X

Unde e patriarhul Rusiei?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din peisajul ultimelor zile lipsește un personaj foarte apropiat de Putin, patriarhul ‘ortodox’ Kirill al Moscovei.  Unde s-a ascuns?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Nu vă supărați, dar Zelenski și-a ales alt patriarh pentru Ucraina, de care ascultă, pe Bartolomeu al Constantinopolului, iar cel care conduce Biserica ucraineană autocefală este Epifanie. Patriarhul Kiril nu prea mai are treabă. IPS Onufrie a avut o intervenție oficială în care a zis că el este de partea poporului.
    Ucraina plătește acum pentru rămerița pe care a produs-o în cadrul BOU, pentru bisericile care au fost închise de către naționaliștii ucraineni, pentru că în biserici s-a cântat imnul Ucrainei, pentru că s-a strigat în biserici: Slava Ucrainei, pentru preoții care au fost scoși din altar și snopiți în bătăi, pentru că au aruncat cu pietre și ouă în icoanele făcătoare de minuni în timpul procesului „Drumul Crucii” și multe altele. Dacă aveți credință cu adevărat în Dumnezeu, trebuie să înțelegeți că nici un fir de păr din cap nu cade fără voia Lui.

  2. Vladimir Putin și Klaus Schwab la Forumul Economic Mondial de la Davos – Video de la Cristian Terhes:
    https://rumble.com/vvykhe-vladimir-putin-i-klaus-schwab-la-forumul-economic-mondial-de-la-davos.html

    Cristian Terheș, atac zdrobitor la Putin: Este un lider suveranist sau o păpușă în mana globaliștilor, ce doresc suprimarea suveranității statelor naționale? VIDEO: Putin cu profesorul lui de la Forumul Economic Mondial, Klaus Schwab.

  3. Acum 10-15 ani, parintii de la Sf Munte spuneau ca cel de-al treilea macel mondial este inevitabil. Tot ce se mai putea face era ca el sa fie amanat cat mai mult. Va fi un razboi spre PEDEPSIRE, NU SPRE POCAINTA CA PRIMELE 2.
    Parintele Dionisie de Colciu spunea ca UE, nu numai ca a distrus chipul crestin al omului, dar a distrus pana si firea omului pagan.

    EXISTA O PROFETIE CARE SPUNE CA DUMNEZEU NU VA INGADUI CA, COPII NEVINOVATI SA FIE SMINTITI DE LGBTISTI: IN MOMENTUL CAND ACEST LUCRU VA DEVENI INEVITABIL, VA VENI URGIA DIN CER. DACA PUTIN ESTE PE POST DE FARAON SAU NABUCODINOSOR ESTE ALTA PROBLEMA; ESTE UN DETALIU; DAR CAUZA PRIMORDIALA PROVNE DE LA SMINTIREA IN MASA A COPIILOR.

    Cauzele principale: 1. pacatul desfranarii 2. pacatele contra firii care vor aduce foc din cer.
    Dincolo de calculele politice, cauzele majore ale viitorului razboi vor fi in occidentul civilizat; in modul de viata apostat !

    MAI EXISTA O PROFETIE: DACA LUMEA AR FI LASATA in liniste si pace, nimeni nu s-ar mai mantui: PACATELE CONTRA FIRII POPOVADUITE LA SCOALA SI LA GRADINITA I-AR DUCE GARANTAT PE TOTI IN IAD. O DATA CU RAZBOIUL, CEI CURATI CHIAR DACA VOR PIERI IN BOMBARDAMENTE ATOMICE FIIND SPOVEDITI IMPARTASITI, SE MANTURIESC !

    ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU VREMURILE CE VOR VENI, CRESTINII SA FIE SPOVEDITI, IMPARTASITI, GATA ORICAND SA SE INFATISEJE IN FATA DREPTULUI JUDECATOR !
    MI-A SPUS-O ACUM DOUA SAPTAMANI UN PARINTE VAZATOR CU DUHUL ! – caruia i-am spus ca sunt din Bucuresti.

    PS: Probabil ca doar WW3 poate intarzia/opri MAREA RESETARE !

      1. Daniel,
        Acela nu va fi cunoscut inaintea RM3….i se va organiza cea mai întinsă campanie politica, inaintea intronării…….

  4. Mai bună ar fi fost întrebarea UNDE SUNT ALIATII OCCIDENTALI CU CARE A DESFRANAT UCRAINA? Că după ce au fost bot in bot, acum au lasat-o de izbeliște… Și iata cum a ajuns la mila țărilor vecine, ale caror minorități le-a asuprit, le-a prigonit… Iată cum Dumnezeu pedepseste popoarele trufașe, dandu-le pe mâna și la mila celor cândva asupriti, ca să se smerească văzând ospitalitatea cu care sunt întâmpinați de cei pe care i-au prigonit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button