X

Primul studiu din lume realizat pe voluntari infectați cu c0vid: simptomele nu demonstrează că boala se răspândește la persoanele sănătoase!

Primul studiu din lume realizat pe voluntari infectați cu Covid: simptomele nu demonstrează că boala se răspândește la persoanele sănătoase!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Concluziile primului studiului din lume realizat pe volutari infectați cu virusul SARS-CoV-2 indică faptul că persoanele infectate și care au simptome specifice nu răspândesc în mod clar acest virus și altor persoane neinfectate, relatează Reuters. 

Studiul a fost realizat de compania Open Orphan în colaborare cu Imperial College din Londra, iar concluziile au fost publicate deja în prestigioasa revistă științifică Nature Medicine. Cercetarea a demonstrat că, printre cei 18 participanţi din cei 36 care au fost de acord să se infecteze COVID-19 în mod voluntar, prezența simptomelor sau absenţa acestora nu a avut nicio legătură cu prezența virusului în căile aeriene.

Prin urmare, oamenii de știință au scris că simptomele infectării cu acest virus nu demonstrează că boala se răspândește la persoanele sănătoase. Astfel, impunerea carantinei pentru persoanele declarate infectate cu Covid nu reprezintă garanția unei măsuri de prevenire a infecției, câtă vreme simptomele au indicat că nu nu au niciun efect asupra probabilităţii ca o persoană infectată să transmită boala altor persoane, notează sursa menționată.

Studiul a fost adus la cunoștința Organizației Mondiale a Sănătății(OMS), instituție care va trebui să emită strategii de prevenire a acestei boli, bazate pe cercetări, cifre, date. La acest moment, mai multe state din Europa au decis să renunțe la restricțiile impuse de pandemia de Covid, însă, OMS raportează un număr mare infectări cu acest virus în continuare, chiar și în cazul țărilor în care rata de vaccinare este foarte mare.

Spre exemplu, ultimele date arată că numărul de infecții cu Covid-19 în Anglia a crescut cu aproximativ 650.000, în comparație cu săptămâna anterioară, ajungând la 4.908.900 (aproximativ 7,6% din întreaga populație) de persoane estimate că au avut Covid în ultima săptămână. În Anglia, peste 90% din populație este vaccinată anti-Covid cu prima doză, notează The Guardian.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cu ce masoara astia covidul ????????
    Nu exista niciun test care sa distinga intre gripa si covid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Si inca omenirea mai inghitae minciuna asta mafiota ?
    Cum e posibil asa ceva, oameni buni ???????

  2. SARSu’ a fost brevetat ca vaccin administrabil prin aerosoli.
    Din 2018 au contaminat bacteriologic toata populatia lumii, practic.
    Orice boala “veche” a cazut mai greu si cu ceva “suplimente” peste unii – normal, ca organismul acelora era deja supus atacului bacterian pe care nu au reusit sa-l tina departe si in conditii de “asediu”, reactia este mai slaba sau chiar insignificanta.
    Testele “cauta” bacteria modificata – ca nu e virus, virusul e un concept de deseu inert, ceva aminoacizi care “nu misca”, nu mananca, nu se inmulteste…. da’ aduce bani din prosteala goym[ilor].
    Nota: -m inseamna ca e pluralul lui goy… da’ am pus puralul din lb. romana ca sa para simplu de inteles.
    Normal ca nu se transmite … “vaccinul”, adica toxina din corp care ataca organismul dar nu produce bacterii care sa poata fi imprastiate!
    Ce se transmite, este reactia de aparare = “imbolnavirea”…. prin rezonanta biologica, un fel de “fa-te ca ti-e rau”, ca fiziologia sa treaca in regim de aparare.

    Injectiile adauga mizeria de SARS in corpul cui a patruns deja sau baga “la sigur” ceea ce organismul respinsese…. da’ fraieru’ crede ca se protejeaza!
    Inca un vaxxin – inca o doza de otrava…. pana ajunge individul la SIDA, ca asta e imuno-compromiterea indusa (achizitionata, cica!) prin vaxxinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button