X

Cu ce scop vine Kamala Harris în România? Ce a făcut Blinken în Basarabia și Moldova

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La sfârșitul lui octombrie, oficial războiul era cu pandemia.  Neoficial, era al plutocraților și experților împotriva populației civile cu precădere din zona Imperiului American. (Dar participa zelos și Putin.) Pe atunci a aterizat la București Heather Papowitz, din partea OMS, adânc implicată în nucleul pandemiei de la New York, din primul val. În doar câteva zile, Klaus Iohannis a anunțat „nominalizarea sa” pentru primul ministru: un general de armată.

La data respectivă, năuciți de coșmarul plandemiei absurde, care nu știam unde duce, am presupus că nominalizarea lui Ciucă e parte din scenariul strângerii șurubului în campania de vaccinare sub șantaj. La urma urmei, de vaccinare se ocupa tot un colonel de armată, Valeriu Gheorghiță, între timp detașat (înapoi?) la SRI. Nici nu puteau să-l avanseze general pentru eșecul operațiunii, dar nici nu puteau să nu-i răsplătească zelul.

În fine, între timp, vedem că pentru cu totul alt context eram militarizați. Zilele acestea, cele mai grele piese din administrația americană vin în turneu în Europa. Șeful diplomației SUA, Anthony Blinken face un adevărat tur de forță. Merge în Belgia, la cartierul general NATO și capitala Uniunii Europene. Apoi, numai pe „linia frontului”, în patru țări NATO: Polonia, Lituania, Letonia și Estonia. Dar și într-o țară, care dacă ar cere intrarea în NATO, ar declanșa imediat ocupația Rusiei prin cârligul Transnistria; Republica Moldova.

În Polonia, Blinken s-a întâlnit, la granița cu Ucraina, și cu ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba.

În reportajul CBS, de unde e și imaginea de mai sus, s-a folosit un cuvânt pe care amatorii de conspirații l-au mai auzit în faimosul raport al fundației Rockefeller despre pregătirea statelor în caz de pandemii. Anume: lockstep. Spune reportajul:  „Secretarul de stat e într-un „blitz” european de șase țări, a cărui țintă e să țină aliații în lockstep”. Adică în formație sau în pas de defilare în aceeași cadență.

Ciudat lucru, Blinken, ai cărui părinți sunt evrei din Ungaria, ocolește Budapesta în turneul său. Oare pentru că nu se poate conta pe Viktor Orban, care aproape și-a afirmat neutralitatea între NATO și Rusia?

Nici România nu e în turneul lui Blinken, dar la București vine chiar numărul doi al administrației Biden. Chiar posibila sa înlocuitoare, dacă sănătatea i se șubrezește mai rău. Kamala Harris, vicepreședintele SUA, are un turneu de doar două țări de făcut, dar deloc întâmplător piesele cele mai grele într-un eventual război sinucigaș spre care suntem împinși: Polonia și România.

Cu ce instrucțiuni vine Kamala Harris pentru Iohannis, nu putem ști. Prin noiembrie 2021 era pregătită pentru alt scenariu decât războiul. Anume, trecerea de la lupta cu virusul nevăzut la lupta cu timpul probabil. Altfel spus, schimbările climatice. Dar neapărat sub sloganul de la Davos, „build back better”.

(„Cadrul Reconstrucției Mai Bune reprezintă cel mai mare efort de a combate schimbările climei din istoria națiunii noastre.”)

La viața ei, Kamala a dat bătălii și cu patriarhatul. La 29 de ani, tânără și naivă, a căzut în plasa unui bărbat de 60 de ani, care și-a făcut mendrele cu ea. Bestia cu pantaloni i-a făcut cadou un BMW, ca orice zgârie brânză. După care a devenit primarul orașului San Francisco, poziție din care a angajat-o în două posturi bine plătite. A, porcul mai era și însurat când tânăra feministă îl iubea cu inocență.

Dar a ieșit soarele și pe strada ei după ce l-a întâlnit pe avocatul milionar Doug Enhoff. Copiii acestuia au poreclit-o Momala, după un cuvânt în limba idiș.

