X

Polonia se implică în război cu avioane MIG-29

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia a hotărât, după consultări cu SUA, să ajute Ucraina cu avioane de luptă sovietice cu care piloți ucraineni sunt obișnuiți  și îndeamnă celelalte state NATO posesoare de Mig-29 să-i urmeze exemplul. 

„Autoritățile Republicii Polone, după consultări între Președinte și Guvern, sunt gata să desfășoare – imediat și gratuit – toate avioanele lor MIG-29 la Baza Aeriană Rammstein și să le pună la dispoziția Guvernului SUA. În același timp, Polonia solicită Statelor Unite să ne pună la dispoziție avioane uzate cu capacități operaționale corespunzătoare.

Polonia este pregătită să stabilească imediat condițiile de cumpărare a avioanelor. Guvernul polonez solicită și altor Aliați NATO – proprietari de avioane MIG-29 – să acționeze în același sens.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cred ca e un banc acest articol sau o satira. Pana ieri, Polonia si Ungaria sbierau ca nu se implica. Tare seamana cu stirile contradictorii din plandemie.

    1. Așa cum suna articolul, polonezii se comporta că niște copii de grădiniță, și nu că niște adevărați diplomați. Adică eu duc avioanele la o bază americană din germania și las în sarcina SUA sa le predea Ucrainei. Intortocheata treaba. Și cînd va veni vremea socotelilor să spună nu știu, nu eu, …. Nu domnilor prin acest act voi declarați război Rusiei. Este treabă voastră ce faceți, dar macar aveți bunul simt sa nu îndemnați și pe alții să facă același lucru. Cînd 2 frați se iau la bătaie, eu cred că cea mai buna comportare este de a încerca să aduci un cuvînt de împăcare și nu sa să ajuți pe unul să-l omoare pe celălalt.

  2. Se pare ca polonezii si-au propus sa joace Ruleta ruseasca la nivel de neam! Din pacate, prin deciziile luate de slugoii nostri conducatori, si noi suntem tot pe undeva pe-acolo!

  3. petarda. se spera prin aceasta minciuna ca tarile vecine, respectiv Romania sa se implice de asemenea intr-un razboi care NU ESTE AL NOSTRU. Polonia nu se implica in razboi si nici nu o va face, pentru ca stiu adevarul: Rusia, ucraina si sua / china sunt in acest joc de a-si imparti niste teritorii. printre are si Romnia – tara frumoasa, bogata…se vrea a fi “eliberata”. asta va face incorporarea romanilor sub steaguri straine. romanii pleaca in draci, iar multi probabil ca vor renunta la cetatenie.

  4. Contrar știrilor apărute în presă, guvernul polonez nu dorește să livreze avioanele de luptă MiG-29 Ucrainei din cauza problemelor de securitate.

    Polonia se teme că Rusia ar putea vedea această livrare ca parte a războiului și Polonia ar putea fi trasă la raspundere pentru acest lucru.

    În schimb, aeronavele urmează să fie mutate acum în Germania și livrate de acolo în Ucraina, polonezii fiind, astfel, lipsiți de orice vină, iar Germania va fi agresorul de pe teritoriul căreia s-au ridicat avioanele de luptă.

  5. Tare, tare ma tem eu ca avioanele alea ale polonezilor sa nu aterizeze pana la urma in Romania, dupa ce nici o alta tara nu vrea sa se arda cu ele, nici chiar americani, ca mai apoi “capra raioasa a europei” sa le treaca granita si astfel “avem asigurat viitorul” pe sute de ani.
    Doamne fereste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button