X

Marele savant și patriot Nicolae Paulescu va avea o stradă care-i poartă numele în Cluj

Dr. Nicolae Paulescu: Când știința mărturisește credința - HelloSanatate.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deși abia s-a răcit ciorba de așa zis antisemitism din România, iată că euroatlantistul și progresistul Emil Boc omagiază personalitatea marelui savant de talie mondială, Nicolae Paulescu, prin denumirea unei străzi din Cluj cu numele acestuia. Amintim că acum câteva luni s-a produs un imens scandal în urma alt omagiu, de data aceasta din partea Academiei Române.

Mai multe oficine tributare paraziților sioniști din România au sărit ca arse la aflarea acestei vești, care doar pe dușmanii poporului român îi deranjează. Acuza principală a fost cea de… antisemitism, marota cu care sioniștii vor să țină în întuneric o țară întreagă, dar nu mai au nicio șansă, căci poporul român s-a deșteptat!

Primăria Cluj-Napoca a confirmat demersul, susținând că „moștenirea unor oameni ca Nicolae Paulescu nu pot fi rezumate de nici o civilizație matură la opiniile politice ale acestora, valoarea lor ca oameni de știință fiind recunoscută la nivel internațional”, dar și că atribuirea numelui lui Paulescu nu încalcă Ordonanța 31/2002, privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război.

Primăria Cluj invocă și o ceremonie pe care Academia Română i-a dedicat-o personalității deosebite a lui Nicolae Paulescu în 2021. Atunci pe 21 iulie, la Clubul Academicienilor, o manifestare impresionantă, ocazionată de împlinirea a 100 de ani de la descoperirea insulinei, în aplauzele celor prezenți, s-a dezvelit și basorelieful profesorului Nicolae Paulescu, membru post-mortem al Academiei Române. Au participat fostul președinte al comunității evreiești din România, Aurel Vainer, și fiica fostului academician evreu Nicolae Cajal, el însuși medic de excepție și fost lider al comunității evreiești de la noi. Se pare că unii evrei sunt mai puțin sioniști decât cei care au făcut din această o meserie, foarte bine plătită din banii românilor!

Dar și atunci s-a zburlit deputatul pene-list Alexandru Muraru, care a cerut, nervos, delimitarea urgentă a Academiei de respectivul eveniment.

Cu astfel de cozi de topor, ne vom trezi că și MARELUI Mihai Eminescu îi vor pune la zid scrierile împotriva celor care au parazitat poporul român (indiferent de etnie).

Le facem și o dedicație:

Cine ne-au dus Jidanii
Nu mai vaza zi cu anii
Ci sa-i scoată ochii corbii
Sa ramâe ‘n drum cu orbii

Cine ne-au adus pe Greci
N’ar mai putrezi în veci

Cine ne-au adus Muscalii
Prăpădi-l-ar focul jalei
Sa-l arză sa-l dogorească
Neamul sa i-l prăpădească

Cine tine cu străinii
Mânca-i-ar inima cânii
Mânca-i-ar casa pustia
Și neamul nemernicia.

Citiți și: CARTE. Dr. Nicolae Paulescu: „SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL si FRANCMASONERIA” / Detalii despre autor

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Pe Eminescu nu va avea curaj să-l vorbeasca de rău nici măcar cel mai evreu dintre evrei. Iar dacă va îndrăzni, se va cam termina cu toleranța noastră vis-a-vis de jidani. Să le amintim din nou care erau javrele călare pe tancurile sovietice în ’44?

    1. Din pacate, un evreu nu cel mai cel, ba chiar mediocru, pe nume Horia-Roman Patapievici (mu-i cunosc numele de khazar, nu stiu daca acesta e numele lui real), l-a numit pe Mihai Eminescu “cadavrul din debara”, iar toleranța noastră românească a mers în continuare. Și mai și, Prohodul Domnului a fost cenzurat (oficial nu mai ai voie să cânti Strofa 42 din Starea a II-a de exemplu, la versul “o neam jidovesc îndărătnic, ce-ai primit arvuna!”, te-au și înhățat după 157/2018 = legea “Vexler”), iar noi creștinii români am acceptat și asta. Cel puțin la nivel oficial.
      Și totuși paradoxul ar fi că într-un fel ai dreptate. Se simte în aer un duh de aer proaspăt de antisemitism. Exprimat din ce în ce mai îndrăzneț (vezi și emisiunea lui Radu Moraru). Adică să fim sinceri, antisemitismul e o reacție firească, de bun simț, la dictatura impusă de regimul Elie Wiesel. Nu cred că în prezent de-alde Patapievici și-ar mai permite o asemenea ieșire. Iar barometrul antisemitismului (repet, un sentiment absolut firesc și care arată că românii încă mai au instinctul de supraviețuire ca neam străvechi Creștin Ortodox) e dat tocmai de campania din ce în ce mai furibundă pentru “combaterea antisemitismului”, pornită chiar de la nivel prezidențial. Doamne-ajută!

  2. nu va avea nici o strada, la cat tam tam s-a facut in presa ( desi denumirea asta de strada exista in unele orase din tara), proiectul nu va fi pus pe ordinea de zi a consiliului local. Mark my words! Presa scrie tendentions. Din cate stiu ( din presa locala) s-au propus mai multe denumiri de savanti in domeniul medicinii, nu doar Paulescu, urmand sa fie analizate de comisiile de specialitate. Unii s-au agitat prematur si au lansat acuze aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button