X

Decizie a Curții de apel Alba Iulia: Raed Arafat nu e șeful DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale sunt false!

Decizie a Curții de apel Alba Iulia: Raed Arafat nu e șeful DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale sunt false!

Un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat într-un proces declanșat de Petruț Nicoleta Monica că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.  La termenul următor (9 mai 2022) urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Arafat prin uzurpare de calități oficiale.

    “În România nu a fost oficial declarată pandemia. Pentru tot ceea ce ne-a fost livrat sub numele de pandemie, între 14 martie 2020 – 8 martie 2022 utilizându-se credința că este epidemie, iar Raed Arafat este șeful DSU și CNSU, precum și comandantul acțiunii. Adăugând că toate cele 24 de hotărâri de guvern care au instaurat și prelungit starea de alertă în cei doi ani de plandemie au fost anulate integral de curțile de apel din țară, înseamnă că tot ceea ce am trait a fost fărădelegea, air nu vreo politică sanitară care să fi mimant măcar respectful legii, al Constituției și al drepturilor și libertăților omului.”, spune avocatul Gheorghe Piperea.

    Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

    “Interesant este că această decizie este atacabilă cu recurs doar odată cu fondul – acum va fi foarte interesant cum vor soluționa treaba cu celeritatea acei magistrați și șefi de pe la ÎCCJ care au fost atât de amicali cu Arafat & co până acum. Toate cauzele câștigate de popor contra lui Arafat & co sunt amânate, în rescurs, la calendele grecești. Toate cazurile în care Arafat & co are interese contra poporului se judecă extrem de rapid, în termene de săptămâni sau chiar zile. Doar că aici, în această speță, nu se poate – va trebui să se termine fondul, adică să ma treacă trei – patru luni, pentru ca decizia în ce-l privește pe Arafat să poată fi contestată. Până atunci, ne-stimabilul va sta cu stigmatul pe frunte, la fel cum a stat Petrov, alias Băsescu Tr., timp de 2-3 ani, mai spune Piperea.

    “La termenul de azi, 28 martie 2022, UN JUDECĂTOR CURAJOS de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că DR. RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU, fiindcă NU A FOST NUMIT PRIN DECIZIE A VREUNUI PRIM-MINISTRU, deci, NU POATE REPREZENTA DSU ÎN PROCES. AM REUȘIT, așa cum v-am spus de aproape un an, dar nu ați făcut presiuni pe parlamentari pentru scurtarea procedurilor de judecată. Plâng de bucurie. La termenul următor, JUDECĂTORUL va stabili DACĂ SESIZEAZĂ PARCHETUL ÎCCJ. Este vorba despre dosarul 5995/2/2021 și găsiți informații pe Portalul instanțelor de judecată, la ACEST LINK.

    Extras:

    „Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. (…) Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat.”

    Am denunțat ca false înscrisurile pe care dr. Arafat le-a semnat și le-a depus în dosar, iar dacă judecătorul va dori, va putea să sesizeze procurorul, conform disp. art.307 din Codul de procedură civilă. Voi publica detalii după redactarea Încheierii de ședință. Detalii despre solicitările mele referitoare la lipsa calității lui Raed Arafat de reprezentant al DSU în proces, din cauză că NU ESTE ȘEFUL DEPARTAMENTULUI SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ (DSU), am scris în petiția intitulată “De ce dr. Raed ARAFAT NU A FOST NUMIT LEGAL ca sef al DSU? De ce ORDINELE sefului DSU NU SUNT PUBLICATE LEGAL?”, scrie Petruț Nicoleta Monica.

    Reclame

    Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

    Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



    Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

    9 comentarii

    1. Uite popa, nu e popa!

      In final, popa câstigā toate recursurile, cånd justitia este politizata cu toate scurs-urile sekuristoide de genocid al poporului român!

      Intre timp, se doarme bine pe ulita româneascā, acusica vin grātarele ibtre fous plandemii…si mai zici, sua /ue/rusii/pecetea 666 din vaccinurile cu oua de drac interdimensional, zis, chipurile, grafenul…

      Nu e de mirare ca numai 144 000 de oameni drepti va salva HRISTOS la a Doua Venire, cam 7 miliarde se duc la iad…

      Doamne ajutā!

      1. Cei 144 000 reprezinta numarul evreilor ce se vor intoarce la Dreapta Credinta, se vor Boteza si vor deveni Ortodocsi. Biblia spune ca acesti 144 000 sunt din semintiile lui Israel. Ceea ce spuneti dvs despre acest subiect, este o erezie iehovista, aveti grija.

        1. Nu mai spuneti prostii cu cifra de 144 000 de drepti.E gresit a interpreta asa ceva literal.Cifra e simbolica si nu ne bagam la interpretari fiecare de capul lui.Atentie.

