X

Și-a dat acordul Iohannis pentru construirea de arme biologice în România?

Americanii CONFIRMĂ existența lor în Ucraina

mapn rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timpul invaziei din Ucraina, Rusia a obținut documente care dovedesc că laboratoarele biologice ucrainene situate în apropierea granițelor ruse au lucrat la dezvoltarea componentelor armelor biologice, a declarat marți purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, într-un comunicat.

Confirmăm faptele, descoperite în timpul operațiunii militare speciale din Ucraina, ale curățării de urgență de către regimul de la Kiev a urmelor programului biologic militar, efectuată de Kiev cu finanțare de la Departamentul Apărării al SUA”, se arată în comunicat.

Au fost obținute documente de la agajații laboratoarelor biologice ucrainene despre eliminarea de urgență a agenților patogeni deosebit de periculoși ai ciumei, antraxului, tularemiei, holerei și a altor boli mortale, efectuată pe 24 februarie. În special, vorbim despre ordinul Ministerului Sănătății din Ucraina privind eliminarea promptă. din toate stocurile de agenți patogeni periculoși, trimise la toate laboratoarele bio”, se mai arată în comunicat.

Documentația obținută este în prezent analizată cu scrupulozitate de către specialiștii trupelor de Protecție Nucleară, Chimică și Biologică. Cu toate acestea, este deja posibil să tragem concluzia că laboratoarele situate în imediata apropiere a granițelor ruse au lucrat la dezvoltarea componentelor armelor biologice”, a menționat diplomatul rus.

Eliminarea de urgență a agenților patogeni deosebit de periculoși, efectuată pe 24 februarie, a fost necesară pentru a preveni dezvăluirea faptelor de încălcare a articolului 1 din Convenția privind armele biologice de către Ucraina și SUA, a spus Zakharova.

Această informație confirmă valabilitatea plângerilor pe care le-am făcut în mod repetat în contextul implementării Convenției privind armele biologice în ceea ce privește activitatea biologică militară a SUA și a aliaților săi pe teritoriul post-sovietic”, a menționat ea.

Pentru a atenua aceste preocupări, luăm în considerare mecanismele de angajare, prezentate în articolele 5 și 6 din Convenția privind armele biologice, care stipulează că statele membre trebuie să se consulte între ele în rezolvarea tuturor problemelor referitoare la scopul Convenției sau la implementarea clauzelor acesteia. și să coopereze în investigarea tuturor posibilelor încălcări ale obligațiilor din Convenție”, a adăugat Zakharova.

SUA admit că există biolaboratoare în Ucraina și spun că dacă are loc un atac biologic „este vina Rusiei”

Marți, subsecretarul de stat pentru afaceri politice al guvernului SUA, Victoria Nuland, a depus mărturie în fața unei audieri a Comisiei de Relații Externe a Senatului despre Ucraina, la Washington, DC, și a spus că Statele Unite lucrează cu Ucraina pentru a împiedica forțele invadatoare rusești să confiște material de cercetare biologică. Departamentul de Stat a mai declarat că este îngrijorat de faptul că forțele ruse încearcă să obțină controlul asupra instalațiilor de cercetare biologică din Ucraina. Comitetul urma să examineze invazia Ucrainei de către Rusia și răspunsul la nivel mondial.

La audiere, oficialul Departamentului de Stat Victoria Nuland a fost întrebat dacă Ucraina are arme biologice.

„Ucraina are facilități de cercetare biologică, despre care, de fapt, suntem destul de îngrijorați că trupele ruse, forțele ruse, ar putea căuta să preia controlul”, a declarat ea parlamentarilor americani pe 8 martie. „Colaborăm cu ucrainenii asupra modului în care aceștia poate preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse dacă acestea se apropie”, a adăugat ea.

În urma răspunsului, senatorul american Marco Rubio a adăugat rapid că au existat rapoarte de „propagandă rusă” care susțin descoperirea unui complot al ucrainenilor de a elibera arme biologice, cu coordonare de la NATO. El a întrebat în continuare că, dacă ar avea loc un atac cu arme biologice sau chimice în interiorul Ucrainei, dacă rușii ar fi în spatele lui, ceea ce Nuland a afirmat spunând: „Nu există nicio îndoială în mintea mea, domnule senator”. Ea a spus că este tehnica clasică rusă de a da vina pe celălalt tip pentru ceea ce intenționează să facă ei înșiși.

