X

Răzvan Savaliuc (luju.ro): Fenomenul AUR – căderea regimului Iohannis

SEMNĂTURA TA DĂRÂMĂ SISTEMUL LOR. - YouTube

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este festival pe retelele de socializare! AUR si liderul George Simion sunt incurajati si felicitati sa nu renunte, fiind aproape pe primul loc in preferintele romanilor, daca maine ar avea loc alegeri generale.  Cu cat regimul Iohannis ordona mai multe dosare impotriva liderilor AUR, cu atat mai mult romanii se identifica cu aceasta miscare politica care pare de neoprit.

Disperat ca s-au strans deja un milion de semnaturi pentru initierea procedurii de demitere a presedintelui Klaus Iohannis – intr-un demers politic care are toate sansele de succes – Malai Mare de la Cotroceni a asmutit toate fortele obediente din parchete, servicii si PNL impotriva AUR. Practic, statul politienesc si autoritar construit de Iohannis, impreuna cu propaganda aservita, nu mai pridideste cu plangeri penale, amenzi, dosare penale si acuzatii false de extremism, nazism, rusofil la adresa liderului George Simion, care nu face altceva decat sa apere interesele nationale si sa-i demaste pe jefuitorii din Guvernul Meu.

Lumea vede desfasurarea inegala, disporportionata si necinstita de forte impotriva unui partid care apara in strada valorile romanesti (suveranitatea, traditiile, familia, credinta si dreptul la un trai decent) in fata unor guvernanti vanduti strainatatii si intereselor lor de grup, care au adus tara in pragul falimentului si i-au adus pe romani la sapa de lemn. Iata de ce lumea face front cu liderii AUR.

Malai Mare de la Cotroceni nu intelege asta. E pierit de frica si persista ca liderii AUR sa fie ingropati in dosare penale, asa cum a facut-o pana deunazi si impotriva celor de la PSD. Sa nu uitam ca de frica suspendarii, Iohannis s-a compromis definitiv cand i-a invitat pe cei de la PSD la guvernare alaturi de PNL (uitand ca vreme de 7 ani a instigat populatia pentru disparitia acestui partid) si asta doar pentru a se asigura ca cel mai mare partid al tarii nu va vota pentru debarcarea sa de la Cotroceni.

In fapt lui Iohannis ii e frica deopotriva atat de AUR, cat si de USR, iar statul lui de Drepti actioneaza de dimineata si pana seara pentru compromiterea, prin orice mijloace, a acestor formatiuni politice, care nu au nimic in comun decat dorinta de eliminare a celui mai toxic presedinte pe care Romania l-a avut in ultimii 30 ani. Atentie, chiar daca AUR si USR au aceeasi tinta (capul lui Iohannis), aceste partide nu au nimic in comun, prima fiind o formatiune eminamente nationala/suveranista, in timp ce cea de-a doua e formata din agenti cu agende straine si cu puternica sustinere externa.

Klaus Iohannis apare ca un jalnic dictator. Procurorii PICCJ care i-au ingropat dosarele cu furtul de case sunt aceiasi care i-au deschis abuziv dosar liderului AUR George Simion – prin sesizare din oficiu – pentru asa-zis ultraj si tulburare a ordinii si linistii publice, constand in aceea ca l-a batut prieteneste pe umar pe sinistrul ministru al Energiei, Virgil Popescu, si l-a facut hot in fata. Ceea ce si este. Au murit oameni cu facturile la gaze si curent electric in mana din cauza acestui nenorocit, care alaturi de Florin Catu si Ludovic Orban au pus la cale liberalizarea preturilor la energie, falimentarea cetatenilor si aruncarea tarii in cea mai cumplita criza a preturilor, cu efecte devastatoare asupra mediului de afaceri romanesc. In loc ca nulitatile de procurori din varful PICCJ (numiti politic) sa ii deschida dosar penal ministrului Energiei pentru sabotarea economiei nationale si falimentarea romanilor, i-au deschis dosar penal liderului AUR George Simion, care a cerut ca in 27 februarie toti romanii sa iasa in strada cu facturile in mana… imaginea oferita de PICCJ romanilor vorbeste de la sine. Jefuitorii de la guvernare sunt protejati de procurorii numiti politic de Iohannis, capul hotilor se da victima, dar cel care trebuie bagat la inchisoare e alesul romanilor care nu isi pot plati facturile, pentru “vina” ca l-a facut hot in fata pe nenorocitul de ministru.

Asta e procuratura lui Iohannis, condusa de procurorul general Gabriela Scutea (cea care a semnat protocolul abuziv de colaborare SRI-PICCJ si aceeasi care i-a ingropat lui Iohannis, cu manuta ei, dosarul cu furtul de case).

Iohannis e cel care a coborat Romania la nivel de “stat esuat” si l-a declarat ca atare ca si cand nu ar fi fost principalul vinovat. E raul suprem al acestui natiuni. A vrut Guvernele lui si ne-a nenorocit efectiv economic si social prin prostia, lenea si rautatea de care a dat dovada. A instigat vreme de 7 ani la ura impotriva PSD, a batjocorit continuu Constitutia, a pus premieri care ne-au ingropat in datorii, a cheltuit sume faraonice de bani pe plimbarile sale in strainatate si la ski, si a rupt guvernarea PNL-USR cand fostul ministru al Justitiei Stelian Ion a vrut sa puna niste procurori controlabili la Justitie, de frica sa nu fie luat la bani si case.

