X

Cum scapă țara de neo-marxiști: Batalionul #hashtag pleacă la război!

După materialul de ieri cu vedetele reprofilate, să vedem cum ne pregătesc de război influencerii politici. Da, foștii hashtagiști nu mai au ca prioritate nici căsătoriile între bărbați, nici educația sexuală în școli, nici Statele Unite ale Europei. Vor să apere granițele Ucrainei și își pregătesc travestirea în naționaliști. Pentru că au nevoie de papagali cu penaj roșu, galben și albastru, care să zboare pe front să apere democrația.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Corupția ucide e gata să treacă la ucis rusnaci. Bădiță (cel cu ziua în chiloți la metrou) are nevoie de walkie-talkie și lanterne că dă atacul noaptea. Baterii externe USB că o dă pe Facebook live probabil. Dar „mâncare militară”? Ce-i aia mâncare militară? Că nu știu decât de fasolea cu ciolan de 1 Decembrie.

În fine, continuă ecranizarea romanului Covid 1984. Acum au ajuns la pagina în care George Orwell descria cele două minute de ură zilnică. Acea stare de fierbere colectivă în care intra telespectatorul la vederea inamicului. (Care, cum știm din carte, se schimba periodic, la comanda regimului. Acum e Eurasia, respectiv Putin.)

Facebook permite temporar incitarea la violență și postările care cer moartea rușilor.

Cristian Tudor Popescu e singurul cecen pe care-l are România. Un cecen de presă și fără barbă, dar orișicât, rău. Rușii îl au pe Ramzan Kadârov, noi îl avem pe CPT. Omul potrivit să-l trimiți să-l muște pe Putin de mărul lui Adam. Trebuie doar întărâtat puțin. Ia spune, Cristian, ce simți?

Ură pură. (…) Se întâmplă des ca oamenii să mă facă să-i disprețuiesc, să-i detest, pot să detest chiar părți dintr-un popor. Dar să urăsc, e prima oară. L-aș suprima pe Vladimir Putin, chiar dacă aș muri și eu odată cu el. Numai pentru Nicolae Ceaușescu am nutrit un sentiment asemănător, dar nu era ură pură, voiam să nu mai existe, atât, m-aș fi aruncat în aer cu el, pierind în aceeași secundă.”

Avem așadar primul Kamikaze de producție românească. CTP e gata să se omoare, să se detoneze de nervi ca un terorist ISIS, doar să-l scoată din joc pe Putin. Asta nu-i puțin…

Singurul, care era pregătit mai dinainte de război, e Andrei Caramitru. Încă din ianuarie, ne anunța că i-a dat șah-mat lui Putin. Nu singur, cu ajutorul Congresului american, dar ideea e a lui. Planul era simplu: ne decuplăm de la gazul rușilor și cumpărăm gaz lichefiat de la americani și din Qatar. (Aveau ei în plan și o conductă prin Israel, pe sub mare.)

„ȘAH-MAT LA PUTIN
SUA încearcă o mișcare absolut epocala, in zona economică. Pe scurt – sa taie dependența uriașă a Europei de gazele rusești (este singurul instrument real prin care Rusia poate influența politica Europei – pentru a menține Europa de Est in sfera lor de influență).
Cum? Gazul rusesc poate fi înlocuit de gazul lichefiat din SUA plus Qatar. (..)
Dacă as fi Putin, as fi cutremurat de situație. Si mi-as da seama ca am făcut o mișcare atât de proasta ca nu mai am ieșire. Șah-mat.”

