X

HALUCINANT: Ro Vaccinare propagă un fake news al stomatoloagei Laura Ghibu, devenită expert plandemic peste noapte, care își toarnă tatăl (!!!) că nu s-a vaccinat și acum e… răcit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este incredibil unde poate să ducă paranoia băgată în oameni în ultimii 2 ani de zile. Au ajuns familii să se dezmembreze, să se toarne între ele rudele la organele dictaturii covidioate, mai ceva ca pe vremea dictaturilor militare odioase, nazismul și comunismul. Istoria se repetă orice ar zice unii, dar sub alte forme, din păcate mult mai grave. Pentru a-și susține cauza covidistă, o stomatoloagă de origine română ce profesează în Suedia, Laura Ghibu, cunoscută în spațiul public pentru derapajele la adresa celor ce luptă pentru libertatea de alegere în privința vaccinării, alege în cele din urmă să-și toarne propriul tată (Emil Ștefan Ghibu) pe facebook, pentru că a ales să nu se vaccineze. Postarea este preluată de contul de propagandă a plandemiei din România, Ro Vaccinare, care are pretenția să combată fake-news-urile. Doar că, se pare că au propagat un MARE fake-news cu iz de calomnie, demontat punct cu punct de chiar tatăl nefericitei stomatolog.

Acesta este Fake-news-ul:

“O altă poveste adevărată:
Bărbat, vârsta peste 75 de ani, militant antivaccinist, începe să se simtă rău după ce participă la un marș.
Prezintă febră, tuse, oboseală, erupții cutanate și alte simptome tipice de COVID. Refuză testarea, ba mai mult, pentru a demonstra că el nu are nimic, iese “la plimbare” fără mască și fără să se preocupe că poate infecta pe cineva, agravându-și simptomele.

După două săptămâni, soția de peste 70 de ani, cu multiple comorbidități, vaccinată cu trei doze, începe să aibă lejere simptome sub formă de dureri în gât și oboseală. Își face test și rezultă că este pozitivă la COVID. Doarme o zi întreagă și se trezește apoi refăcută și fără simptome.
Asta face vaccinul! Te păzește de a dezvolta o formă gravă a bolii!

Epilog:
Soțul încă refuză să conștientizeze că a fost infectat chiar cu probele în mână. Cel mai trist e că din cauză că nu s-a testat, nu a acceptat să fie tratat cu antivirale (la care avea dreptul, fiind în categoria de vulnerabili), suferă fizic și psihic și a dezvoltat deja sechele cu care va rămâne mult timp de acum înainte, dacă nu pentru totdeauna.
Asta fiindcă a crezut ceea ce spunea un anumit europarlamentar, o stilistă și alți vânători de like-uri pe Facebook.
Manipularea și știrile false despre vaccin și COVID îi fac pe oamenii care cred să sufere inutil.” dr. Laura Ghibu, medic în Suedia și consilier onorific în CNCAV.

Tatăl stomatoloagei demontează minciuna ordinară:

Am făcut o postare în legătură cu minciunile împrăștitate de Ro Vaccinare la adresa mea în baza informațiilor false primite de la fiica mea, Laura Ghibu!

Postarea mi-a fost ștearsă așa că o repostez!
Ro Vaccnare mă descrie ca pe un om de 75 de ani, antivacciniștii convins, participant la demonstrații și minte în legătură cu situația mea medicală anunțănd că sunt bolnav de covid, cu simptome grave, refuzând testarea, tratamentul și purtatul măștii, punând în pericol pe cei cu care intru în contact!

Mai mult a anunțat că am rămas cu sechele pentru toată viața!
Pentru a arăta binefacerile vaccinului au făcut afirmația că soția mea, vaccinată cu trei doze, având un test pozitiv de covid, nu a avut nicio problemă, fiind din nou sănătoasă după un somn bun!

Adevărul este că am participat la demonstrații împotriva dictaturii medicale fără să mă îmbolnăvesc dar am fost considerat bolnav de covid în baza testului făcut de soția mea, FĂRĂ A AVEA SIMPTOME. Deci nu aveam de ce să mă testez cu un test irelevant și nu aveam de ce să stau în carantină sau să mă tratează.

Soția mea, testată pozitiv, nu a avut niciun ea vreun simptom, dovadă că testele sunt irelevante, nu ca a ajutat-o vaccinarea.
Nu am rămas cu sechele pe viață, veți primi în curând noi filmări cu mine făcând baie în mare!
Rușine Ro Vaccinare!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button