X

Biden spune ce urmează după războiul SUA – Rusia din Ucraina

Președintele SUA a avut un discurs interesant, luni, înainte de a participa la o conferință cu directori executivi ai unor companii renumite din America. Liderul de la Casa Albă a spus, printre altele, că ne așteaptă ”o nouă ordine mondială”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Totodată, Joe Biden a avertizat că lumea se află într-o ”inflexiune” din punct de vedere economic și nu numai, fapt care se întâmplă ”odată la trei-patru generații”. Cu toate că sunt vremuri în care mulți oameni își pierd viața, ”nu suntem aproape de haos”, a mai subliniat președintele SUA.

”În planul economiei, ne aflăm într-un punct de inflexiune. Şi nu numai în plan economic, ci şi în lume. Asta se întâmplă odată la trei-patru generaţii. Aşa cum mi-a spus zilele trecute, într-o întâlnire confidenţială, unul dintre comandanţii mei militari de rang înalt, 60 de milioane de oameni au murit între 1900 şi 1946.

De atunci, am stabilit o ordine mondială liberală, iar asta nu s-a  mai întâmplat de mult timp. Acum mor o mulţime de oameni dar nicidecum nu suntem aproape de haos.

Este momentul în care lucrurile se schimbă dramatic. Va exista o nouă ordine mondială, iar noi vom trebui să fim în fruntea ei. Şi vom uni tot restul lumii libere prin această acţiune”, a declarat președintele american, citat de The Independent.

Joe Biden acuză Rusia că vrea lanseze atacuri chimice și biologice

Tot luni, Joe Biden a acuzat Rusia că vrea să lanseze atacuri cu arme chimice sau biologice, spunând despre Ucraina și SUA că administrează laboratoare de acest tip.

”Putin este încolţit şi acum vorbeşte despre noi inclusiv că am avea arme biologice şi chimice în Europa, ceea ce nu este adevărat.

Sugerează şi că Ucraina are arme biologice şi chimice în Ucraina. Acesta este un semn clar că are în vedere folosirea acestor arme”, a declarat Joe Biden în cadrul unui eveniment, citat de The Guardian.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu va exista nici o noua ordine “mondiala”… :))) Singura ordine adevarata este cea pe care o stabilesti cu tine insuti

  2. acuza Rusia de atacuri cu arme biologice in timp ce ei laseaza in america milioane de tantari modificati genetic…

    am observat ca acestia invinuiesc pe altii de nimic altceva decat ceea ce fac ei insisi, ca atunci cand se spune adevarul sa nu-l creada nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button