X

Războiul din Ucraina nu se duce doar cu arme, ci și cu știrile false din mass-media finanțată de sistem

Russia invades Ukraine: the latest news on connectivity, cryptocurrency, and more - The Verge

„Războaiele nu se duc doar cu arme! Informaţiile false sunt la fel de periculoase! Informează-te doar din surse oficiale” este mesajul transmis de CNA.  Recomandarea pentru televiziuni a fost votată în unanimitate şi va fi difuzată în regim local, regional şi naţional, timp de şase luni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CNA este somat de către aceiași ciocli ai plandemiei să pună pumnul în gură persoanelor și emisiunilor ce ar spune altceva despre războiul din Ucraina decât ce se livrează de către agențiile de “știri”. S-a dovedit, și cu ocazia acestui război, dar mai ales pe timpul plandemiei, că sistemul propagă populației doar părerea “specialiștilor” prin oficinele de presă pe care le finanțează masiv.

Dacă în plandemie aveau drept scop combaterea celor care se opuneau injectării forțate a întregii planete cu serurile lor experimentale, despre care Putin nu a zis nimic, acum care mai este pericolul dacă un număr foarte mic de persoane ar exprima păreri favorabile lui Putin? Ar face ca Putin să câștige războiul? În niciun caz! Este nevoie ca Putin să figureze unanim ca nebunul ce a dat foc planetei, iar ceilalți să fie salvatorii, care în numele păcii să poată comite atrocități “justificate”, și chiar să pună în plan ceea ce nu le-a reușit în plandemie: reducerea populației globului!

Deja se obișnuiește întreaga planetă cu ideea recurgerii la armele nucleare. Din nou, este folosit nebunul Putin, care amenință cu nucleara dacă Occidentul se va implica în conflict. Iar Occidentul o face deja, deși pentru moment doar cu arme și logistică, neimplicându-se oficial și cu trupe.

Vedem cum mai multe țări își suplimentează bugetele pentru armată, recurgând chiar la modificarea Constituției în acest sens. Este o întreagă pregătire pentru un conflict mondial cum nu a mai fost în istoria omenirii. Ar putea fi Războiul cel mare, despre care ne vorbesc profețiile.

Din aceste motive lumea nu trebuie să afle alte variante decât cele oficiale, adică cele emise de dirijorii acestui război armat, dar și informațional. Dumnezeu să se milostivească de acele victimele nevinovate!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Diferenta dintre turma si gloata este urmatoarea: in regnul animal, turma inseamna inteligenta speciei; in plan uman, gloata este expresia lipsei de inteligenta

  2. https://youtube.com/watch?v=F2c6xdvC6bU

    (videoclip postat pe 26 februarie)

    Ce spune tipul, care e israelian:
    – pe vremea atentatului din 11 septembrie, au fost comunităţi de evrei cărora li s-a spus să nu vină în New York şi mai ales să nu se ducă în World Trade Center;
    – există o anumită ţară din Orientul Apropiat care organizează evenimente de tip ”false flag”;
    – SUA au tehnologii avansate cu care pot detecta prezenţa unui dispozitiv nuclear pe teritoriul ei;
    – cei din SUA au detectat că a fost deplasat prin New York un dispozitiv atomic, iar tipul ”nu ştie de ce autorităţile nu anunţă pe oameni”;
    – în acest moment, administraţia Biden urmăreşte să justifice în ochii publicului o participare la conflictul din Ucraina;
    – ”am o senzaţie că se va întâmpla va da legitimitate administraţiei Biden să pornească un război împotriva Rusiei, în Ucraina”;
    – în Ucraina au fost două avioane de transport doborâte, nu de către ucrainieni (unul a fost acel avion cu 100 de paraşutişti despre care am auzit şi eu);

    a se vedea şi comentariul:

    În comentariul de mai sus apare şi data de 3 martie. Aceasta mai apare într-o altă postare făcută de cineva:

