X

SONDAJ: Românii sunt anti Rusia, dar nu susțin implicarea României în război

tanc razboi rusia ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România ar trebui să trimită Ucrainei doar ajutoare umanitare și să nu se implice militar în conflictul cu Rusia, au răspuns românii într-un sondaj de opinie realizat de CURS, la nivel național, în perioada 2-11 martie 2022. 

95% din români sunt la curent cu invazia rusă în Ucraina.

81% din români sunt de acord ca România să primească refugiați din Ucraina, în timp ce 79% cred că țara noastră ar trebui să trimită ajutoare umanitare.

De asemenea, 68% din repondenți spun că România ar trebui să susțină sancțiunile decise de UE împotriva Rusiei.

Pe de altă parte, doar 30% din români vor ca țara noastră să trimită ajutoare militare trupelor ucrainene și doar 19% din români consideră că România ar trebui să trimită soldați să lupte în ajutorul Ucrainei.

În ceea ce privește relațiile cu rușii, 79% din români cred că Federația Rusă are o atitudine neprietenoasă față de România.

content-image

content-image

Metodologie

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dar de ce nu le trimit americanii sau chiar Ucraina bani pt mâncare si ce au nevoie de ce trimit arme și milioane de euro pt întreținerea războiului ………totul e plănuit la fel cum au făcut cu plandemia

  2. Stati linistiti ca Romania nu va intra in niciun razboi, doar sa fie cuminte si sa plateasca fara comentarii tribut licuriciului si stapanirii occidentale.
    Nu vi se pare ciudat cum a coincis “finalitatea pandemiei” cu luarea cu asalt a Ucrainei? Ce e oare Ucraina? Premiul primit de Putin pt ca a facut ciocu-mic in plandemie si a girat mascarada americano-chinezeasca? Oligarhia rusa (deci nu Rusia), in frunte cu prietenul de curvusaguri al lui Berlusconi, “tar” al Estului care isi ascunde averile prin paradisuri fiscale cot la cot cu magnatii Vestului (vezi Panama Papers), a primit (direct de la magnatii americani) o vaca grasa, buna de muls multi ani de acum inainte. China, care a oferit pe tava Occidentului povestea Covid, a primit Hong-Kong-ul inca de la inceput. Ati mai auzit ceva de Hong-Kong? In maxim o luna nu veti mai auzi nimic nici de Ucraina.
    Marele castigator al plandemiei, Occidentul – Babilon si curva a Apocalipsului, a reusit prin scenariul Covid 19 sa-si “linisteasca” propriii cetateni (deveniti prea vocali in 2019), precum si coloniile din America Latina si din Europa de Est.
    Finalitatea diversiunii Covid consta intr-o drastica reducere a liberatilor cetatenesti si in intarirea discretionara a puterii statelor in raport cu cetatenii. O alta finalitate este distrugerea economiilor emergente si transformarea acestora in victime sigure ale marilor rechini financiari: totul poate fi “creditat” (adica inrobit pe zeci de ani), totul poate fi cumparat pe nimic.
    Asadar, totul se reduce la liniste si la profit.
    In curand, dupa ce Vestul isi primeste portia solicitata de sclavi, vor inceta si conflictele si lamentarile la adresa Ucrainei. Aceasta va fi asimilata in liniste de oligarhia rusa, la fel ca Hong-Kong-ul de PCC. “Criza” a inceput cu un scenariu SF si s-a sfarsit intr-unul cu razboi.
    Coloniile Estului vor plati si mai zeloase tribut stapanirii din Vest pentru a nu ajunge in situatia Ucrainei. Pentru a le baga morcovul, “tarul rosu” va mai face cateva “liste cu neprieteni” condimentate cu declaratii belicoase. Apoi totul va fi ca si inainte: pentru cine a fost bine va fi si mai bine, iar pentru cine a fost rau va fi si mai rau.

  3. Era de așteptat. Tot ce-am realizat în cei 30 de ani, e c-am trecut de la pupat dosuri sovietice, la adulat funduri americane. Partea tristă e că am rămas un popor cu aceeași atitudine de slugă. Mă refer aici la clasa politică masonică și ticăloasă, care a dictat și dictează destinul țării în locul românilor.

  4. Gata, este bagata in scena folosirea armelor chimice ! Kamala a livrat instructiunile in Polonia si Romania , iar Londra trimite avioane de lupta in Romania. Orice diversiuni sunt posibile …

    https://www.stiripesurse.ro/alerta-nato-anunta-ca-intra-in-razboi-cu-rusia-daca-moscova-foloseste-arme-chimice-in-ucraina_2288060.html

    https://www.national.ro/news/razboi-in-ucraina-britanicii-isi-trimit-avioanele-de-lupta-in-romania-spatiul-nostru-aerian-prioritate-pentru-nato-755564.html

    Si inca una – Iata ce montaj video ticalos lanseaza Cabala la prostime :

    https://www.national.ro/stiri-externe/parisul-bombardat-de-rusia-imagini-apocaliptice-din-capitala-frantei-755601.html

  5. Sondajul arată mai degrabă gradul de manipulare al românilor, vizavi de conflictul din Ucraina. Sunt aceiași români spalati la creier care intr- un proceent de 70% au dat cu flit la Referendumul pt Familie ca dobitocii au crezut că voteaza pt Dragnea sau PSD.
    Dintre ăștia 70% care nu au creier, fac parte ăia care s- au bătut pe hârtia igienica, au purtat masca 24/24 ore, s- au înțepat la greu pt mici si bere, s-au inghesuit la benzină si la pasapoarte. Ăștia 70% vor fi primii care fug din România un cazul intrării Ro in război. Si ce rău imi pare că scăpăm de proști… Ducă-se!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button