X

Țineți minte pentru alegeri: Rafila NU este de acord cu ridicarea restricțiilor. În continuare, vrea să purtăm mască, distanțare… etc. În 2024 va dori să fie președintele României, iar noi îi vom da restricție!

Alexandru Rafila: 'Din martie e posibil să renunțăm la certificat și mască'  - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, atenționează că ridicarea restricțiilor nu a fost decisă de medici, ci de premier. Rafila spune că restricțiile nu au fost eliminate pentru că virusul nu mai există, ci pentru că odată cu riricarea stării de alertă, acestea nu au mai putut fi extinse legal.

“În primul rând, trebuie să clarificăm că nu Ministerul Sănătății a decis acest lucru, a fost o decizie a Guvernului României de a nu mai prelungi starea de alertă, iar consecința încetării stării de alertă a fost și anularea acestor restricții, care au funcționat pe durata stării de alertă. Noi din punct de vedere profesional, medical, am continuat să recomandăm câteva lucruri pe care le considerăm esențiale în această perioadă, când există încă transmitere comunitară a infecției cu noul coronavirus, chiar dacă numărul de cazuri a scăzut, observăm că totuși câteva mii de cazuri înregistrate zilnic nu sunt puține și până această transmitere comunitară nu încetează, adică îmbolnăvirea poate să se întâmple oriunde, datorită prezenței de persoane care sunt infectate, atunci în mod evident, recomandările noastre sunt în continuare aceleași, respectiv utilizarea măștii în spațiile închise și mijloacele de transport în comun, evitarea aglomerațiilor, igiena individuală”, a spus Rafila la RFI.

Rafila joacă un rol de cumințel: nu mai ia măsuri dure precum predecesorii lui de la neSănătate, nu se mai opune public ridicării restricțiilor, vrea să se disculpe și în fața celor l-ar acuza de vina pentru valul 6, dar mai ales nu vrea să supere majoritatea românilor ce s-au lămurit cu marea escrocherie numită plandemie. Rafila vrea să-și construiască o imagine impecabilă, căci așa l-au sfătuit Pieleanu & gașca de consilieri israeliți, pentru a figura ca prezidențiabil din partea PSD+PNL+UDMR, hidoasa coaliție speriată de trezirea românilor, care ar arunca sistemul mafiot la coșul de gunoi al istoriei! Doar că viclenia lui Rafila a început deja să-l trădeze, știindu-se că este omul OMS în România, adică reprezentatul Ministerului neSănătății Mondial, ca parte a Guvernului Mondial, pus la cale de globaliști, adică neo-comuniști, neo-marxiști, putiniști, macroniști, trudeauiști, papiști și toată hoarda lor de sataniști!

În 2024, tineți minte să-i dăm lui Rafila restricția de a ocupa funcția de președinte al României. Să se ducă ca primar la Wuhan!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Tineti minte pentru alegeri: DESI SUNTETI MAJORITARI, NU SUNTETI REPREZENTATI DE NIMENI IN CONDUCEREA ACESTEI TARI.
    Dati-va toti interesul sa cream (fara “sprijinul” laboratoarelor securisto-masonice sau basinosilor care traiesc regeste din pensii securiste) o miscare cultural-politica (pe modelul Scolii Ardelene, de exemplu) de orientare nationalist-crestina pe care sa o trimitem in Parlament si care sa treaca rapid la reformarea din temelii a statului roman.
    E nevoie de reforma constitutionala, a codurilor, a aparatului de stat, invatamantului, sanatatii, cercetarii, infrastructurii. E nevoie mai ales de alte elite, crescute in dragoste fata de acest popor, nu in scarba fata de tot ce e romanesc.
    Drepturile majoritatii trebuie cerute vehement, pentru ca deocamdata se discuta exclusiv despre drepturile minoritatilor (de toate culorile) si despre profiturile guvernelor straine si corporatiilor.
    In rest nimic nu mai conteaza: nici dreptul nostru la trai decent, la siguranta vietii, la traditii si valori nationale.

  2. Mai tineti minte pentru alegeri si ca acest individ este fiul tortionarului Rafila. Ce naste din pisica bolsevica, doar la reprimarea romanilor poate visa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button