Azi Iohannis e pierit de frica AUR. Il mai apara doar seful SRI Raul Eduard Helvig, o mana de procurori servili care il vor trada cum isi va pierde Puterea, si un grup de disperati din PNL, care au dat tunuri mari in pandemie. Aproape toata tara e furioasa pe el, dar propaganda sa nu pridideste sa-l pozeze in mare scula; cica NATO viseaza sa-l aiba ca mare sef. Te umfla si rasul…

Cred ca vom avea o primavara exploziva! Asa se intampla cu toate regimurile autoritare cand li se apropie sfarsitul. Comit greseli fatale in cascada. Sfarsitul politic al lui Iohannis e foarte aproape. Ne-o releva abuzul inimaginabil comis de conducerea PICCJ, care in loc sa salte hotul din Guvern, a anuntat public ca i-a deschis dosar penal liderului AUR. E ca un scuipat dat romanilor care nu-si mai pot plati facturile, care se vad pe ei insisi luati de potera pentru ca au indraznit sa spuna public ca le este furat dreptul la viata si bunastare.Acelasi scuipat dat de regimul Iohannis pensionarilor, politistilor, jandarmilor, micilor intreprinzatori, agricultorilor si celor care nu au vrut sa se vaccineze.

Regimul Iohannis si-a jucat ultima carte. In furia lui nebuna impotriva Opozitiei, si in special a liderului AUR George Simion, a nimerit in strada, fata in fata cu romanii pe care i-a umilit si saracit.

Calculul politic e simplu: daca ne uitam la numarul de semnaturi stranse deja de AUR pentru demiterea lui Iohannis, devine evident ca majoritatea romanilor nu-l mai doresc pe Malai Mare la Cotroceni. E doar o chestiune de timp pana ce AUR, cu forta milioanelor de semnaturi in spate si cu zecile de mii de romani care vor iesi in strada cu facturile in mana, va convinge Parlamentul sa voteze pentru demiterea raului suprem: Klaus Iohannis.

Sub furia multimii e greu de crezut ca PSD nu va vota, asa cum o va face si jumatate din parlamentarii PNL, aliati cu Ludovic Orban si USR.

Sper ca a inteles toata lumea de ce, dintr-o data, liderii AUR au devenit tinta piept a propagandei si statului politienesc.

Eu am semnat deja pentru demiterea lui Klaus Iohannis! (click aici pentru a vota)

pinterest sharing button

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Tradatorii de Tara sint spanzurati.
    Ei sint vrasmaji ai lui Dumnezeu fiindca fac rau neamului facut de Dumnezeu – noi nu sintem nici nepoti de maimuta, nici experimente genetico-dracesti, nici copiii dracilor -dumnezeiii “neamurilor”.
    Doar Dumnezeu poate ierta vrajmasii Lui, noi – pe cei personali doar!

  2. Jocurile reale nu se vad la tv sau pe scena declaratiilor ambigue si contradictorii… Trebuie sa vezi scenariul, adica povestea din spatele perdelei de fum. Cine crede ca Romania e de capul ei si totul e ‘la plăzneală’, inseamna ca…

    E clar ca singura putere majora care are interes ca Romania sa isi recapete stabilitatea economica, sociala etc. in zona este Rusia. Adica exact ce propun cei de la AUR. Si de aceea toti lingăii de bocanci si de alte organe (dosnice) NATO-USA, din conducerea Romaniei, se zburlesc la AUR: pentru ca le vine sfarsitul. Rusia nu are nevoie decat de o zona-tampon stabila si independenta fata de NATO-SUA-UE. Asta-i tot. Nu trebuie sa fii mare filozof ca sa intelegi asta. Toata povestea cu razboiul e doar o fumigena. Si-au exprimat pretentia: pur si simplu nu mai vor NATO si UE aproape de granitele lor; iar asta include Ro, Bulgaria si Ucraina

    1. ce-ai tovarase? Unde-si doreste Rusia sa fie stabilitate economica in Romania? Ne dau ei gaz mai ieftin, cum le dau ungurilor?

      1. Vom vedea daca e asa sau nu… Romania e sub ocupatie NATO-USA-EU, deci nu poate lua gaz mai ieftin de la ruşi 8》

      2. @OrtodoxInfo – Aici, cu respect, e vina numai și numai a politicienilor români, care începând cu odiosul regim Basescu nu au știut decât să latre la ruși. Acum nu facem decât să culegem ceea ce am semănat. Relatiile cu Rusia nu trebuiau niciodată înghețate, acum poate nici nu simțeam criza energetică.
        Cea mai mare greșeala posibilă e să te cerți cu vecin, ca mai apoi să aștepți salvarea de la „aliatul strategic” aflat la 10.000 km distanță. Cu o clasă politică responsabilă, 99% din tezaurul românesc era în visteria BNR la ora asta.

          1. ai dreptate: bolșevicii guițau! numai că nu erau ruși ci ,,de neam ales” (jidovi)! rușii au suferit ENORM de pe urma bolșevicilor: milioane de morți, deportări, distrugeri materiale dar mai ales spirituale, prigoniri, lagăre…
            https://stirileromanilor.ro/adevarul-nespus-rusii-au-restituit-in-intregime-tezaurul-romaniei-dar-nu-tarii-noastre/
            http://www.corectnews.com/node/125148/save/pdf
            Unica șansă de a scapa de sataniștii/masonii ce s-au instăpânit peste omenire ar fi ca rușii, din voia lui Dumnezeu să-i spulbere pe otan-iști in războiul ce va urma!

        1. Foarte corect! Tot datorita lor (politicienilor nostri care au dus politici antiromanesti), Romania nu are aliati si nici bune vecinatati. NATO este , atentie!-doar un parteneriat.

  3. Halal parteriat! Ce ,,parteneriat” poate fi intre ,,laț și gât” sau intre cel ce mânuiește harapnicul și sluga pusă-n jug?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button