriană a unor toxine folosind țânțari, brevet acordat în 2014 de Oficiul de Invenții și Mărci. Invenția include o dronă care poate elibera țânțari infectați. Conform documentelor privitoare la patent, acest sistem este capabil să livreze toxine letale și ne-letale, inclusiv un agent patogen care poate fi transportat și administrat de un țânțar. Inventatorul dronei care eliberează țânțari purtători de toxine – S. Mill Calvert – a mai patentat 42 de invenții militare similare pentru Armata Americană și Forțele Speciale, inclusiv gloanțe care provoacă A.V.C., între 2013 și 2015. Totuși, o persoană cu acest nume nu există în registrul de cetățeni al SUA. Cel care a depus documentația pentru patent, avocatul Louis Ventre, a declinat să comenteze dacă numele e un pseudonim și cine este cu adevărat clientul lui.
    Documentele arată un număr de proiecte în Georgia ale Pentagonului care implică insecte ca posibili vectori de transmitere a bolilor. În 2014, Centrul Lugar a fost echipat cu un complex pentru studierea insectelor, și a lansat în Georgia un proiect de cercetare cu privire la muștele de nisip, în munții Caucaz. În 2014 și 2015 au fost colectate specii de muște de nisip în cadrul unui alt proiect – ”Muncă de monitorizare privind boala febrilă acută” – și toate muștele de nisip de parte feminină au fost testate pentru a se determina rata lor de infectivitate. Al treilea proiect a inclus colectarea de muște de nisip și studierea caracteristicilor privind glandele lor salivare. Nino Burjanadze, fostă președintă a Georgiei: Există un consens foarte puternic că nimeni din guvern nu știe cu adevărat ce se întâmplă înăuntrul centrului. Pentru că din ce știu eu, în general, în anumite locuri – pentru că există nivele diferite de securitate înăuntrul acelei locații – există unele nivele unde oameni din Georgia au acces și lucrează acolo, dar sunt și alte nivele unde georgienii nu au acces. Și desigur că nu e normal să existe un asemenea complex în țară unde cetățenii acelei țări să nu aibe acces. Interdicția de acces poate fi numai pentru locații diplomatice, ambasade – lucru normal în cadrul dreptului internațional, și se aplică în orice țară. Dar nu e normal să existe locații secrete și cu interdicție de acces. Eu zic că ar trebui să ne preocupe această problemă.
    Oamenii de știință de la Pentagon au efectuat experimente care au implicat țânțari tropicali și căpușe din Georgia. Au fost colectate 21.590 căpușe pentru a se face o bază de date cu adn-ul lor, pentru viitoare studii la centrul Lugar, în cadrul proiectului ”Diversitatea genetică a virusului crimeo-congolez al febrei hemoragice și a hantavirusurilor din Georgia” desfășurat de Pentagon.
    Proiectele desfășurate de Pentagon implicând căpușe coincid cu o epidemie inexplicabilă de febră hemoragică crimeo-congoleză, care e cauzată de infectarea cu un virus transmis de căpușe. Numai în 2014, 34 de oameni au fost infectați – inclusiv un copil de 4 ani – din care patru au murit. Un total de 60 de cazuri și 9 decese au fost înregistrate în Georgia din 2009, conform unor email-uri date publicității între directorul Centrului Lugar – Amiron Gamkrelidze – și Ministrul Sănătății din Georgia, David Sergeenko. Aceste statistici îngrijorătoare au fost ascunse de public.
    Joshua Bast nu e singurul cetățean american ne-diplomat din cadrul programului Pentagonului căruia i s-a acordat imunitate diplomatică. Există cinci mașini cu acreditări diplomatice în parcarea laboratorului, toate având plăcuțe de înmatriculare ca pentru Ambasada SUA. Jurnalista bulgară Dilyana Gaytandzhieva: Tot personalul civil care lucrează în Centrul Lugar a primit imunitate diplomatică și mașini cu numere diplomatice, deși nu fac parte din corpul diplomatic. Această practică e folosită în mod deschis de CIA pentru a furniza acoperire agenților lor.

    (discuție la telefon între jurnalista bulgară și Anna Zhvania, fost director la Centrul Lugar)
    – Nu cred că există un cetățean georgian care să poată răspundă la întrebare, pentru că majoritatea cercetătorilor care vin aici sunt atașați de ambasadă.
    – Cum puteți controla ce fac cercetătorii cu statut diplomatic la Centrul Lugar ?
    – (…) Statutul diplomatic nu are nici o treabă cu munca pe care o fac ei. Toată facilitățile diplomatice nu au nici o treabă cu ce se întâmplă la Centrul Lugar.

    Agenția pentru Apărare prin Reducerea Amenințărilor (DTRA) din Cadrul Ministerului SUA al Apărării a externalizat majoritatea muncii lor din cadrul programului militar către companii private, care nu răspund în fața Congresului și care pot opera mai liber și se pot învârti printre prevederile legale. Documentele scurse în presă arată că una din companiile implicate în programul din Georgia este Booz Allen Hamilton. În iunie 2013, Edward Snowden – la acel moment angajat al Booz Allen Hamilton în cadrul unor contracte cu Agenția pentru Securitate Națională (NSA) – a făcut publice detalii privind monitorizarea în masă și programele de colectare a datelor desfășurate de SUA în întreaga lume. Fostul angajator al lui Snowden, Booz Allen Hamilton, a primit cinci contracte lucrative de la DTRA din 2010 până în 2022, totalizând cel puțin 358 milioane de dolari, pentru servicii de suport culegere de informații. Edward Snowden: Acuma, dacă acești oameni sunt împotriva țării sau a guvernului, aceasta nu e decizie pe care să o luăm noi. Publicul trebuie să decidă dacă aceste programe sau politici sunt corecte sau greșite.
    Oamenii de știință ai Pentagonului pot lucra cu încălcarea directă a dreptului internațional, conform unei înțelegeri pe trei ani între Institutul Walter Reed al Armatei și Centrul Național Georgian pentru Controlul Bolilor. Pentagonul a primit acces complet la colecția locală de agenți biologici letali, pentru a-i studia. Aceștia sunt agenți care pot cauza antrax, tularemie, bruceloză și ciumă. Conform prevederilor din acord, dreptul internațional nu se aplică în cazul acestui acord. Părțile au convenit că nici o curte, tribunal sau entitate internațională nu are jurisdicție sau autoritate să judece pe cineva din acest centru.
    Reporterița bulgară a întrebat pe adjunctul Secretarului Sănătății al SUA – Robert Kadlec – pentru a oferi un punct de vedere în cadrul conferinței privind armele biologice de la Parlamentul European din Bruxelles, și a fost expulzată imediat din sală.
    – De ce Pentagonul operează biolaboratoare militare în 25 de țări, toate în preajma principalilor rivali ai SUA – Rusia, China și Iran ? Și de ce rata epidemiilor a crescut dramatic de la începutul programului militar al SUA în acele țări ?
    – Vreau să afirm fără echivoc, și fără nici o îndoială, că SUA nu are un program militar pentru arme biologice. Punct. Sfârșit de declarație.
    În al doilea rând, Departamentul Apărării a lucrat cu parteneri din diferite părți ale lumii pentru a se asigura că acele laboratoare – și-i antrenăm despre cum să facă teste de diagnostic ale acestor boli – pot gestiona și pot securiza în mod nepericulos acei patogeni pentru a nu fi accesibili teroriștilor sau infractorilor care să facă rău folosindu-i.
    – De ce sunt toate aceste proiecte clasificate ? Aceste biolaboratoare ale Pentagonului, din 25 de țări din întreaga lume, de ce au informații clasificate ?
    – Nu sunt clasificate. Le poate accesa liber oricine vrea să se uite la ele.
    – Nu, am încercat să … Nu, nu e adevărat. Sunt informații clasificate.
    – În regulă. Ați avut șansa … nu suntem la o investigație aici … Îmi pare rău … Nu vă voi da cuvântul pe acest subiect. Am încercat să răspundem la întrebările dvs., dar nu e locul pentru asta (pentru un interogatoriu). Caz închis.