Cred și eu că e cutremurat Putin. De râs.
Vestea cumplită e că Andrei a fost supărat. Și în loc s-o ia spre inamic, amenință să întoarcă armele împotriva românilor care nu-i plac și îi suspectează că îl contrazic.  Gata!!! Trece la crime de război și un nou Holodomor: o să-i înfometeze pe toți Andrei. Pe suspecții din NATO și UE îi duce la Guantanamo. (Să sperăm că nu începe cu politicienii nemților, că ne bagă în alt bucluc.) Nu știu de ce vrea să-i ducă la Guantanamo, când putea să facă un canal la noi în țară.
În alte postări, Caramitru ne anunță că știe de la generali americani, pe care îi urmărește, că Ucraina învinge sigur, rușii urmează să rămână fără muniție. Că-i urmărește el, nu-i nimic, grav va fi când o să ne spună că și generalii îl urmăresc pe el. Totuși, se anunță probleme. Rămânem fără hârtie. N-o să mai avem ce citi decât pe Facebook, din ce publică Andrei. De hârtia igienică nu i-a zis nimeni de la CIA.
În vremuri istorice, Dan Barna și-a lăsat trotineta electrică și a sărit direct în camion. Direct la Cernăuți. Cine l-ar fi putut imagina preocupat vreodată de o provincie istorică românească!? Bine, el nu s-a dus de dragul istoriei, ci al țării care ocupă acea provincie după raptul teritorial decis de Ribbentrop și Molotov. Dacă știa de existența vreunui sărac în granițele actuale ale României, poate se ducea și acolo…
Dar Barna nu se oprește la ajutorul umanitar. Fostul șef al USR salută cumpărarea de arme pentru Ucraina. Stai potolit, eroule, că ne bagi în al treilea război mondial! Cine o să tragă cu armele alea!? Useriștii? Sau voi o să fiți ocupați în Parlament când vor trebui folosite?
E pe fază și urmașul lui Barna la conducerea partidului, Cătălin Drulă. Să nu-l recunoști de userist. Auzi, că „fiecare țară are dreptul să-și stabilească propriul destin. Este inacceptabil ca un stat să dicteze altuia”... Păi ce părere își face grupul Renew despre voi? Că ați devenit din federaliști, suveraniști peste noapte!? Nu ne explicați voi că suveranitatea e o noțiune depășită în Europa anului 2022, că mergem spre integrare? Și că doar retrograzii spun că suntem o colonie și n-ar trebui să dicteze ambasadele în toate instituțiile românești.
Paragraful despre datoria României – ca stat NATO și UE – față de Ucraina e dus complet pe arătură. Drulă n-a aflat că Ucraina nu e membră în niciuna din cele două și nu avem datorii contractuale la ei de niciun fel. O fi văzut aceleași culori pe steagul UE și al Ucrainei și s-a derutat.
Înainte să se ocupe de Putin, Iulian Bulai se bate în liga a treia cu George Simion. Se pare că l-a zdrobit.
După care s-a dus în vizită electorală în Ucraina. Unde era să-l atace covidul, pe un câmp din apropierea graniței. Dar s-a ferit.
Întors în țară, parlamentarul userist a fost lovit în onoare de o ucraineancă. Nici nu știu cum a putut să apară o asemenea confuzie ofensatoare…
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ..a patit-o oastea de stransură de pe Reddit, un fel de usr-lgbt multinațional. nu au stat o zi in Yacoriv-Ukro când au fost spulberați de rachete. care au scăpat cu viață au fugit plangând peste graniță. in Polonia. (exista video cu smiorcăiți aia)..

  2. Dupa cum se vede, Romania are ceva de spus… doar cand tace si executa, exact precum un caine de circ sau orice animal crescut in captivitate si care nu stie altceva decat ordinele stapanului. Cine a reusit acest dresaj magic ? Pai chiar mass-media, care a hipnotizat lupii sa fie oi, astfel incat orice tampit cu grade si/sau tupeu sa devina spaima turmei de mioare carpatine…. sau, mai grav, formator de opinie pentru gloata.
    Daca esti o oaie, stai si rumega lent si pe indelete tot ceea ce ti se serveste, prin mass-media. Te va ingrasa cu ingredientele necesare (cum ar fi frica, ura si inconstienta) care fac deliciul consumatorilor de produse de… crescatorie. Cand va veni finalul, vei fi pregatit: bine impanat “cudetoate”

  3. Du-te băi de aici ! Lașii ăștia de haștagiști nu-s în stare să suporte nici un bombardament de artilerie, darmite, unul cu rachete care le auzi numai când cad peste tine. Îi vedeți voi în prima linie, printre blocuri a la Stalingrad *43 sau Berlin*45 ?! Eu, nu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE