X

ATENȚIE la manipularea la care suntem supuși la scară mondială!

Why Orthodox Christians are losing faith in Putin – POLITICO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am primit pe email de la un profesor de istorie, ce doreste a rămâne anonim. 

Cum a fi putut vreodata sa intre Ucraina in NATO, daca ar fi trebuit sa nu aibă niciun conflict sau revendicari teritoriale cu vecinii si nici vecinii cu Ucraina? Rusia nu ar fi semnat niciun astfel de tratat, asa cum am semnat noi cu Ucraina pentru a intra in NATO. Asadar, “razboiul” este facatura SUA-Rusia, pentru a masca genocidul plandemiei!

Rusia nu poate fi desprinsă de scenariul făcut împreună cu SUA, iar ‘sancțiunile’ economice sunt doar pentru a prosti lumea, pentru a fi cât mai credibilă făcătura la scară mondială, așa cum a fost cea covidioată!

Acest fals război, testează populația lumii printr-o nouă manipulare, pregătindu-ne cu ideea de război pentru adevăratul război la scară planetară, care va reduce drastic populația lumii. Este acel gen de teroare ce o vedeam la începutul plandemiei în China, când oamenii cădeau pe străzi sau erau închiși cu forța în propriile case.

Putin nu poate fi salvatorul lumii din partea Ortodoxiei, nu se încadrează în nicio profeție, el va fi probabil scos din scenă după această scenă de teatru. Nu mai credeți scenariile venite dinspre Kremlin, cum că este un război între Orient și Occident. Încă nu, este un conflict ce are aceiași stăpâni! De-abia când omenirea se va trezi din aceste manipulări, putem vorbi de o confruntare între cele două lumi: cea ortodoxă și cea satanistă!

Privegheați și vă rugați! Acestea trebuie să se întâmple, dar nu este acum sfârșitul!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Parintele Athanasie Mytilineos:

    Cum se vor lupta unii cu alții în Razboiul Mondial, la Armaghedon și cum se pot extermina unii pe alții? Permiteți-mi să vă spun cum. Este comunismul ateu/panteist, care predomină in Orient. Este materialismul ateu/panteist al Occidentului. Și sionismul ateu/deist al evreilor. Interesele lor coincid? Putem spune ca la un moment dat, interesele lor coincid. Dar numai într-un singur punct, la un moment dat: Să lupte împotriva lui Hristos și a Bisericii Ortodoxe. Numai în acest punct coincid interesele. Și astfel, așa cum am spune, Estul și Vestul vor apăsa butoanele pentru a aduce bombele nucleare și rachetele. Oh, deci Estul cu Vestul (Occidentul). Aparent se vor alia pentru ca va fi un Război Mondial intre forțe opuse. Dar nu vor fi facute aliante pentru acest scop aparent. Aliantele vor fi de fapt, pentru ca sa fie uniți împotriva lui Hristos, chiar daca interesele lor politice nu sunt aceleasi.

    Exista posibilitatea unui Război Mondial rapid. Ei bine, am putea spune astăzi că un Război Mondial care ar începe, global, ar putea dura de la 24 de ore pana cel mult o săptămână. Cel mult o saptamana. Câți morți vor fi pe câmpurile de luptă, fără a lupta cu vechile arme conventionale: vor fi morti 1/3 (o treime din populatia planetei) de pe pământ. (Aproximativ doua miliarde de oameni s-ar putea gasi morți pe suprafața pământului). Se poate intampla asta, dragii mei, în 24 de ore. Tot ce trebuie să facă este ca forțele nucleare să apese niște butoane și Pământul să devină un cimitir vast. Nu există descrieri ale acestui Razboi. Ce descrieri? Dar ce am pute descrie? Rezultatul? Spuneți-mi, ce evenimente de la Hiroshima ar trebui să descriem? Că oamenii au perceput avioanele cu frică și au zis “Acum, ceva cade” și apoi, a început să cadă puțin câte puțin și apoi a început să creeze ciuperca nucleara, o paralizie care a căzut peste oameni, o dată pentru totdeauna. O dată pentru totdeauna! Rezultatele? Se pot descrie acum in retrospectivă.