    (discuție pe holul Parlamentului European)
    – Mai am numai o întrebare.
    – Nu mai preluăm întrebări.
    – Nu preluăm întrebări acum.
    – De ce este nevoie de biolaboratoarele militare ale Statelor Unite în 25 de țări din întreaga lume ?
    – Nu poate răspunde la această întrebare. Nu intră în atribuțiile lui.
    – Suntem în spațiu public. Îmi pare rău, dar și eu pot folosi liftul.
    – Îmi pare rău, dar nu acest lift. Ăsta e plin.
    – Nu e plin. Vă rog. Pot folosi și eu liftul.
    – Atunci fără întrebări.
    – De ce nu ?
    – Bine, ori coborâm în jos, ori …
    – De ce investește Pentagon-ul 65 milioane dolari în editarea de gene ? Editarea genelor face parte din aceste programe. Puteți să ne spuneți de ce ?

    Documentele dezvăluie unele din aceste proiecte finanțate de Pentagon, printre ele proiecte cu privire la Rusia. Forțele Aeriene ale SUA au colectat în mod specific ARN rusesc și mostre de țesut sinovial (din măduva spinării), ceea ce a ridicat îngrijorări la Moscova cu privire la un program secret al SUA implicând arme biologice cu specific etnic. Vladimir Putin, președintele Federației Ruse: Știți că în toată țara se colectează material biologic de la diferite grupuri etnice și de la oameni care trăiesc în diverse zone geografice ale Rusiei ? Cu ce scop ? Ei fac asta în mod deliberat și profesionist. Suntem un popor de un foarte mare interes pentru ei.
    De asemenea, la Centrul Lugar Pentagonul a studiat tulpina rusească a antraxului, precum și secvența genomică a tulpinei rusești a virusului febrei hemoragice crimeo-congoleze. Email-uri date publicității dintre directorul centrului Lugar și Ministrul Sănătății din Georgia, David Sergeenko, dezvăluie un proiect al Pentagonului aflat în derulare cu privire la febra hemoragică crimeo-congoleză din țară. Ministrul Sănătății din Georgia, David Sergeenko, nu a răspuns întrebărilor trimise via e-mail de jurnalista bulgară Dilyana Gaytandzhieva. Totuși, email-urile date publicității arată reacția ministrului la această întrebare. El a trimis acest mail mai departe către centrul de presă al ministerului, înjurându-i pe jurnaliști în georgiană. ”Cine mai este și asta, și de unde a făcut rost de email-ul meu ?” Coincidență: în timp ce dormea, jurnalista a fost închisă în camera ei din apartamentul închiriat într-un bloc din Tbilisi, și a fost eliberată de Serviciile de Urgență care au intrat în camera încuiată prin acoperiș. Poliția nu are nici un răspuns despre cine a intrat în bloc și a încuiat jurnalista pe dinăuntru și de ce, având în vedere că nu a fost furat nimic din apartament.

    – Sunt dincolo de gard, și vreau să știu de ce ne filmați ?

    Probabil cineva nu vrea ca jurnaliștii să investigheze ce chimicale sunt arse noaptea în secret în laboratorul finanțat de Pentagon; și cum se face că un angajat al unei firme private, care lucrează la un program al Pentagonului de combatere a traficului de droguri, se întâmplă că lucrează la același laborator.

  2. Biolaboratoarele SUA din Ucraina (şi nu numai). Documentar pe scurt

    https://brighteon.com/a6f39fc0-cdc3-4d22-a101-8345c9bcfb8d

    Acest material este un colaj din două clipuri lansate de Greg Reese, care se găsesc la aceste adrese:

    Klaus Schwab şi Hunter Biden au conexiuni cu biolaboratoarele din Ucraina:
    https://banned.video/watch?id=622a1c6df235516385a1de92

    Pentagon-ul a finanţat biolaboratoarele din Ucraina:
    https://banned.video/watch?id=6223867d1d2e7e50742b58fc

    (transcript)

