X

Ciumatul Arafat ne pune la încercare răbdarea și anunță de la 1 aprilie o nouă stare de alertă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se lansează iar un zvon, probabil pe principiul ferestrei Overton, cum că teroristul nr.  1 din România, raed arafat, i-ar trece prin minte să  introducă de la 1 aprilie starea de alertă:

„Săptămâna viitoare vom decide reintroducerea stării de alerta de la 1 aprilie, cazurile de infectări au crescut brusc si începe sa se simta presiune pe sistemul medical, avem propuneri de reguli cum ar fi purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile inchise si limitarea accesului in anumite spatii publice, precum si limitarea programului de noapte, masurile vor fi luate progresiv, pas cu pas”.

Informația este lansată de avocatul Dan Chitic.

Alt avocat, Gheorghe Piperea, o confirmă și face următorul comentariu:

Nostalgicii după vremurile bune în care se puteau simți superiori pe motiv că dețin cod QR și poartă botniță „responsabilă” se pot bucura – Arahat a zis că se revine la plandemie din 1 aprilie.

Nu e păcăleală, e plan.

E multă marfă pe stoc, și nu se cade să se risipească mândrețe de ser experimental și de cârpă acoperitoare facială. Plus că perspectiva finalului războiului îi lasă pe apostolii plandemiei descoperiți pe partea de răspundere civilă și penală pentru crimele și delictele din plandemie, comise la adăpostul stării de urgență/alertă.

Nu se știe cum s-or descurca măreții noștri „luptători” contra plandemiei față de valul tot mai mare de refugiați, care nu sunt nici testați, nici „imunizați”, sau cu banii necesari hămesitelor bugete arahatieni, sau cu cerințele de capital al băncilor necesare unei noi înghețări a ratelor la credite, ori cu forța de muncă necesară în agricultură (materie primă alimentară de la ruși și ucraineni nu mai e, pe motiv de embargo și, respectiv, război), cu turismul și cu sectorul IMM care păreau eliberate, în sfârșit, cu copiii care păreau descătușați, în sfârșit, cu regresul cognitiv care părea, stopat, în sfârșit …

Dar nu-i bai, găsește Câțu supermanu’ o soluție magică.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Acuma, daca pe langa toate dezastrele economice, financiare, militare si energetice care ne pandesc la tot pasul, mai acceptam si a nu stiu cata oara, sarlatania cu Covrigul expirat a Arafatului, cu stare alerta, lockdown-uri, certificatul de sclav si restrictii fara numar, inseamna ca suntem prostii prostilor si iobagi legati de pamant! In acest caz, ne meritam cu prisosintza soarta! Ghinion, ne-ar spune un clasic in viata!

    1. Daca tot nu mai avem armata si onoare militara… poate gaseste vreun patriot solutie sa se doteze “pe sub mana” de la invadatorii rusi sa inceapa curatenia de la capul care s-a imputit rau de tot!

  2. Avocatul Adrian Toni Neacșu, fost membru al Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM) a făcut o serie de previziuni, pe Facebook.

    ”Nu am nici o îndoială că în maxim o lună de zile România se va afla, într-o forma sau alta, sub o conducere militară. Cine crede că panicile acestor zile, isteria combustibililor și a uleiului, sunt simple întâmplări, se înșală.

    Vor urma și altele, aparent la fel de scapate de sub control. Cine crede ca discuțiile despre starea de criză, cu toate excesele aduse de această reglementare, reprezintă doar o scăpare a Guvernului, cum ne lasă să credem, se înșală.

    Cine crede că aruncarea în spațiul public a discuțiilor despre noua poliție a gândirii e întâmplătoare se înșală. Cine crede că avem întâmplător la șefia Guvernului un fost general combatant, ori că neașteptata coaliție PSD-PNL e doar un accident, se înșală.

    Legile necesare vor trece fulgerător prin Parlament, în procedură de urgență și mai rău e că vom fi cu toții convinși sincer că autoritatea militară este singura soluție.”

    https://informatialibera.ro/adrian-toni-neacsu-in-maxim-o-luna-romania-se-va-afla-sub-conducere-militara/

    1. Sfantul Iustin Popovici,
      Teologie Dogmatica,
      vol. III,
      Antihristul si lucrarea sa:

      Догматика Православне Цркве – Том III (други део) – Страна 65 – Светосавље
      https://svetosavlje.org/dogmatika-pravoslavne-crkve-tom3-2/65/

      „Acele zile ale prigoanei asupra creștinilor vor fi de așa natură încât nimeni din cei care nu îl va recunoaște public pe Antihrist și nu va purta semnul 666 nu va putea cumpăra sau vinde nimic și nu va avea niciun drept in societate.
      Oricine nu se va închina lui Antihrist și nu-i va primi semnul pe frunte și pe mână va fi ucis.
      Biserica lui Hristos, va fi persecutată și chinuita, se va ascunde în pustie (in munti), unde se vor refugia credinciosii traitori ai lui Hristos Dumnezeu”.

  3. Felicitări pentru tot ce faceți. Sper ca în toate bisericile, preoții să le arate adevărul enoriașilor, să le vorbească despre minciuna cu pandemia și serul care provoacă atac vascular.

  4. Ei nu fac nimic de capul lor. Ei sunt doar telefonisti de serviciu : Alo, da sa traiti, imediat sa traiti.

  5. CINEVA DORESTE RAZBOI CIVIL IN ROMANIA !
    ===================================
    EVOLUTIE COVID-19 ROMANIA (ORA 13)
    21 Martie 2022 (Actualizat astazi)
    Ziua 754
    2.236 cazuri
    -0.22% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    5.680 teste PCR
    -26.75% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    12.352 teste rapide
    +19.33% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    12.4% pozitivarea
    VEZI GRAFIC
    10 decese + 2 raportate din urma
    -16.67% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    455 internati ATI
    -1.94% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    3.042 internati spitale
    +2.87% vs. ziua anterioara
    VEZI GRAFIC
    0.9805 numarul R
    valabil pentru ziua de 17 Martie 2022

    Sursa:https://www.graphs.ro/index.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button