Blinken și Hariis aterizează în Europa după ce premierul israelian Tony Bennett a ales cealaltă tabără și a zburat la Moscova pentru o întâlnire privată cu Vladimir Putin.

Vom vedea dacă misiunea celor doi e operațiunea „salvați-l pe Zelenski”, cu prețul celui de-al treilea război mondial. Președintele Ucrainei s-a întors cu obidă spre alianța în care încerca să intre și a tunat:

„Toți oamenii care vor muri de acum înainte, vor muri din cauza voastră!”. Care era motivul supărării fostului actor? Anume că NATO nu organizează închiderea spațiului aerian al Ucrainei. Adică ne cerea, practic, să începem să doborâm orice avion rus, care ar zbura deasupra Ucrainei și să declanșăm de-a binele războiul mondial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Colonel (ret.) din armata SUA demontează în direct la televizor miturile despre situaţia din Ucraina (propagate de mass-media oficială)

    https://rumble.com/embed/vty5px/?pub=4

    https://rumble.com/vwkbrv-top-army-colonel-puppet-zelensky-putting-his-people-at-unnecessary-risk-608.html

    (…) îl avem alături pe colonelul în retragere Douglas Macgregor.
    Domnule colonel, care-i strategia aici ? Putin atacă o centrală nucleară. Ce strategie are cu treaba asta ? O face numai pentru a intimida pe civili ?

    – Strategia ruşilor nu a fost să atace vreo centrală nucleară sau reţeaua de distribuţie a curentului electric. Ruşii au avut mare grijă să nu întrerupă deloc curentul; nu a fost afectată infrastructura de comunicaţii; nu au fost afectate nici unul din lucrurile esenţiale, precum aprovizionarea cu apă. Ceea ce vedeţi acum este că ruşii au învins ce a mai rămas din forţele ucrainiene, care acum se refugiază în centre populaţionale (oraşe) … pentru că nu mai au nici o mobilitate, nu au apărare antiaeriană, nu mai au suport din aer, nu mai au nici o infrastructură logistică. În acest moment soldaţii ucrainieni se amestecă printre civili, cam cum vedeam că se întâmpla în Orientul Mijlociu. De fiecare dată când îi scoteam pe islamişti din joc ei intrau în oraşe, foloseau civilii ca scuturi umane, şi încercau să evite anihilarea. Şi cred că asta se întâmpă acum, în esenţă. Populaţia ucrainiană este folosită de forţele ucrainene, ca să nu fie distruse.
    Credeţi că Putin va face ceva în genul a ce s-a întâmplat la Groznâi ? Groznâi era capitala acestei republici separatiste. Credeţi că vom vedea aşa ceva ?
    – Nu, 100 % nu. De fapt, el încearcă să păstreze intactă infrastructura. În mod surpinzător, infrastructura are puţine stricăciuni. Sunt mult mai puţine distrugeri decât am făcut noi în Irak, fie în 1991 fie în 2003. Eu cred că ruşii pur şi simplu înconjoară forţele ucrainiane, şi le distrug. Acest lucru e inevitabil. Iar domnul preşedinte Zelenky cred că amână inevitabilul, în speranţa că noi (americanii) îl vom salva. Iar americanii nu vin, preşedintele Biden a spus clar asta.
    Credeţi că sfârşitul conflictului e aproape ?
    – Sfârşitul acestei faze e la câteva zile distanţă. În primele 5 zile, forţele ruse aş zice că au fost foarte delicate. Acum nu mai sunt aşa. Aş zice că în 10 zile conflictul ar trebui să fie terminat complet.
    Dar întrebarea este: ce face Zelensky în continuare ? Ruşii au spus foarte clar ce vor, o Ucraină neutră. Conflictul s-ar fi putut încheia de mult dacă erau de acord cu asta. După finalizarea ofensivei, pot ajusta graniţele. Însă partea din Est a Ucrainei se află ferm în mâinile ruşilor. Dar din nou, ruşii nu urmăresc să cucerească teritoriul, ei distrug capacităţile de răspuns ale Ucrainei. Pe asta se concentrează ruşii în această ofensivă.
    Domnule colonel, se pare că nu aprobaţi poziţia lui Zelensky.
    – Eu zic că Zelensky e o marionetă, şi pune o mare parte din populaţia ţării într-un pericol nejustificat. Cele mai multe fake-uri care vin din Ucraina sunt demontate în 24-48 de ore. Ideea că ruşii capturează aeroporturi şi apoi ucrainienii le cuceresc înapoi – astea sunt baliverne. Nu e un lucru real.
    Vreţi să spuneţi că Zelenky nu e un erou ? Faptul că se luptă pentru sine şi pentru poporul lui … Dvs. nu credeţi că este erou ?
    – Nu. Nu văd nimic eroic la acest om. Cred că cel mai eroic lucru care îl poate face în momentul de faţă este să se împace cu realitatea. Să facă în aşa fel ca Ucraina să fie neutră. Ăsta nu e un lucru rău. O Ucraină neutră ar fi un lucru bun şi pentru noi (americanii) şi pentru ruşi. Ar crea o zonă tampon care ar fi avantajoasă pentru amândouă părţile. Dar eu cred că lui i se spune să reziste, şi să prelungească această situaţie. Acest lucru e tragic pentru cei care trebuie să trăiască acolo.
    Sunt înclinat să vă contrazic, domnule colonel; dar vom vedea ce se va întâmpla.
    A fost colonelul Doglas Macgregor. Dur tipul. Vă mulţumesc că aţi acceptat invitaţia. Ne mai vedem.
    – Mersi, Steward.
    Avem multe opinii diferite în această emisiune.

