X

Masculii emancipați votează cu neo-marxiștii. Femeile, mai înțelepte, nu votează cu USRgay

dacian-ciolos-2.jpg

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un sondaj realizat de Avangarde arată că 80% din votanții USR sunt bărbați, iar distribuția pe grupe de vârstă arată că 53% dintre votanții partidului au vârsta cuprinsă între 31 și 50 de ani, 30% între 18 și 30 de ani și doar 17% peste 51 de ani. 

Sondajul mai arată că 60% dintre votanții partidului condus de președintele interimar Cătălin Drulă au studii superioare, 35% au terminat liceul sau o școală postliceală și 5% au studii sub liceu.

80% dintre votanții USR sunt angajați, 9% sunt antreprenori, 6% sunt pensionari, 3% studenți sau elevi și 1% șomeri. În ceea ce privește rezidența, 65% dintre votanții partidului sunt din mediul urban și 35% din mediul rural.

65% dintre cei care se declară acum votanți USR au votat cu același partid la alegerile parlamentare din 2020, în timp ce 9% votaseră cu PNL, 3% cu Pro România și 1% cu AUR.

Marea majoritatea a votanților USR – 82% – consideră că vaccinarea împotriva SarCov19 este necesară.

Când vine vorba despre introducerea Certificatului Verde la locul de muncă, 55% dintre votanții USR resping această măsură, doar 42% fiind de acord cu ea.

Sondajul a fost realizat în perioada 20-31 ianuarie 2022, prin metoda CATI (telefonic) pe un eșantion reprezentativ de 903 persoane. Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3,4%.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button