X

Se adeverește: Fiul lui Joe Biden a finanțat laboratoarele biologice din Ucraina

Se adeverește: Fiul lui Joe Biden a finanțat laboratoarele biologice din Ucraina. Cealalta latură a războiului care șterge urmele armelor cu agenti patogeni!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Laboratoarele biologice nu numai ca exista in Ucraina, dar ele au fost finantate si dezvoltate cu sprijinul administratiei americane. Inca din 2005 Washington Post publica o stire conforma careia SUA se angaja – la propunerea senatorului de atunci Barack Obama – sa finanteze astfel de laboratoare considerate “de securitate”.

Washington Post (2005): “Statele Unite și Ucraina au convenit ieri să lucreze împreună pentru a preveni răspândirea armelor biologice, semnând un acord care deschide calea pentru ca guvernul ucrainean să primească ajutor financiar american pentru a îmbunătăți securitatea în instalațiile în care sunt păstrați microbi si agenti patogeni periculoși. Cei doi senatori americani care au condus această inițiativă au fost Richard Lugar, un republican din Indiana, și Barack Obama, senator democrat din Illinois.”Deci, din 2005 existau aceste laboratoare, iar mai apoi, cand Barack Obama a ajuns presedintele SUA, vicepresedinte a fost Joe Biden, iar fiul sau Hunter Biden a fost implicat in scandalurile legate de Ucraina. Din celebrul laptop al fiului actualului presedinte al SUA presa occidentala a aflat nu numai ca implicatiile acestuia in Ucraina sunt reale (acuzatiile aduse de fostul presedinte Donald Trump), dar ca finantarea acestor laboratoare care dezvolta arme biologice si despre care exista o ampla investigatie de presa inca din 2018, s-a facut prin intermediul lui Hunter Biden.

Acuzația Moscovei că Hunter Biden a contribuit la „finanțarea laboratoarelor biologice din Ucraina” este adevărată, după confirmă un ziar britanic și unul american, care au avut acces la e-mailurile fiului președintelui SUA din faimosul laptop pierdut. Comandantul Forțelor de Protecție Nucleare, Biologice și Chimice din Rusia, Igor Kirilov, a declarat săptămâna aceasta că a existat „o schemă a unei interacțiuni între agențiile guvernamentale americane și obiectivele biologice ucrainene”.

El a vorbit de „finanțarea unor asemenea activități de către structuri apropiate conducerii americane actuale, în special fondul de investiții Rosemont Seneca, controlat de Hunter Biden”. Purtătorul de cuvânt al Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a mers mai departe, afirmând că actualul șef de la Casa Albă ar fi fost la curent cu afacerile fiului: “Președintele Statelor Unite, Joe Biden însuși, este implicat în crearea laboratoarelor biologice din Ucraina. Un fond de investiții condus de fiul său, Hunter Biden, a finanțat cercetarea și implementarea programului biologic militar al SUA. Este evident că Joe Biden, în calitate de tată și de șef al statului, era informat de existența unei asemenea activități.”

Publicația britanică Daily Mail, și cea americană New York Post au confirmat veridicitatea acuzațiilor aduse de Rusia. New York Post a fost primul ziar din lume care a dezvăluit existența faimosului laptop pierdut de Hunter Biden și care a intrat în posesia întregului conținut stocat în aparat. Daily Mail afirmă că a avut și el acces la e-mail-urile care atestă implicarea lui Hunter Biden în finanțarea laboratoarelor biologice din Ucraina.

Rosemont Seneca Technology Partners a investit 500.000 de dolari în compania Metabiot, de cercetare a agenților patogeni, și a colectat alte câteva milioane de dolari în acest scop, prin intermediul unor companii precum Goldman Sachs, dezvăluie e-mail-urile din laptopul lui Biden Jr., abandonat la un atelier de reparații din Delaware în aprilie 2019, în timp ce tatăl său se afla în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Hunter este cel care a făcut legătura dintre Metabiota și Burisma, compania de gaze în al cărei consiliu de administrație fusese angajat în mod dubios, dat fiind că nu avea nici o competență în sectorul energetic. Un mesaj din partea unui oficial de la Metabiota, adresat în 2014 fiului vicepreședintelui de la acea epocă, explica modul în care afacerea avea rolul de „a afirma independența culturală și economică a Ucrainei față de Rusia”. Vicepreședinta de la Metabiota, Mary Guttieri, i-a scris și ea lui Hunter Biden, tot în aprilie 2014, la două luni după anexarea Crimeii de către Rusia, despre implicațiile geopolitice ale cercetărilor biologice din Ucraina.

„După cum am promis, am pregătit nota alăturată, care oferă o perspectivă a Metabiota, a implicării noastre în Ucraina, și a modului cum putem folosi echipa noastră, rețelele și conceptele noastre, la afirmarea independenței culturale și economice a Ucrainei față de Rusia și la integrarea sa continuă în societatea occidentală.” Peste câteva zile, lui Hunter Biden i-a scris și conducătorul Burisma, Vadim Pojarski, în legătură cu proiectul „pe care l-ai numit Science Ukraine”.

„Dacă înțeleg bine, Metabiota este un sub-contractant al B&V de la DoD (Black & Veatch, companie contractantă a Departamentului de Apărare – n.r.). Ce fel de parteneriat caută Metabiota în Ucraina?” Ulterior, în același an 2014, Statele Unite au alocat pentru Metabiota 23,9 milioane de dolari, dintre care 307.091 de dolari pentru „proiecte de cercetări ucrainene”. Potrivit e-mail-urilor din laptop, Hunter Biden s-a lăudat în fața mai multor investitori că el este cel care a realizat finanțarea Metabiota și a contribuit ca aceasta să „găsească noi clienți”, inclusiv„agenții guvernamentale” (străine).

Potrivit site-ului B&V, compania fusese însărcinată de Departamentul de Apărare al SUA, prin Agenția de Reducere a Amenințărilor, să construiască un laborator biologic la Odessa, cu scopul de „a îmbunătăți sistemele de supraveghere existente ale guvernului de a detecta, semnala și răspunde la atacuri bioteroriste, la epidemii și pandemii potențiale”.

Sam Faddis, un fost ofițer al CIA acomentat pentru Daily Mail implicarea lui Hunter Biden în finanțarea laboratoarelor biologice din Ucraina: „Tatăl său era vicepreședintele Statelor Unite și însărcinat cu relațiile cu Ucraina. Atunci de ce Hunter nu doar că se afla în consiliul de administrație al unei dubioase companii de gaze ucrainene, dar mai era și în legătură cu o companie care se ocupa cu cercetarea armelor biologice?” Și Faddis a adăugat: „De ce Hunter Biden este implicat în toate astea? De ce fiul nedemn al vicepreședintelui se află în mijlocul acestei afaceri? Un tip fără nici un fel de competențe vizibile și dependent de cocaină?”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button