    Notă: Douglas Macgregor este colonel în retragere din Armata Americană (cu o căruţă de medalii), oficial guvernamental, scriitor, consultant şi comentator de televiziune. Pe 11 noiembrie 2020, a fost numit consilier al Secretarului Apărării (Ministrul Apărării) din SUA.

  2. Vine ca sa se asigure ca tunelurile de sub Bucegi sunt bine astupate si reptilienii de sub piramidele din Ucraina, care vor sa fuga de invazia ruseasca via Romania, nu au pe unde sa iasa si nu vor invada Europa. Alt motiv mai inteligent nu cred ca poate sa aiba… :)))

  3. Deoarece s-au observat multe similitudini intre configuratiile software si hardware ale lui Biden si Johannis, s-a hotarat salvarea presedintelui american caruia ii pâlpâie memoria de 4 mega de RAM si i s-a zgariat rău hard discul de 500 mb. Cei doi presedinti for face schimb de experienta si de organe. Johanis ii va ceda omologului sau american una din cele doua memorii  de 16 RAM si ii va face o partitie dedicata, de cca 500 mb, pe hardul sau de 1 giga. Daca lucrurile vor merge bine, Romania va avea parte de discursuri cu pauze mult mai lungi intre cuvinte, cuvinte care s-ar pute sa nu aiba legatura unul cu altul. In schimb, Biden va avea destul spatiu, pe hard, ca sa poata juca golf in MS-DOS, sau chiar Mario, in timp ce va tine, molcom, discursuri in general despre nimic

  4. Dacă vine să ațâțe războiul vine degeaba…
    Din câte citesc și aud in jurul meu, in caz de razboi, s-ar putea să fie o mare problemă de motivare a tinerilor români ca să se instruiasca militar și să lupte pentru a-și apăra țara.
    Pentru că românii știu că au fost spoliati de toate bogățiile naționale și atunci pentru cine și pentru ce să mai lupte ? Pentru corporațiile străine care detin avutul românesc? Să lupte pentru o clasă politică coruptă și criminală? Să moară degeaba ca tinerii de la “Revoluția” din 89′? Am auzit asta din gura unor tineri, căci subiectul războiului e pe buzele tuturor…
    Știți ce mai ziceau acești tineri? Că la primul semn de începere a războiului se vor refugia la rude și prieteni din străinătate…
    Puteți să vă imaginați exodul refugiatilor români in contextul in care avem vreo 4milioane de rude prin străinătate? Cel ucrainian va nimic in comparație cu exodul românesc.
    În concluzie corporațiile și politrucii care vor să bage România in război, să se gândească serios să-si angajeze și sa- și plătească armată de mercenari ca să-i păzească!
    Iar statele străine care vor România in război, să constientizeze si să se pregătească financiar, fiindcă presiunea pe economiile lor, a milioane de refugiati nu va fi o bagatelă…
    Așadar, tot NEUTRALITATEA și PACEA rămâne singura soluție bună! Păziți-le !!!

