X

Joe, Volodea, Xi și Noua Ordine Mondială!

With US distracted by Ukraine, China plots its own invasion

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru că Joe vrea o nouă ordine mondială pe care să o conducă el, Volodea și cu Xi a declarat că vor și ei o nouă ordine mondială, pe care să o conducă.

Planul ruso-chinez de război (cunoscut de americani) a fost clar după ce s-a văzut că invazia rusă în Ucraina s-a amânat până după jocurile olimpice de iarnă de la Beijing.

Recunosc că, personal, nu mi-am imaginat că un asemenea plan este posibil din punct de vedere moral și geopolitic. Dar eu nu sunt serviciu secret – și nici voi. Alții trebuie blamați că au știut de plan și nu l-au neutralizat.

În orice caz, gândiți-vă la asta: anul trecut era aproape clar că originea virusului nu este naturală. După toate probabilitățile acceptate ca adevărate în uest, în rețelele de socializare și în mass-media main stream, virusul a scăpat din laboratorul din Wuhan.

De ce s-a oprit ancheta (care, dacă ar fi fost dusă la bun sfârșit, ar fi aruncat China în evul mediu, împiedicând-o să îl ajute pe Volodea în planul lui de a impune o nouă ordine mondială)? Pentru că ancheta ar fi dus la Fauci, la Gates, la Tedros, la toți criminalii care au planificat plandemia.

Pentru că au fost mai multe și mai constrângătoare motivații ale războiului decât rațiuni ale păcii. Una dintre aceste motivații malefice a fost acoperirea vinovățiilor pentru plandemie – acum Macron, von der Leyen, Draghi, Johnson, Trudeau etc. par îngeri și pot fi votați din nou, întru fala lui Schwab.

Gheorghe Piperea

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Daaah, de unde știi nea Piper că *noi* nu suntem băjeți cu ochi albaștri?!?! Că dacă nu ne-a legitimat nimeni……😎😎😎The Blues Brothers

 2. Războiul ăsta declanșat de moși: chinezu* are 74 de ani, merikanu* are 78, rusu* are 70 de anișori. La începutul rm2, conducătorii principali aveau circa 55 de ani.

 3. Profetia par Elpidie despre Ucraina:
  “Ucraina va adera lui Putin. Vor fi nevoiti sa adere. Si nu vor avea alta solutie. Chiar daca le convine sau nu, va fi cea mai cuminte solutie.”

  Profetia par Elpidie (din Rodos) despre Georgia: “- Pe Georgia o va convinge NATO… din pacate in acea perioada va avea conducatori rai. – Sa lupte impotriva Rusiei ? -Da pt ca si acum sunt dusmani. Ai inteles ?! Au o mare dusmanie intre ei. Dar acest lucru a fost gresit., mare gresala. Atunci cand nu uitam greselile trecutului si nu incercam sa ne impacam… undeva vor gresi. De fapt o sa-i foloseasca NATO. – Da? – Ei rusii nu or sa-i lase din cauza NATO. Si chiar daca voiau sa o faca pe bunii, nu o sa faca acest lucru acum. Nu au alta solutie, sunt nevoiti sa o faca. Ai inteles ?! ” Credinta Ortodoxa, martie 2022

 4. Asadar, pe cand dialoga ea cu senatorul Marco Rubio in timpul audierii, la un moment dat Rubio a avut o abordare la care nimeni nu se astepta. A intrebat-o pe Nuland daca Ucraina are arme biologice.
  Nu ne-am fi imaginat ciciodata ca Ucraina are arme biologice. De ce ar avea Ucraina arme biologice ? Deci, parea o intrebare destul de bizara, dar nu era nici pe depaerte atat de socanta pe cat a fost raspunsul obtinut. Iata ce a zis Victoria Nuland.
  Senator Marco Rubio: Ucraina detine arme chimice sau bioulogice ?
  Victoria Nuland: Ucraina dispune de de instalatii de cercetari biologice, in legatura cu care de fapt suntem foarte ingrijorati acum, deoarece trupele ruse, fortele ruse ar putea incerca sa preia controlul asupra lor. Colaboram deci cu ucrainienii in privinta modului in care ei pot impiedica (faptul) ca vreunul din materialele de cercetare sa nu cada in mainile fortelor ruse, daca acestea s-ar aprpia.
  MR: Ucraina detine arme biologice ?
  VN: Da, Ucraina are instalatii de cercetari biologice.
  Credinta Ortodoxa martie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button