    Tocmai am primit un pont că evreii o şterg din New York. Conform acestui pont cineva s-a hotărât să îi urmărească ce fac, datorită situaţiei din Ucraina. Această persoană spune că evreii au început să părăsească New York-ul organizaţi pe sinagogi, în data de 28 februarie imediat după miezul nopţii (la ora locală din New York). Această informaţie, care ar putea fi falsă, mi-a fost trimisă pe e-mail la 4 dimineaţa EST, pe 28 (cam la ora 11 la noi). A ajuns în mijlocul nopţii de la cineva de care n-am mai auzit până acum.
    Nu am mai primit niciodată un mesaj atât de direct. Aşa ceva nu mi se întâmplă în fiecare zi, nici măcar o dată pe an.
    Un alt lucru ciudat: soţia mea s-a sculat deodată şi a zis că (”elitele”) vor face un nou 11 septembrie, şi că evenimentul va avea loc până pe 3 martie. Ăsta e singurul motiv pentru care m-am sculat să verific mesajele. Prin urmare, treaba cu soţia mea a făcut ca mesajul prin mail să devină mult mai ciudat. Nici ea n-a mai făcut aşa ceva.

    1. N-am mai primit niciodată un asemenea mesaj;
    2. Soţia mea n-a mai făcut niciodată asta;

    Eu zic că e adevărat, datorită tonului mesajului şi faptului că era direct şi neaşteptat. Cred că cineva a fost cu adevărat pe teren în New York şi a observat. Totuşi, deoarece postări ca asta puse pe site-ul meu au efecte uriaşe, este o şansă mare ca postarea să fi oprit ce aveau de gând să facă.

  3. Dacă Putin este un criminal, nu înseamnă că nu este și UE!
    Cred că ar trebui să lăsăm deoparte numirea de „eroi”…

  4. Multumesc lui DUMNEZEU ca mia dat sa vad viata ca punct de vedere din partea a victimei cit si a ageresorului. Respectiv ce se petrece acum in Ucraina 1march2022. Vad un bufon pe post de presedinte care este sclav N.W.O si isi pune scuturi umane propia populatie in fata armatei sovietice, si sta ascus ca sobolanul in buncare antiatomice si mai iese din cind in cind sa se filmeze pe linga cladiri de ambasade pentru publicul naiv, iar altul Putin care a smecherit constitutia Rusiei si este dictator. Ambii sint vorbitori de limba rusa, iar dupa pararea mea nimeni din afara acestor tari Ucraina si Rusia nu trebuie sa se amestece. Unul pe nume Ciuca trimite ajutor ocultei din Ucraina sub forma de armament, ca civilii din Ucraina sa se opreasca pe strada si sa fie acuzati ca sint spioni rusi ( pe nedrept). Civili timpiti, inarmati de autoritati opresc oameni pe strada le da cu patul armei in cap ii sperie dupa care ii impusca si ii filmeaza moartea in timp ce se gaseste in agonie. In situatia de fata ma face sai dau dreptate lui Putin cu toate ca nu merita. Ma rog la DUMNEZEU sa-mi ia viata si sa nu mai fiu martor la toate minciunie si tot rahatul care se vorbeste pe canalele de TV romanesti comandate de SRI respectiv N.W.O. Dupa infringerea Rusiei va venii marele Sobolan N.W.O la care majoritatea omenirii i se va inchina lui si semnului lui 666 atit in singe cit si virtual.
    Dupa care pe neasteptate va veni Imparatul Imparatilor IiSUS HRISTOS trimis de DUMENZEU si va stirpi marele Sobolan cu duh de Diavol.
    Iar pe mine ma va scote din mormint si imi va arata: iata dusmanii tai unde sint,
    Poti pasi peste cenusa lor.

    Mesaj catre toti locuitorii pamintului : Cititi BIBLIA si ramineti de partea lui DUMENZEU.

    1. Dar de unde stii? Ai fost tu acolo? De cand cu FeBE, TeVE si ZiaRE toata lumea a luat-o razna: “ŞTIE” !!… stii DOAR ce ti-a fost servit. Nimic altceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button