X

Incredibil cum vor gleznele goale din Franța și Germania să-l învingă pe Putin

Francezii vor să îi rupă pe ruși trecând la dușuri cu apă rece, o dată pe săptămână.  O să fie o campanie, ca să poată tot franțuzu’ să dea o gaură de 20% în contul “Gazprom & les oligarchs”.

În ritm de cadril, se vor întoarce curând la perucile ridicole din sec. XVII și la andrelele de scărpinat de păduchi și jeg.
Plicușor Ban răsuflă ușurat: bucureștenii pot prelua practica franțujilor, că tot ne numim noi, cu mândrie, Micul Paris.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nemții nu se lasă mai prejos:

„A mânca mai puțină carne este o contribuție la lupta împotriva lui Putin”

Ministrul german al Agriculturii Cem Özdemir i-a îndemnat pe germani să mănânce mai puțin, în ciuda Rusiei:
„Cât de scumpe sunt pâinea, untul și alte alimente? Desigur, nu voi arunca prețul prea sus, dar cu siguranță unele produse vor deveni mai scumpe.
✔️ Putem ușura lucrurile cumpărând în mod responsabil și primind doar ceea ce ne trebuie. Nimic nu trebuie să fie „raționalizat” acasă, fără hârtie igienică, fără ulei de floarea soarelui.
✔️ Strategia lui Putin este că avem blocaje – are nevoie de imagini cu rafturi goale pentru a semăna incertitudine. Vă sfătuiesc să nu livrați muniție propagandei sale!
✔️ Chiar dacă sunt vegetarian, nu voi spune ca toată lumea ar trebui să devină vegetariană. Dar să o spunem astfel: consumul de carne mai puțin ar fi o contribuție la lupta împotriva domnului Putin”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ..oricum pentru ministrul “german” al agriculturii carnea de porc e haram .iar probabil jumătate din “armatele” NATO trimise sa ne apere de rușii rai, suferă de disforie de gen..

  2. Acum e momentul!

    Iata rezolvarea:

    Apa calda: de doua ori pe saptamana, doua ore!
    Curent electric: cand vine, vine. Cand nu, nu. Simplu!
    Paine: pe cartela, 3 felii pe zi!
    Unt: juma de pachet pe saptamana, de om!
    Lapte, oua…? ăăă.. Nu!

    Rezultatul? Rusii vor fi “decimati” pana la unul iar eroii anonimi vor manca in continuare doar paine cu un pic de unt si se vor spala cu apa calda, daca apuca, la lumina lumanarii… ca oricum deja s-au obisnuit. Suna cunoscut? Important e sa dormi cu constiinta impacata ca ai salvat planeta de rusi si ca nu mai poluezi atat de mult atmosfera cu CO2, pentru ca nu mai ai de la ce…

    Dupa ce au investit atat in sistemul de prostire si deculturalizare, ar fi prea de tot sa rateze ocazia asta fara sa se distreze pe seama prostilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button