X

Globaliștii lui Biden și încrederea în valorile Occidentului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu doi ani, șeful OMS declara starea de pandemie. La doar patru zile distanță, președintele Iohannis demara ”procedura standard” impusă tuturor țărilor.

Cei doi ani de minciuni și abuzuri nemaiîntâlnite aveau să pună Occidentul într-o lumină foarte proastă. Aveau să ducă la demonstrații de protest masive. La scăderea la cel mai de jos nivel al încrederii populației în autorități, în așa-zișii experți și în mass-media.

Statele Unite, în mod special administrația Biden (Deep State) și miliardarii filantropi din preajma serviciului de informații externe CIA, au jucat un rol esențial. Chiar dacă folosirea unei arme biologice nu va fi niciodată confirmată, o bună parte din opinia publică va rămâne la convingerea că ipoteza nu reprezintă deloc o simplă conspirație.

Occidentul a reușit performanța de a-și face cel mai mare deserviciu posibil din ultimii 50 de ani. A reușit să omoare democrația și să-i determine pe români (și nu numai) să se întrebe dacă nu cumva după jumătate de secol de comunism sovietic urmează o lungă perioadă de neocomunism american. Derapajele progresiste le-au întărit această convingere.

Totul pentru bani, control și putere. Pentru Noua Ordine Mondială.

Coincidență sau nu, apogeul demonstrațiilor de protest împotriva abuzurilor din pandemie s-a suprapus peste dorința administrației Biden de a tranșa, într-un fel, conflictul cu Rusia. În special partea de deconectare a Europei de la o sursă de energie relativ accesibilă.

Închiderea Nord Stream 2 a reprezentat punctul culminant al războiului (încă) diplomatic. A urmat războiul economic total și cel de pe frontul Ucrainei. Cu un cinism greu de ascuns, președintele Biden a trimis non-stop armament de miliarde și mercenari, deși a știut încă de la bun început că ”rezistența” nu înseamnă altceva decât mii de morți în plus și milioane de refugiați. Dorința sinceră de încetare a focului nu rezultă, culmea, nici măcar la nivel de retorică propagandistică.

Practic, administrația Biden a declarat război Rusiei. Asta însemnând, printre altele, confiscarea unor bunuri doar pe baza cetățeniei proprietarului. ”Niciun guvern american nu mai făcuse vreodată așa ceva. Dacă a existat un lucru pentru care guvernul american a luptat mult timp, acela a fost statul de drept. Integritatea sistemului a fost întotdeauna cel mai important lucru. Dar nu și acum. (…) Practic, nimeni nu s-a oprit să se întrebe încotro se îndreaptă această situație. Cât timp va dura până când liderii noștri vor face ceva similar cu dușmanii lor interni, aici, în Statele Unite. Cât timp va trece până când te vor acuza de complicitate, de lipsă de loialitate sau de o altă infracțiune greu de definit, te vor declara dușman al statului și apoi îți vor confisca contul bancar?”, se întreabă comentatorul Tucker Carlson.

Date fiind antecedentele din timpul pandemiei, întrebările nu sunt deloc lipsite de sens. Vedem ce se întâmplă și în România. Cum diverși influensări și politicieni încearcă să acrediteze, din nou, ideea că ”teroriștii domestici” ar trebui eliminați. Dacă nu fizic, măcar din mediul online. Sunt propagandiști ai Moscovei, toată lumea știe.

Încrederea în valorile Occidentului se zdruncină zi de zi (nn. pentru cei care încă mai erau vrăjiți de această himeră), grație unei administrații Biden greu de catalogat. Și asta în pofida faptului că alternativele nu par a fi deloc mai răsărite.

de Adrian Onciu

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Foarte adevarat. Suntem prinsi intre doi monstri fiorosi. Globalistii transhumanisti apocaliptici si Stalin reinviat. Doamne fereste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button