X

Sondaj INSCOP. Două treimi dintre români cred că pandemia a fost provocată de elita mondială pentru a controla populaţia globului

Stream PLANDEMIA - 2020 -COVID 9 by Naza MaGo - Antu Records | Listen  online for free on SoundCloud

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doar puţin peste un sfert dintre români consideră că pandemia de COVID a apărut în mod natural aşa cum s-a întâmplat şi cu alte pandemii din istoria omenirii, conform unui sondaj INSCOP realizat în ianuarie.

Majoritatea românilor, 65,7%, sunt de părere că pandemia de COVID 19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra populaţiei lumii, iar 28,4% dintre conaţionalii noștri cred că aceasta a apărut în mod natural aşa cum s-a întâmplat şi cu alte pandemii din istoria omenirii, arată sondajul INSCOP. Aproape 6% nu ştiu sau nu au răspuns.

Conform sondajului, 28,5% dintre respondenţi cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare, în timp ce 66% resping această teorie, iar 5,5% nu ştiu sau nu au răspuns.

Dan Andronache, vicepreşedinte True Story Project (TSP), arată că percepţia dimensiunii controlului global este mai puternică în rândul segmentului de populaţie cu studii primare şi venituri scăzute din mediul rural, însă, în mod aparent paradoxal, când intră în discuţie subiectul cauzei pandemiei COVID, ponderea populaţiei ce crede în acest scenariu se extinde nu numai în rândul celor din urban cu studii medii, ci şi în rândul populaţiei cu studii superioare şi venituri ridicate.

Majoritatea respondenţilor (54,7%) apreciază că în ultimele luni au fost expuşi la ştiri false sau dezinformări în foarte mare şi mare măsură (faţă de 55,6% în septembrie 2021, 50,1% în iunie 2021 şi 55% în martie 2021), iar 41,8% că au fost expuşi în mică măsură sau foarte mică măsură/deloc (faţă de 40,8% în septembrie 2021, 45,6% în iunie 2021 şi 42,6% în martie 2021), arată acelaşi sondaj INSCOP. La această întrebare, 3,6% nu ştiu sau nu au răspuns.

Ancheta sociologică a INSCOP s-a derulat în perioada 11-18 ianuarie 2022, metoda de cercetare fiind interviu prin intermediul chestionarului.

Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1162 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9 %, la un grad de încredere de 95%.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button