    Ei bine, acum Sfântul Evanghelist Ioan in Apocalipsa nu dintr-o sensibilitate nu ne da detalii, ne sugereaza viteza cu care se va tine acest Război Mondial, si ne spune rezultatele. Care sunt rezultatele? Întregul pământ va fi întins cu cadavre. Aceasta este Razboiul Mondial de la Armaghedon. Groaznic! În capitolul al 20-lea din Apocalipsa, veți vedea, Sfantul Ioan Teologul ne spune detalii.
    Când spune că – în acest moment, păziți-vă – “Și veniți și mâncați «carnea tuturor oamenilor liberi și mici și mari»”, semnifica că pe câmpul de luptă sunt morți, sunt uciși și tineri și bătrâni! Nu numai cei care luptă, ci și populația civilă; pentru că atunci când astfel de bombe nucleare vor cădea, dragii mei, nu numai cei care se află în prima linie vor fi uciși, ci multi alti oamenii vor fi uciși.
    Desigur, permiteți-mi aici, acum m-am gândit la asta, când auziți despre pace și despre marșurile de pace pe care le fac, tocmai pentru a evita aceste rezultate nefaste, v-aș sfatui – și dacă doriți, puteti sa ma credeți – aceasta nu este altceva decât o ipocrizie teribilă. Nimeni nu crede în pace. Mulți oameni cred, dar cei care trag sforile istoriei și războaielor nu cred în pace. Ei strigă, fac gălăgie pentru pace pentru a prelungi timpul de dotare cu armament. Și nimic altceva. Și la un moment dat aceste bombe vor începe să danseze de deasupra capetelor noastre și apoi va veni marele măcel al umanității. Nimeni nu crede în pace. Marile puteri, care se opun puterilor, nu cred în pace. Spun încă o dată, este doar o ipocrizie.

    https://youtu.be/AGru0dsr3Uc

    Extras din a 76-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

  2. Cu două zile înainte de escaladarea conflictului in Ucraina, Nathaniel Rothschild, avertiza:

    Vom asista la colapsul întregului sistem monetar internațional. Când spun asta, mă refer la prăbușirea încrederii în monedele de hârtie din lumea întreagă. Nu este doar moartea Dolarului sau eșecul Euro. Este o prăbușire a încrederii în toate monedele de hârtie.

    https://twitter.com/NCJRothschild/status/1496205067418222594?s=20&t=FVM5CYBNewo7eFIIdA_-3A

  3. Pai intr-un interviu a lui Parintele Elpidie zicea ca cu traducerea de la Mănăstirea Sfântul Apostol Filip :
    Rusia este numită de Dumnezeu, rânduită de Dumnezeu, să distrugă chiar acum, statul american. Este destinată să distrugă statul satanic al Europei și al Americii, care s-a predat lui Satana.

    1. Nu stiu ce a zis parintele dar este evident ca lumina zilei ca vestul este satanist si mai si recunoaste. Nu ii inteleg pe cei care incearca sa faca pe analistii geostrategici si sa caute ei semnificatii oculte. Da, si ce daca Putin e manipulat de evrei! Toti sunt, nu exista presedinte care sa conduca o tara de capul lui ca ii zboara creierii armata si bancherii. Exemple cunoasteti din istorie. Asta nu inseamna ca Putin nu a fost la biserica si nu s-a spovedit. Daca voi il judecati pe Putin la moartea lui o sa va cheme Dumnezeu sa va intrebe ce sa faca cu sufletul lui. Ganditi-va ce raspuns dati. Nu e vorba de oameni nevinovati care mor, ci de o structura satanica din mai multe tari intre care este si Ucraina.
      Lumea char nu stie cu cine sa voteze. NU mai votati deloc decat sa votati cu dusmanul.
      https://t.me/vaivoua/1188

      1. Este la un prooroc o spusă: blestemat omul care nădăjduieşte în om. Cine îşi pune nădejdea într-un om muritor, într-o băşică vremelnică de spumă, şi nu şi-o pune în Dumnezeu Atotţiitorul, este – e limpede – blestemat. Şi acest blestem asupra lui şi asupra casei lui poate fi confirmat de experienţa vieţii de zi cu zi. Este limpede că la fel de blestemat este şi omul care se roagă numai omului, şi nu se roagă Celui ce ţine toate şi poate toate.

        Sfântul Nicolae Velimirovici, ”Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi – Scrisori misionare”, Bucureşti, 2002, Editura Sophia.

