X

Daniel Ghiţă: Trebuie să-i ajutăm pe cei ce fug din calea războiului, dar încetaţi cu mascarada de imagine; şi în România sunt mulţi copii care merg la culcare flămânzi sau bătrâni care trăiesc de pe o zi pe alta şi nimeni nu-i bagă în seamă

Daniel Ghita

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul PSD Daniel Ghiţă scrie, pe Facebook, că nicio naţiune nu merită să treacă printr-un război, şi spune că-i este silă de politicienii care vor să câştige capital politic pe seama suferinţei oamenilor.

„În anul 2014 am susținut Maidanul.

Am realizat manipularea mediatică abia in 2016! Luminițele de pe Maidan si cele de la gruparea rezist, mi-a arătat că totul a fost o regie malefică! 2022 poporul ucrainean era și mai sărac! Oligarhii și-au dublat veniturile. Nicio schimbare pentru poporul Ucrainian care s-a revoltat din cauza sărăciei. Identic și la noi. Avem spitale de Arși ? Avem justiție ? Avem bogăție și s-a stârpit corupția ? Aveți salarii de 1500€?

Repet, nicio națiune nu merita un război! Am empatie cu toți oamenii care sunt victimele incompetentei politice, fiind victimile războiului.

Toți trebuiau să negocieze pentru PACE! Tot Occidentul este vinovat de acest război.Toți sunteți criminali.

Sunt scârbit de politicienii, care se cațără pe suferința acestor oamenii! Mândru de românii care din sărăcia lor au adus mâncare…

Cand era Icebukett Challange, toată România era prezentă. Vă amintiți?

Când ceream ajutor pentru românii noștri : nimeni nu se alătura, nu se dona. Cand ceream ajutorul să salvăm pădurile, ignoranță totală. Nu dădea bine la imagine?

Da, trebuie să ajutăm, dar încetați cu mascarada de imagine: ce buni suntem toți. Când la țară sunt mulți copiii săraci ( singuri, fără părinți plecați la muncă) , care nu au cu ce se îmbraca si merg flămânzi la culcare. Seniorii României trăiesc în sărăcie lucie cu o pensie penibilă pentru generația noastră. Unii și-au luat viața că nu își permit să mai trăiască…

Românii au dovedit ca sunt oameni buni! Am primit pe toată lumea cu brațele deschise. Știți de ce ? Pentru că românul știe cum este sa nu ai… E obișnuit cu umilința, sărăcia, abuzurile si tratamentul inuman. Occidentul ne-a văzut ca pe o colonie, unde se fac bani grei, iar romanii trăiesc în sărăcie lucie.

Dăm bani pe campanii mediocre, consultanță de 2000€ pe zi, când seniorii noștri trăiesc cu 200€ pensie după 40 de ani de muncă….

De ce suntem așa răi și indolenți cu ai noștri? De ce acest linșaj mediatic, dacă ne permitem să punem întrebări ? Să fim sinceri? Ne place minciuna si demagogia?

2014 Maidan – 2022 Război! Diferența ?

Ce văd acum in Ucraina, identic copia prin ce a trecut România!

O sa intrați in EU, dar o sa dați toate pădurile, aurul, gazele, toate bogățiile țării, identic cum a fost in România. Avem bogați si săraci. Copiii noștri sunt “refugiați” prin țări străine.Săraca țara bogată…

Dumnezeu să-i ocrotească pe toți oamenii care sunt in război!

Toți au părinți, copii, familii. Nicio ființa umană nu merită un război!

Cei ce au comis aceste crime vor plăti! Nu ducem nimic cu noi când murim: Istoria nu ne iartă!

Mă iertați, că nu sunt născut să fiu o slugă ipocrită?”, scrie Daniel Ghiţă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Incredibil. Ghiță e mai deștept decât toți cei pe care i-am auzit exprimându-se zilele astea în spațiul public. Doar voi, cei de la OrtodoxInfo ați mai mai avut o asemenea poziție rațională vis-a- vis de tot acest conflict. Bine, hai, ar mai fi câteva voci pe acalași ton, dar ceva mai anemice. Și eu îmi doresc să se încheie cât mai repede toată această invazie.

  2. Felicitări Daniel.Adevarul va deranja foarte tare dar va fii in continuare ignorat de trădătorii de la putere!Dar bineînțeles ca dacă iei atitudine esti pro rus!Pro român este interzis sa fii!

  3. Ma gunoiule, cine a vandut Romania Occidentului? Nu voi, PSD+PNL=PCR? Nu ti-e rusine la lungul nasului?
    Daca vin maine rusii, o intoarceti ca in 45 si ca in 89, si le dati lor ce a mai ramas. Ati fi in stare sa ne vindeti la bucata, pentru organe, gunoie ce sunteti toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button