    1. Militarii români nu au depus jurământul militar față de NATO, ci față de România. Așadar nu-i poate obliga nimeni să-și încalce acest jurământ. Dacă armata română se subordonează față de NATO, își anulează jurământul militar! Interesele NATO pot să difere față de interesele poporului român și atunci li se pot aduce prejudicii românilor. Militari, nu uitați jurământul depus!

  5. Putin a facut Lista Neagră a țărilor neprietenoase față de Rusia. România e printre ele și ar putea deveni țintă!

    Guvernul rus a aprobat lista țărilor considerate neprietenoase. Pe listă se află, potrivit agenției de stat RIA, următoarele state:
    • Australia
    • Canada
    • Statele Uniunii Europene
    • Islanda
    • Japonia
    • Liechtenstein
    • Monaco
    • Noua Zeelandă
    • Norvegia
    • Coreea de Sud
    • San Marino
    • Muntenegru
    • Singapore
    • Elveția
    • Taiwan
    • Ucraina
    • Regatul Unit al Marii Britanii
    • Statele Unite ale Americii

    1. Per a contrario, in randul prietenilor Rusiei se numara, printre altele, Georgia, Republica Moldova, Kosovo (stat nerecunoscut de catre Romania, care, recent, a depus o cerere de aderare la NATO).

  6. Kamala Harris s-a hoarat sa isi achizitioneze un nou robot de bucatarie si a aflat ca la Sibiu, la fabrica de conserve, se produce un robot de mare putere si mare tacere: Iohannis 6. Intrebata de ce a ales aceasta varianta, ea a declarat ca a fost impresionata de “6”, de la 6 case: “Pai daca isi face treaba in 6 case, inseamna ca e bun si in vila mea de 20 de camere. Pe langa faptul ca feliaza, stoarce, preseaza, framanta, si bate ouă, am nevoie sa si aspire la final”

  7. Asta e ordinea bombardarii? Romania nu apare. Probabil ca e aplatizata intre cele doua mari fese, pardon sfere, de influenta ale NATO: Regatul Unit al Marii Britanii si Statele Unite ale Americii. De aceea nu se vede. Deci, nu va faceti griji. E greu sa nimeresti intre… Si, pe langa asta, mai exista si Deveselu.  Iar cu Deveselu nu te pui ! Stii ce zic

    1. Starea de criză este neconstituțională și trebuie protestat pentru aceste anomalii: starea de criză, subordonarea față de NATO a armatei române etc. Până nu e prea târziu.

  8. Camalla Harris vine la București, printre altele, și pentru a influența politicieni români să permită tranzitarea spațiului aerian român de aeronave de război împotriva Federației ruse. Ceea ce ar însemna că din acel moment suntem țintă și stat beligerant. E o variantă de lucru…

  9. Kamila vine cu ordin pt slugoii damboviteni, ca sa cresca tributul pt Inalta Poarta Americana, mai ales ca intretinerea trupelor Unchiului Sam de aici care trebuie sa ii apere de revoltele mamaligarilor, costa enorm Colonia romana!

  10. De ce cenzurati comentarii neconfirme politic?!!!!!
    Ksmsla vibe ls Bucuresti cu ordine clare de razboi si cu valuza de coduri nucleare SUA savke dea slugoilor NATO sekuristi si generali si politicieni români tradatori de tara!!!

    Sa va bata DUMNEZEU bogatilor si sekuristilor in focul nuclear ce vine sa arda Romania, pardon, Jewmania! Nu va veti ascunde voi in vilele luxoase si in Mercedesuri de razbunarea rusilor! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button