Cu toate acestea, spunând că Rusia va fi responsabilă pentru un „atac cu arme biologice sau chimice” care are loc, Nuland a admis într-un fel ceea ce guvernul rus a spus de-a lungul timpului, că biolaburile finanțate de SUA lucrează la dezvoltarea de arme biologice în Ucraina.

Ministerul rus al Apărării a declarat că au găsit dovezi ale biolaboratoarelor finanțate de SUA în Ucraina, care au distrus de urgență mostre de agenți patogeni mortali când a început „operațiunea militară”. De asemenea, nu este vorba doar de Ucraina, pe lista cu mai multe țări se regăsește și… România. Potrivit rușilor, operațiunea americanilor în privința biolaboratoarelor a început în 2017:

def

Rusia a susținut că Ucraina este aproape de a construi o armă nucleară cu bombă murdară pe bază de plutoniu. Pe 6 martie, Ministerul de Externe al Moscovei a postat pe Twitter că forțele ruse au găsit dovezi că Kievul eradica urmele programului militar-biologic din Ucraina, finanțat de Pentagon.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a izbucnit pe 24 februarie, când Rusia a început o invazie pe scară largă a Ucrainei. Într-o actualizare foarte recentă, Rusia a deschis coridoare umanitare pentru ca civilii ucraineni să părăsească zonele asediate. Potrivit Națiunilor Unite, numărul persoanelor care părăsesc Ucraina a ajuns la 2 milioane, iar acesta este cel mai rapid exod pe care l-a văzut Europa de la al Doilea Război Mondial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Comentariul altcuiva:

  Sistemul păstrează secretă şedinţa ONU unde Rusia prezintă dovezi privind biolaboratoarele din Ucraina

  M-am aşteptat să fie televizată. Rusia are toate dovezile pentru biolaboratoare şi urmau să le prezinte la ONU, astăzi la ora 10:00 EST (ora 17:00 la noi). Această şedinţă a fost amânată pentru 11:00 EST, iar când în sfârşit s-a ţinut (DACĂ s-a mai ţinut), şedinţa e cu uşile închise. De ce ? Un asemenea eveniment ar trebui televizat. În loc de asta, la televizor dau despre nişte evenimente minore din politică şi ceva despre fonduri. Ridicol. Dacă SUA tocmai au fost prinse cu mâţa-n sac că experimentau cu arme biologice (proiectate să fie lansate prin păsări şi insecte asupra unor anumite rase), şi dacă aveau o argumentaţie suficient de bună să prezinte cazul la ONU, treaba asta ar trebui să fie pe prima pagină.
  Se pare că nu. Pentru că ONU este, aşa cum o ştim de mult, doar o trompetă inutilă a globaliştilor. E o organizaţie care susţine degenerarea şi depopularea lumii.
  Apropo, mitul că aceste laboratoare sunt rămăşiţe de pe vremea Uniunii Sovietice este o minciună sfruntată. Am documentele prin care au fost înfiinţate aceste laboratoare, şi sunt din 2010-2014. Nu sunt rămăşiţe din era sovietică.
  (mai departe prezintă trei documente când laboratoarele ar fi primit granturi de la agenţii ale SUA. Se pare că laboratoarele erau deja acolo, treaba e că au primit finanţare de la americani pentru anumite cercetări. Două granturi sunt de la Departamentul Apărării al SUA (Ministerul Apărării) pentru două labratoare din Harkov şi Dnipropetrovsk, iar un alt grant e de la ”Agenţia pentru Reducerea Ameninţărilor” pentru un laborator veterinar, tot din Dnipropetrovsk)
  Vreţi să vedeţi o dovadă drăguţă că treaba e reală şi nu o făcătură a Rusiei ? Acest al treilea document e scris cu un font diferit – se pare că ”Agenţia pentru Reducerea Ameninţărilor” foloseşte un alt font. Iniţial m-am întrebat de ce diferă fonturile din documente (am o grămadă), dar nu m-am uitat suficient de bine să văd că diversele agenţii folosesc fonturi diferite.
  În documentul al treilea zice că programul e în scop veterinar. Probabil că această agenţie a Ministerului Apărării are impresia că poate muşamaliza afacerea. Cel mai probabil că acest laborator specific folosea munca celorlalte laboratoare şi a testat-o pe animale, pentru a vedea dacă pot să le folosească pentru a răspândi bolile asupra oamenilor.