    După ce rușii au securizat biolaboratoarele din Ucraina operate de Pentagon, Ambasada SUA din Ucraina a fost prinsă cu mâța-n sac în timp ce ștergeau dovezile de pe site-ul lor; iar când rușii au dat publicității documente conform cărora ministrul ucrainian al apărării a ordonat angajaților acestor laboratoare să distrugă toți patogenii letali, senatorul american Marco Rubio a întrebat oficialii din Secretariatul de Stat al SUA dacă este ceva adevărat în asta. Adjunctul Secretarului de Stat al SUA – Victoria Nuland – nu numai că a confirmat prezența laboratoarelor, dar a recunoscut că acestea găzduiesc agenți patogeni sub formă de arme biologice, despre care ei acum se tem că rușii le vor folosi fără deosebire pentru a porni un război mondial.
    Pentagonul le spune acestor complexe ”laboratoare de bio-cercetare” sau ”laboratoare care securizează organisme biologice”, și pretind că această operațiune clandestină a lor, cumva, e cu scop de apărare. Dar ei au recunoscut că au proiectat și dețin material biologic transformat în arme biologice, deci aceste biolaboratoare încalcă articolul 1 din Convenția Privind Interzicerea Armelor Biologice (care interzice dezvoltarea, producerea, depozitarea, achiziția sau păstrarea acestor arme).
    În ultimii ani, cetățenii lumii au beneficiat de cursuri avansate despre armele biologice. Și aceiași escroci pe care-i vedem că vor să ne bage pe gât tirania medicală a Marii Resetări sunt implicați și în laboratoarele de arme biologice din Ucraina. Aceste proiecte sunt finanțate din banii contribuabililor, prin Agenția pentru Reducerea Amenințărilor (DTRA) din cadrul Pentagonului.
    Compania americană Black and Veach a lucrat îndeaproape cu DTRA, construind laboratoare de arme biologice încă din 2003. Black and Veach sunt vecini de birou la Kiev cu Metabiota, care a încheiat un contract de 18,4 milioane dolari în 2014 cu Black and Veach. Metabiota au început activitatea în 2015, cu finanțare de la firma Rosemont Seneca Tehnology Partners a lui Hunter Biden, care a dat Metabiota 30 milioane dolari ”pentru a ajuta la protejarea lumii de răspândirea epidemiilor” Aceasta e aceeași firmă Rosemond Seneca ce a primit un misterios transfer bancar de 3,5 milioane dolari de la soția fostului primar al Moscovei. Metabiota lucrează împreună cu cunoscuta firmă a CIA, In-Q-Tel, finanțați de Departamentul Apărării din SUA, Institutele Naționale de Sănătate (NIH), Fundația Bill și Melinda Gates, Google, și Societatea National Geografic.
    Fondatorul Metabiota, Nathan Wolfe, se află în consiliul de conducere la EcoHealth Alliance, și este membru al agenției Consiliul Pentru Cercetări Științifice Privind Apărarea (DSRC), la rândul ei făcând parte din Agenția pentru Proiecte Avansate din Domeniul Apărării (DARPA), aflată în subordinea Pentagonului. În 2012 a scris o carte denumită ”Furtuna virală – Zorile unei noi ere pandemice”, în care mulțumea prietenilor lui: Jeffrey Epstein (condamnat pentru pedofilie) și Boris Nicolic, fondator al unei firme de investiții în domeniul biotehnologiilor. Nicolic a fost numit de Epstein executor succesor în caz că moare. Wolfe a fost văzut afisându-se și cu Gislaine Maxwell (soția lui Epstein), în mai multe ocazii. De asemenea, este unul din ”tinerii lideri globali” ai lui Klaus Schwab, antrenați cum să pună în aplicare programul ”Marea Resetare” ghidat de Forumul Economic Mondial.
    Oficialitățile din Rusia afirmă că Pentagonul are numai în Ucraina peste 30 de biolaboratoare. Oficialitățile din China spun că SUA operează 336 de biolaboratoare în 30 de țări din lume. Iar acum membri ai guvernului nostru corupt din SUA spun că aceasta e doar o conspirație a rușilor, și că în curând ar trebui să ne așteptăm la un atac diversionist făcut de Rusia. Senator Marco Rubio: ”Dacă are loc un incident sau un atac biologic/chimic în interiorul Ucrainei, aveți vreo îndoială că în spatele incidentului s-ar afla rușii ?” Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat American: ”Nu am nici o îndoială în această privință, domnule senator, și este o clasică tehnică rusească să dea vina pe ceilalți pentru ce vor să facă ei înșiși”.

