X

[VIDEO] Convoiul Libertății este BLOCAT la intrarea în orașul mafiei evreopene, Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile belgiene au blocat aproximativ 600 de vehicule care se pregăteau să se îndrepte către Bruxelles, în cadrul convoaielor ”libertăţii” ale opozanţilor restricţiilor impuse împotriva covid-19, a anunţat luni primarul Bruxellesului Philippe Close, relatează AFP.

Această manifestaţie – inspirată de camionagii din Canada – a fost interzisă de către autorităţile din Belgia, iar în urma unor manifestaţii, în weekend, în Franţa, poliţia belgiană a fost desfăşurată pe mai multe autostrăzi pentru a filtra accesul în capitală.

Primarul relevă că în Franţa această mişcare s-a dovedit până în prezent ”mai puţin amplă decât se temeau autorităţile franceze” şi că este vorba despre persoane private în vehiculele lor personale – şi nu despre şoferi de TIR ca în Canada.

Aceste vehicule participă la convoaie împotriva certificatului de vaccinare anticovid, iar multe dintre ele provin din Franţa, care deţine preşedinţia UE, şi se pregătrau luni să se îndrepte către Bruxelles, în pofida interdicţiei, cu scopul de a protesta la nivel european, după o primă tentativă la Paris.

Într-un vacarm de claxoane, în parcare, la zece kilometri de Lille, participanţii au manifestat duminică seara, strgând ”Nu ne lăsăm””, ”Libertate! libertate!” şi agitând numeroase steaguri franceze.

”Vom merge la Bruxelles pentru a încerca să blocăm, pentru a lupta împotriva acestei politici de control permament”, declara AFP un şomer din Toulouse (sud-vest), Jean-Pierre Schmit, în vârstă de 58 de ani, care a manifestat sâmbătă la Paris.

Autorităţile belgiene au interzis orice manifestaţie în capitală ”cu vehicule motorizate” şi au anunţat că au luat măsuri ”în vederea împiedicării blocării regiunii Bruxelles-Capitale”.

Poliţia din Bruxelles a postat pe reţele de socializare consemne în patru limbi – franceză, olandeză, germană şi engleză – prin care interzice manifestarea cu vehicule, îndeamnă să nu se vină la Bruxelles cu maşina şi orientează convoaie către o o parcare de la periferie, ”singurul loc unde va fi tolerată o acţiune statică”.

Unii participanţi la o manifestaţie similară organizată la Haga au anunţat că vor să se ducă în Belgia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button