 2. Ministerul Rus al Apărării despre biolaboratoarele din Ucraina ale SUA: Unul din scopuri era să fabrice agenţi biologici care să afecteze anumite grupuri etnice

  https://sott.net/article/465329-Russian-MoD-on-US-biolabs-One-goal-was-to-create-bioagents-that-can-target-certain-ethnic-groups

  https://sott.net/image/s31/639703/large/1077181976_0_107_1024_683_1280.jpg

  (Articol din 10 martie 2022. Acest text a apărut iniţial pe Sputnik News. Dar pentru că acest site este cenzurat în România, am dat un link de la un alt site care a preluat ştirea)

  Ministrul Rus al Apărării a anunţat, mai devreme în cursul zilei, că Statele Unite au finanţat instalaţii de cercetări biologice din Ucraina, iar scopul ar fi fost de a proiecta arme biologice şi a de a efectua experimente cu privire la coronaviruşi din lilieci.
  Printre scopurile laboratoarelor de cercetare biologică din Ucraina, suspectate de a fi fost finanţate de Statele Unite, a fost proiectarea de agenţi biologici care să fie capabili să ţintească anumite grupuri etnice, a dezvăluit joi Ministrul Rus al Apărării. ”Documentele disponibile confirmă numeroase cazuri de transfer în străinătate al unor mostre biologice de la cetăţeni ucrainieni. Putem spune cu un grad înalt de probabilitate că unul din obiectivele Statelor Unite şi al aliaţilor lor este proiectarea unor agenţi biologici care pot afecta selectiv diverse grupuri etnice dintr-o populaţie”, a spus Igor Kirillov, comandantul Trupelor de Protecţie Nucleară, Biologică şi Chimică din cadrul Forţelor Armate Ruse.
  Kirillov a spus că 350 de containere criogenate (îngheţate) conţinând mostre de plasmă sanguină (blood serum) au fost transferate de la Centrul de Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii din Ucraina către un laborator de referinţă pentru boli infecţioase din cadrul Institutului Australian Doherty, sub pretextul că se fac nişte titrări de anticorpi.
  Ministerul Rus al Apărării a obţinut documente care confirmă că cercetările biologice de mare risc efectuate în Ucraina sunt conduse de specialişti americani. Conform lui Kirillov, documentele arătau de asemenea că Departamentul Apărării din SUA a finanţat cercetările biologice din Ucraina.
  El a mai spus şi că Sub-Secretarul de stat pentru chestiuni politice, Victoria Nuland, a confimat indirect participarea americană în cercetarea biologică din Ucraina, atunci când a spus că Washington-ul este preocupat ca biolaboratoarele ucrainiene să nu fie preluate de ruşi.
  Cercetarea biologică finanţată de SUA în Ucraina, conform lui Kirillov, a inclus proiectele ”UP-2, UP-9, UP-10, al căror scop era de a studia patogenii antrax-ului şi a gripei porcine africane”. Proiectul UP-4, în mod special, se afirmă că a fost în dezvoltare în laboratoarele din Kiev, Harkov, şi Odessa, şi a fost programat să se desfăşoare până în 2020.

  https://sott.net/image/s31/639700/large/1093747951_0_0_933_640_1280x0_.jpg
  Studiind spectrul patgenilor răspândiţi de lilieci

  Conform lui Kirillov, Pentagonul a fost interesat şi de vectori de răspândire a unor boli infecţioase periculoase folosind insecte. ”Analiza documentelor primite confirmă faptul că peste 140 de containere cu ectoparaziţi de lilieci – purici şi căpuşe – au fost transferate în străinătate din laboratorul biologic din Harkov”, a elaborat el.

  https://sott.net/image/s31/639701/large/1093748019_0_0_1233_687_1280x0.jpg
  Particularităţile efectuării de cercetări biologice militare

