X

De la dictatura plandemică, la dictatura militară?

Rostonline | România, încotro?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Duminică, în București, a avut loc un „Marș al Libertății”, eveniment pe care partidul AUR l-a anunțat de mai bine de o lună. 

Chiar sâmbătă a mai avut loc, tot în București, un marș pentru pace și pro Ucraina, pe care presa l-a transmis în termeni favorabili și la care prezența forțelor de ordine nu s-a simțit prea mult.

Însă, la marșul organizat de AUR, am asistat la o desfășurare de forță nejustificată și îngrijorătoare, în contextul în care participanții la miting au fost pașnici și nu au provocat forțele de ordine.

 

De altfel, accesul coloanei de manifestanți a fost blocat către Palatul Cotroceni, acolo unde oamenii intenționau să ajungă pentru a protesta față de modul dezastruos în care președintele Klaus Iohannis conduce țara și față de neimplicarea acestuia pentru a reprezenta interesele românilor din Ucraina.

Mesajul transmis de autorități este fără echivoc. Sub pretextul războiului din Ucraina, s-ar putea să asistăm în perioadă următoare la îngrădirea libertății și la restrângerea unor drepturi, la fel sau chiar mai mult decât cum s-a întâmplat în pandemie. Chiar dacă autoritățile vor renunța la starea de alertă, impusă de doi ani de zile în contextul pandemiei, nu este exclus să fie declarată starea de urgență, așa cum s-a întâmplat în Republica Moldova sau în Lituania.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acesta este și scopul, declararea stării de urgență pentru un control mai agresiv al populației.
    Pentru că gripa nu mai este de actualitate, au venit cu altceva pentru a păstra în continuare puterea.
    Și multor politicieni au început să le placă tot mai mult odată ce au dat de gustul puterii absolute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button