X

[VIDEO] TRĂDARE NAȚIONALĂ: Alina Gorghiu a cerut ca România să renunțe la suveranitate în favoarea UE

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alina Gorghiu a susținut un discurs halucinant cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.  Iată ce a cerut senatoarea Alina Gorghiu în Parlament:

”Respectarea principiului supremației dreptului european în domeniile stabilite prin tratate și cedarea de suveranitate, da, sunt principii de bază ale ideii unității europene, ca și respectarea deplina a deciziilor Curții de Justiție a UE”.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a avut un discurs ”supra-european” în Parlamentul României cu ocazia aniversării a 15 ani de UE și a folosit prilejul pentru a o critica pe Diana Șoșoacă pe motiv că ar fi un „lider populist”.

În discursul e, Gorghiu a cerut mai multă UE:

”Acum când lumea întreagă se confruntă cu noi şi noi crize de sănătate, economice, ecologice, tensiuni geopolitice, România vă asigur că va contribui din plin la proiectul viitorului Europei. Vom avea o Uniune mai puternică, mai rezilientă, mai convergentă, mai solidară şi când vorbim de viitor trebuie să ştim limpede că avem ca stat european şi obligaţii, dar avem şi drepturi”, a declarat Gorghiu, cerând aderarea României la Spațiul Schengen și la moneda euro.
Ca să o contrazică pe Diana Șoșoacă, cea care arătase cât a pierdut România pentru că a aderat la UE, Gorghiu a spus că România a aderat la un proiect politic care are la bază valori precum demnitatea, statul de drept, libertatea, egalitatea, toleranţa şi, poate cel mai important dintre toate acestea, respectarea drepturilor omului.
”Mult mai recent, spiritul Declaraţiei de la Sibiu, adoptată în mai 2019, a consfinţit ceea ce este Europa de astăzi – o uniune a valorilor şi a libertăţilor”, a mai spus senatorul liberal.

Diana Șoșoacă o acuză pe Gorghiu de trădare pentru că cere renunțarea la suveranitate!

Senatoarea Diana Șoșoacă arată că discursul senatoarei PNL reprezintă ” Discursul unei MARI TRĂDĂRI NAȚIONALE!”. Senatoarea prezintă pe contul său de facebook speech-ul senatoarei PNL Alina Gorghiu din Parlament și îl identifică drept ”Discursul unei MARI TRĂDĂRI NAȚIONALE!”.
”Alina Gorghiu senator PNL – cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană – aceasta face un anunț în Parlamentul României că țara NOASTRĂ trebuie să RENUNȚE la SUVERANITATEA ei, în condițiile în care până acum România a pierdut cam tot ce era mai important pentru libertatea și bunăstarea ei”, arată Diana Șoșoacă în postarea ei care însoțește înregistrarea discursului Alinei Gorghiu.
Diana Șoșoacă o critică dur pe Gorghiu pentru acest discurs
”RUSINE, RUȘINE, RUȘINE! JOS CU TRĂDĂTORII! TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERĂ, INDEPENDENTĂ ȘI SUVERANĂ!”, își încheie senatoarea Șoșoacă postarea cu termeni virulenți la adresa liberalei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. O marioneta penibila ! Barbati ?… unde sunteti ?! lasati gunoailele astea sa vocifereze ?! rusineeee!!! care mai aveti oua in pantaloni ???! femeia tre`sa creasca copiii,sa faca mancare,de ale casei si atat ! Orice femeie la conducere este o abominatie….Dumnezeu a lasat barbatu la conducere !

  2. La noi vacile au devenit mai rare decat sfintii .In consecinta in loc de lapte de vaca mancam lapte amestecat cu var de la mareata UE.

    1. Ce frumos zici, duhule! Fierbe veninul in tine si-ti pierzi controlul? “vacile au devenit mai rare decat sfintii”. Deci prea multi sfinti, din ce spui. Care-i problema ta? Iti mananca din farfurie? Iti ocupa prea mult spatiu virtual in calendarul ala aplicatie, din telefonul cu android?
      Hu, securist blestemat ce esti!

  3. Se tot vehiculeaza informatia ca cei 400.000 de evrei care au plecat in Israel in perioada comunista, ar dori sa-si redobandeasca cetatenia romana, “de care au fost deposedati abuziv de regimul comunist”.
    S-ar putea ca parlamentul sa voteze o lege in acest sens.
    Multi au cumparat deja locuinte in Romania. In Israel ar exista cam 800.000 de urmasi ai celor ce au emigrat. Om trai si om vedea…

    1. Evreii care au plecat în Israel,au plecat de bună voie,nu i-a luat nimeni la goană.Ceausescu a avut o relație f bună cu Statul Israel..Statul Israel,a mulțumit României pentru felul în care s-a purtat cu etnicii evrei. I love Israel.

  4. Gorghiu – ea si-a cedat “suveranitatea personala” catre khazari/talmudisti cand s-a lepadat de neam “dandu-se” tribului sionist, adica globalist; nema suveranitate la goym!

    1. Gorghiu,trebuie dată afară din Parlament și dată pe mâna justiției.Cum își permite ea,o tută ,să cedeze Suveranitatea țării noastre?! Pe noi ne-a întrebat,dacă suntem de acord? Trădătoare de neam și țară ce este! Ești conștientă de ceea ce faci?!Nu meriți să stai la tribuna Parlamentului! Afară!Poporul Roman trebuie să ia poziție fermă asupra acestei grave chestiuni!

  5. “A trecut testul cu brio, e bună de președinte de colonie.”
    Toți de până la ea au dat câte ceva străinilor, căci doar n-au dat de la ei. Ea însă îi întrece pe toți.

  6. Ar fi frumos daca toata lumea ar intra pe pagina ei de FB sa-i adreseze parerea acolo.
    Data viitoare nu ar mai avea asa curaj sa strige ca cedeaza Suveranitatea.
    Sa nu uitam ca nou suntem puterea, fara supunerea noastra nu ar avea ce sa cedeze.

  7. O trădătoare perversă și lacomă aliată cu nemţii. O complice la distrugerea poporului romăn care azi este sclavul nemţilor cotropitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button