    Sunt ani de zile de când Rusia lansează acuzații verificabile că SUA operează laboratoare secrete de arme biologice, la granițele Rusiei. Deși acum mass-media din vest pretinde că aceasta e dezinformare, în 2013 scriau despre asta. În timp ce Statele Unite și Cabala criminală au purtat războaie ilegale peste tot în lume în numele ”democrației”, Rusia a rămas în tăcere, vânzând energie și văzându-și de treaba lor. Și conform celor de la National Geografic, acesta e motivul pentru care Pentagonul a construit laboratoarele de arme biologice: Rusia era complet inactivă pe acest plan, iar SUA au vrut să aibe un avantaj.
    Primul biolaborator al SUA din Kazahstan a fost construit pentru 100 milioane dolari, pentru a depozita boli de mare risc precum ciuma și antrax-ul; iar ei sperau să atragă oameni de știință care altfel ar fi putut să proiecteze arme biologice de distrugere în masă pentru alții.
    Pentru a menține lumea ”în siguranță”, de atunci SUA au construit câteva biolaboratoare în Kazahstan. Cel mai recent este un biolaborator cu nivel de securitate 4 (cel mai înalt) a cărui construcție urmează a fi finalizată la începutul lui 2022.
    Încă din 2004, Agenția pentru Apărare prin Reducerea Amenințărilor (DTRA) din cadrul Pentagonului a început să construiască o rețea de biolaboratoare pentru boli infecțioase în Uzbekistan. La câțiva ani după ce au început operațiunile, în Uzbekistan a fost raportată izbucnirea unor epidemii de boli necunoscute, în aceleași zone unde se aflau biolaboratoarele. În Georgia, documente care au ajuns în spaţiul public arată că Ambasada SUA a transportat patogeni letali și sânge uman sub formă de transport diplomatic, într-o operațiune clandestină în care firme private americane ce lucrau pentru trei biolaboratoare diferite ale SUA au primit imunitate diplomatică pentru a face asta.
    La scurt timp după ce Rusia a invadat Ucraina, pe contul de twitter WarClandestine a apărut un video cu harta biolaboratoarelor SUA din Ucraina potrivindu-se cu hărțile recentului atac, sugerând că rușii securizau aceste biolaboratoare strict secrete. Media din vest pretinde că această informație e falsă, dar nu reușesc s-o demonteze. Iar după ce video-ul a ajuns viral, Ambasada SUA din Ucraina a fost prinsă cu mâța-n sac în timp ce ștergea dovezile acestor laboratoare de pe site-ul lor … dar nu înainte ca un jurnalist independent să copieze documentele, care arată 11 biolaboratoare în Ucraina finanțate de Pentagon. Ambasada Rusiei din Bosnia a acuzat SUA că au umplut Ucraina cu biolaboratoare, care e foarte posibil să fi fost folosite pentru a studia metode de a distruge poporul rus la un nivel genetic. Iar acum știm că aceste așa-zise ”vaccinuri” ARNm îi distrug pe oameni la un nivel genetic.
    Prin urmare, nu vi se pare că e un lucru periculos că SUA au înconjurat Rusia cu biolaboratoare strict secrete ? Și cine ar putea să creadă că e o coincidență că toți cei implicați în ”Marea Resetare” acum sunt cei mai mari aliați ai Ucrainei din toate timpurile ? Mercenarii și profitorii de război din America sunt entuziasmați de profiturile pe termen scurt făcute pe spinarea morților. Dar singurii care vor beneficia de acest război sunt escrocii de la vârful piramidei, care au fost prinși în flagrant comițând una din cele mai atroce crime împotriva umanității din toată istoria cunoscută.
    Pentru infowars.com, a transmis Greg Reese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button