          1. Ideea dvs. este interpretabilā. Si noi toti suntem din semintia lui Israel. Dupā Potopul lui Noe. Toata omenirea este din semintia lui Israel. Deci, csm din toate neamurile pamântului, dar….dar,…NUMAI OrtCEI ORTODOCSI ADEVARATI SE VOR MÂNTUI.
            Eu sunt in Credinta Ortodoxā, român ortodox practicant cu Sfânta Împārtāsanie întru HRISTOS.
            Daca strict numai evreii ortodocsi se vor mântui, dupā viitorul botez si trecerea la ortodoxie, atunci cum rāmâne cu celelalte neamuri deja ortodoxe de generatii, din tatā-n fiu?!! Nu vedeti ce apostazie este pe pāmânt?!!! Romania cea “ortodoxā” a venit sub 30% la referendumul pentru familie…Asta nu spune nimic?!!
            Câti români ortodicsi su iesit in strada in cei 2 sni de plandemie si , mai ales, câti preoti si monahi ortodocsi au iesit , in perioada bisericilor inchise de plandemia lui covidu’ falsu “virus” ?!! Ascultare – ascultare, dar de cine?!! Ascultānd de ierarh si de statul antihristic care plāteste salarii babane la preoti, nu cumva s-au lepādat de HRISTOS, ca sa nu mai vorbim de vaccinarea/ injectarea cu pecetea 666?!!

            Evreii lui Noe …

            Se mântuie numai 144 000 crestin ortodocsi cu Sfânta Împārtāsanie valabilā, din toata omenirea in viata azi! Plus alte miliarde din cei morti, care vir fi judecati si inviati de HRISTOS la A Doua Venire!

            Rāul este azi suprem , ca niciodata in toata istoria lumii si pedeaosa prin focul nuclear si ajungerea in iad va fi pe māsurā!

            Doresc PACE întru HRISTOS si toti sfintii si OREA SFÂBTA NĀSCĀTOARE DE DUMNEZEU si DUHUL SFÂNT sa va lumibeze si sa va protejeze la tot pasul vietii , pentru a vā putea aduce, cu vrednicie, la MÂNTUIREA SUFLETELOR voastre a tuturor celor ce scrieti pe acest blog ortodox!

            DOAMNE AJUTĀ!

      2. Eu zic ca incurci putin cifrele:
        4. Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel:
        5. Din seminţia lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiţi; din seminţia lui Ruben, douăsprezece mii; din seminţia lui Gad, douăsprezece mii;
        6. Din seminţia lui Aşer, douăsprezece mii; din seminţia lui Neftali, douăsprezece mii; din seminţia lui Manase, douăsprezece mii;
        7. Din seminţia lui Simeon, douăsprezece mii; din seminţia lui Levi, douăsprezece mii; din seminţia lui Isahar, douăsprezece mii;
        8. Din seminţia lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminţia lui Iosif, douăsprezece mii; din seminţia Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiţi.

        Ia uita-te tu ce scrie aicimaijos:

        9. După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.

        http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=7

        De unde ai dedus tu ca doar 144.000 de oameni sevor mantui ?
        Citeste: mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului

      3. Și tu te consideri drept măi?ești în cei 144.000 …vai de mintea ta înșelata !..roagă te de ești așa drept și Sfint că sa nu vina bombe atomice că numai e nevoie de grătare și va arde pămîntu precum tăciunele …sunteți precum fariseii și fățarnicii ,,uite DOAMNE cat de bun sunt …nu fac grătare , nu iau camătă ,merg la Biserică dau zeciuială și nu sunt ,,…ca asta de lîngă mine !
        DOAMNE AI MILA …

    2. Apocalipsa 7:3-8:

      Zicând: !!!!!Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunțile lor, pe robii Dumnezeului nostru. !!!!!!!

      Și am auzit numărul celor pecetluiți: o sută patruzeci și patru de mii de pecetluiți, din toate semințiile fiilor lui Israel:

      Din seminția lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiți; din seminția lui Ruben, douăsprezece mii; din seminția lui Gad, douăsprezece mii; Din seminția lui Așer, douăsprezece mii; din seminția lui Neftali, douăsprezece mii; din seminția lui Manase, douăsprezece mii; Din seminția lui Simeon, douăsprezece mii; din seminția lui Levi, douăsprezece mii; din seminția lui Isahar, douăsprezece mii; Din seminția lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminția lui Iosif, douăsprezece mii; din seminția lui Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiți.

      Apocalipsa 14:1:
      Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor.

      Apocalipsa 14:3-5:

      Și cântau o cântare nouă, înaintea tronului și înaintea celor patru ființe și înaintea bătrânilor; și nimeni nu putea să învețe cântarea decât numai cei o sută patruzeci și patru de mii, care fuseseră răscumpărați de pe pământ. Aceștia sunt care nu s-au întinat cu femei, căci sunt feciorelnici. Aceștia sunt care merg după Miel ori unde se va duce. Aceștia au fost răscumpărați dintre oameni, pârgă lui Dumnezeu și Mielului. Iar în gura lor nu s-a aflat minciună, fiindcă sunt fără prihană.”””

      Rezulta ca numai 144 000 de crestin ortodicsi se mântuie din toata omenirea in viata (circa 7 miliarde) + se mântuie alte milioane sau sute sau zeci de milioane din toata istoria lumii, cei xare vor fi inviati si judecati de HRISTOS la A Doua Venire impreuna cu cei 144 000 de oameni pecetluiti CU PECETEA CEA BUNĀ DE DUHUL SFÅNT ÎNAINTE DE INCEPEREA RAZBOIULUI NUCLEAR!

      Daca Biblia cea Ortodoxā nu cumva esre masluita de sectantii iezuiti odata cu trecerea secolelor…

      Doamne ajutā!

      1. Ma tu esti ratacit rau!
        Cifra de 144.000 se refera la neamul evreiesc, de cei ce se vor intoarce la Iisus Hristos, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat. 144.000 dintre evrei se vor mantui.
        Cat priveste mantuirea crestinilor ortodocsi, citeste:

        mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului
        http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=7

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Back to top button