  Majoritatea documentaţiei legată de cercetare a fost deja evacuată din Ucraina de către americani, a precizat Kirillov. ”Conform datelor disponibile, americanii au reuşit deja să evacueze majoritatea documentaţiei aflată în laboratoarele din Kiev, Harkov şi Odessa – inclusiv baze de date, biomateriale, şi echipamente – către Centrul de Studii Epidemiologice şi de Igienă din Liov, şi către Consulatul American de acolo. Este posibil că o parte din colecţie ar urma să fie mutată în Polonia”, a spus el.
  În plus, laboratoare biologice din Ucraina şi Georgia lucrează la un proiect care implică lilieci ca purtători de arme biologice, a spus Kirillov.
  Îngrijorări similare au fost exprimate mai devreme în cursul zilei şi de General-Maior Igor Konashenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Rus al Apărării. El a spus că laboratoare din Ucraina finanţate de SUA efectuau experimente cu mostre de coronavirus din lilieci, şi studiau posibilitatea de a răspândi agenţi patogeni prin păsări sălbatice care migrează între Rusia, Ucraina şi alte ţări din regiune.

  https://sott.net/image/s31/639702/large/1093747990_0_0_1223_687_1280x0.jpg
  Studiu privind posibilitatea răspândirii de patogeni deosebit de periculşi folosind păsări migrtoare

  Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a negat că Statele Unite ar fi implicată în dezvoltarea de amrme biologice şi chimice în Ucraina. ”E absurd. Este tipul de operaţiune de dezinformare pe care am văzut-o în mod repetat din partea ruşilor de-a lungul anilor, în Ucaina şi în alte ţări, care au fost demontate, şi un exemplu privind tipurile de pretexte false despre care am avertizat că ruşii le-ar putea inventa”, a spus ea.
  Conform lui Psaki, Washingtonul ”respectă în totalitate” obligaţiile sale asumate prin Convenţiile Împotriva Armelor Chimice şi Biologice , şi nu are în plan să dezvolte sau să aibe astfel de arme, nicăieri.
  Victoria Nuland, la ale cărei declaraţii se referea Igor Kirillov, a spus marţi că ”Ucraina are instalaţii de cercetare biologică” şi a notat că Washington-ul ”lucrează cu ucrainienii cum pot preveni ca respectivele materiale de cercetare să nu cadă în mâinile forţelor ruse, în caz că se apropie”. Totuşi, ea nu a elaborat dacă SUA au participat sau nu în cercetarea biologică din Ucraina.

 3. Astea-s prostii ca sa distraga atentia de la închisoarea electronica si sa mentina populatia sub teroare ca sa introduca alte injectii. Pentru ca virusii nu exista si bolile nu se transmit (a se vedea teoria microzimelor sau théorie des mycrozymas de Béchamp) + Alain Scohi. Te poate otravi cu injectii (chimice) dar nu cu virusi pentru ca virusii nu exista. Pasteur care a inventat virusii este cel mai mare escroc platit de bigfarma la fel ca Montagnier pentru ca virusul HIV nu exista nici el iar treaba aia cu virusi modigicati si imbunatatire de functii virare îi o alta fantasma din visul lor. Multe boli vin din otravire prin injectii, apa, aer, mâncare, radiatii si unde electromagnetice etc.

  Vezi https://cv19.fr are google traducator automat.

  VIRUSII NU EXISTA (ei sunt exozomi sau microzymas) NICI ÎN NATURA NICI ÎN LABORATOR, DECI NU SE TRANSMIT.

 4. S-a vehiculat știrea că România a permis intrarea a 14 elicoptere ucrainiene in spațiul său aerian, elicoptere care au aterizat la BV pt “mentenanță”. OARE?
  NIMENI NU SE ÎNTREABĂ CE AU ADUS ACESTE ELICOPTERE în România? Ca de mentenanță sigur nu e vorba…

 5. Si cand te gandesti ca toti propagandistii si toate reptilele globaliste urla in toata mass-media, de dimineata pana noaptea, despre cum i-a atacat “criminalul dement” Putin si Rusia pe “bietii” ucrainieni! De fapt, ceea ce transpare in aceste zile, dovedeste faptul ca Rusia nici nu avea alta alternativa, caci slugoii amerlocilor se ocupau cu cele mai groaznice si mai mortale lucruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button