      2. Faptul ca-l vedem pe Putin in Biserica e praf in ochi, si el e mason; dar asta nu impiedica pe Dumnezeu sa-si faca planul Lui chiar folosindu-se de un mason.
        (pt cine nu a vazut inregistrarea lui Altyan Childs despre organizatiile oculte care stapanesc planeta e foarte revelator, in acest moment chiar toate puterile politice de la conducerea tarilor fac parte din aceste organizatii- ceea ce a devenit evident cand au declasat asa-zisa pandemie cand toti pareau sa gandeasca cu acelasi cap, cu exceptia presedintelui din Tanzania, dar si aici au corectat stapanii lumii situatia avand in vedere ca in vara anului trect presedintele din Tanzania a fost gasit mort). Adica ce fel de om al Lui Dumnezeu e Putin daca si el isi vrea propria tara injectata cu nanoboti, nano-cipuri si restul??

  4. Da, asa cred si eu, caci prea este teleghidat acest “fals Putin”! Si cand te gandesti ca in timp ce atatia politruci si propagandisti damboviteni de 2 bani latra intruna(contra cost, evident, multi dintre ei): “stati linistiti, ca suntem protejati de Articolul 5 al NATO, deci Putin nu va avea indrazneala sa ne atace”, o masa uriasa de romani chiar cred aceste ineptii, care se vor dovedi mortale pt multi dintre ei! Parca ii si adud pe oficialii de la NATO, care fiind intrebati de ce i-au lasat pe mamaligari singuri in fatza rachetelor rusesti, in timp ce Alianta doar a mimat lupta cu rusii, vor spune candid ca: “Articolul 5 nu se aplica si pt o populatie de maimutze”, asa cum suntem noi in viziunea lor! Insa, cred eu, vor lupta apoi extrem de dur cu Rusia, pt resusrsele naturale inestimabile ale acestei tari, dar doar atunci cand teritoriul ei va fi fost curatat de majoritatea mamaligarilor!

  5. Deasupra tuturor manipulărilor este voia lui Dumnezeu.
    Așadar ca și creștini ortodocși ar trebui să știm că ABSOLUT NIMIC NU E LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII .

  6. Citez:
    “Putin nu poate fi salvatorul lumii din partea Ortodoxiei, nu se încadrează în nicio profeție, el va fi probabil scos din scenă după această scenă de teatru. Nu mai credeți scenariile venite dinspre Kremlin, cum că este un război între Orient și Occident. ”
    Sa vedem ce zice Rusia, despre ce “scenariu” e vorba….:
    https://www.rt.com/russia/550493-ukraine-donbass-military-operation-prehistory/

    Ce e minciuna?
    Ce e manipulare?

    Sigur, pentru ei “nazism” inseamna altceva decat National Socialism da’ asa le zic ei ndrupurilor pretins nationaliste – fie sau nu inarmate.

  7. Nimeni nu se asteapta ca Rusia, rusii sa- si dea “sufletu'” pentru altii, nici pentru romani.
    De aici insa pana la caderea in estetizare emotiilor, o exprimare fara discernere politico-militara … e cale lunga.
    Fara definirea subiectelor care fac parte din spatiul coonflictual, fara clasificarea valorica a importantei faptelor, a elementelor de realitate obiectiva…. o astfel de “marturisire” este doar un eseu sentimental.
    Asa. hai sa-l iubim pe Frankenstein si sa ne schimbam sexul, ca ne dau lacrimile de emotie…

    Ce voiati sa faca Putin Profesore?
    Sa stea capra la sionisti, la militarismul globalist?
    Rusia s-a retras din RDG unde ocupase pozitia prin lupta ca s-a dovedit cea mai tare forta de atunci; nu discutam semnificatia politica.
    SUA s-a angajat sa nu ameninte Rusia diucand arme in teritoriile “noi”.
    SUA a mintit si – impreuna cu jigodiile europene jidanite – a pus arme amenintand Rusia care vrea sa supravietuiasca agresiunii externe. ARE VOIE?.

    Daca va raaportati la vorbe si nu la forta fizica, bruta care va dovedi cine este “sefu'”… mergeti cu “tableta” la toaleta si scrieti poezii pe fese-buci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button