X

Scenariile în care Rusia ar folosi armele nucleare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dmitri Medvedev, șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse și fost președinte al Federației Ruse, a declarat că Rusia are mai multe motive în baza cărora poate folosi arme nucleare. 

Medvedev a transmis, într-un interviu acordat RIA Novosti, citat de publicația ucraineană Obozrevatel, că Federația Rusă are dreptul de a utiliza arme nucleare:

– dacă Rusia ar fi lovită de un atac cu rachete cu arme nucleare

– dacă ar exista o utilizare diferită a armelor nucleare împotriva Federației Ruse sau a aliaților săi

– dacă ar exista o invadare a infrastructurii critice, în urma căreia activitatea forțelor rusești de descurajare nucleară este paralizată.

– dacă se desfășoară un act de agresiune împotriva Federației Ruse sau a aliaților săi, în urma căruia este amenințată însăși existența țării, chiar și fără utilizarea armelor nucleare

Medvedev a precizat că doctrina nucleară a Rusiei nu prevede că inamicul trebuie să lovească primul. Acesta a explicat că Moscova poate lovi cu arme nucleare un inamic ce a folosit doar arme convenționale.

Șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse a declarat, într-un interviu pentru agenția de stat Sputnik News, că această criză din Ucraina este mai gravă pentru Rusia decât a fost Războiul Rece. El a spus că în acea perioadă Rusia nu s-a confruntat cu sancțiuni asupra industriei, agriculturii și cetățenilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Ce se intampla cu adevarat in Ucraina. https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/9convert.com—American-journalists-warning–We-are-lying-about-Ukraine-on-an-epic-scale:2

    Trebuie sa ne gandim ca aici se urmareste altceva si anume distrugerea Ortodoxiei. Pui Rusia sa se lupte cu Ucraina, apoi Armenia cu Azerbaidjan, Serbia cu Kosovo, Romania cu Grecia fiind in aceeasi echipa NATO atragand Rusia in razboi, uite asa ai distrus tarile majoritar ortodoxe intr-o clipa

  2. https://www.facebook.com/ovidiu.d.argesanu/posts/4979337782153378?__cft__%5B0%5D=AZWBekh8nXoyU24WMIudyuKwEAY6thenZScOIvQBglw6Aw0n1BkDcXJRjzNBufvgfRBiemK94ocHyElZ9LhSZE2TdsA6M8_Vj0jBkOGPuv9XeyPVt8GISJtiA02LY9QUrJmmiHuuLr5e3nyM2XgDCyyJ2PR6TWE4xfkCa8yHXkJlGQ&__tn__=%2CO%2CP-R
    Nu fac reclamă păcatului practicii Reiki, dar din acest material aflăm la ce nivel se duce lupta împotriva lui Dumnezeu. Aflăm lucruri cutremurătoare despre de toate tipurile de gripă și despre pandemie. Mai întâi s-au adus jertfă necuratului animale, iar acum – oameni ( prin modă, prin ecumenism, prin vaccinare cu modificatori genetici, prin dezincriminarea păcatului, prin pecetluire, eutanasieri etc.) În acest fel, necuratul le dă mai multă putere sataniștilor. Ucraina este o mare oază a ocultismului. Asta în timp ce în cărțile de religie nu se vorbește despre iad! Asta în timp ce se dorește o religie satanistă mondială, Crislamul! Sfinții recomandă contracararea acestor atacuri directe asupra mântuirii omului prin pocăință, Spovedanie și Împărtășanie deasă, rugăciune intensă, rugăciunea inimii, cultivarea virtuților și păstrarea cu sfințenie a valorilor ortodoxe. Numai Ortodoxia are toate cele Șapte Taine mântuitoare, de aceea sataniștii urăsc Ortodoxie și caută s-o distrugă din exterior și din interior.

    1. Am reascultat cu atenție acest material. Ovidiu Dragoș Argeșanu își expune teoria neortodoxă despre reincarnare cu care nu sunt de acord. Mai are și alte erezii, de aceea trebuie urmărit cu discernământ. În același timp, face niște dezvăluiri incendiare privind sacrificiile de animale și de oameni necesare unui grup restrâns pentru a prinde puteri lumești, demonice, bineînțeles. Intră aici și oamenii uciși sufletește prin păcat. Nu degeaba se dezincriminează păcate precum avortul, desfrânarea și vrăjitoria. Urmează și dezincriminarea păcatului eutanasiei. Aflăm și ce legături există între laboratoarele morții și ecumenism. Aflăm de ce se dorește ca Ortodoxia să renunțe la ideea de îndumnezeire. Un om îndumnezeit zădărnicește lucrarea necuratului și e capabil să depisteze astfel de laboratoare! De aceea ajungerea la treapta desăvârșirii în sfințenie în aceste vremuri ,,trebuie” să fie descurajată sau ținută sub control! Lumea condusă de sataniști nu are nevoie de așa ceva! La nivel înalt, spune vorbitorul, ierarhii, politicienii și oculții au aceleași scopuri! De aceea unii nu s-au opus vaccinării, alții au promovat-o, iar alții au infirmat cu strășnicie faptul că aceste seruri conțin nanotehnologie.

  3. Sa ne rugam fratilor , ca vin vremuri grele. Sa punem genunchii la rugaciune ca sa fim izbaviti de urgiile ce o sa vina . Doamne miluieste-ne pe noi , poporul roman , si nu lasa patriarhia noastra de izbeliste , ajuta-ne sa ne gasim parinti si arhierei marturisitori ce nu se vor supune antihristului.
    Doamne salvează țara noastră, România și pe noi!
    https://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/2764/descoperirea-cerească-arătată-în-vis-sfântului-ioan-de-kronstadt-de-sfântul-serafim-de-sarov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button