X

[VIDEO] Călin Georgescu despre Căpitanul Mișcării Legionare, spaima sioniștilor și a slugilor lor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Călin Georgescu, recent numit președinte de onoare al Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat, luni seară, lui Răzvan Dumitrescu, despre CĂPITANUL Corneliu Zelea Codreanu și Mareșalul Ion Antonescu că ”față de martiri nu poate să aibă păreri” și că ”îngenunchează în fața suferinței poporului român”.

Georgescu a mai spus că poporul român nu este ”anti nimic” în general, în momentul în care a fost întrebat despre Holocaustul din România.

https://www.youtube.com/watch?v=2p2Zj-PiEnc

Principalele declarații făcute de Călin Georgescu:

Reporter: Nu vă temeți că vă izolați când le spuneți eroi legionarilor, lui Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu? 

 • Am două observații: 1. Toți au făcut și fapte bune și altele mai puțin bune, dar în general un lider autentic este cel care spune adevărul și dacă nu spui adevărul nu ai cum să fii lider. Istoria a fost mistificată și sunt foarte mulți oameni fabricați, iar puterea a fost luată pe bani în ultima perioadă, în ultimii 30 de ani.
 • Sub acest aspect, referitor la întrebare, trebuie să păstrăm un echilibru. Au fost și fapte bune, și fapte pe care nu le pot comenta, dar istoricii trebuie să demonstreze acest lucru. Față de martiri nu pot să am păreri, dar sunt din istoria noastră și rămân în istoria noastră.
 • În primul rând, poporul român nu este anti nimic în general (întrebat fiind de Holocaustului din România, n.red.).
 • Discutăm despre echilibru și trebuie să ai respect oriunde e suferința pe această planetă. În fața suferinței poporului român eu îngenunchez.
 • Noi nu am cunoscut cuvântul toleranță, dar am cunoscut mila creștină, ospitalitatea și prietenia.
 • Aș dori să menționez că Biblia a fost scrisă la Ierusalim, nu la Chiajna. Iar Iisus Hristos s-a născut la Betleem, nu la Fălticeni. Steinhardt a spus că e 100% evreu, dar 1000% român.  Asta a înnobilat poporul român. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat, suntem în 2021.
 • Suntem într-un moment în care corabia umanității se scufundă. România trebuie să participe intens la salvarea acestei lumi.
 • Credeți că președintele Israelului s-ar întâlni cu dumneavoastră?
 • Pacea este cea trebuie să domine și toți avem nevoie unii de alții. Eu sunt primul care sunt gata să îmi asum această responsabilitate. Dialogul este simplu. Nu ne putem vindeca decât împreună și atunci ne îmbrățișăm și îi spun celuillalt: iartă-mă frate, am greșit.
 • Sunteți filorus? 
 • Sunt o persoană care a apreciat întotdeauna cultura lumii. În primul rând sunt românofil. Cunosc de Anna Plavova, Ceaikovski. Îl admir pe Dotoievski etc. Trebuie admirată dorința de pace și pacea ca să o construiești, nu ca să o distrugi. Noi suntem într-un ceas istoric al lumii. Pacea vine din modul în care facem pace cu noi înșine.
 • Sunteți pro-NATO, pro-UE?
 •  Eu sunt pro demnitatea țării mele. E foarte bine că suntem în NATO și UE, dar trebuie să îl folosim în interesul național profund.
 • Adrian Ursu: Dimineața când vă priviți în oglindă știind că mii de oameni vă socotesc omul salvator al României, vă apasă responsabilitatea asta? Care ar fi primele 3 măsuri pe care le-ați lua în primele 3 zile de conducere a României, azi 31 ianuarie? Nicolae Bălcescu spunea că viața nu merită trăită dacă e trăită în genunchi în fața altora. Primul lucru înseamnă demnitatea națiunii române, acest e scopul principal.
 • Măsuri: eliminarea pierderilor rapid astfel încât să nu se mai scurgă printre degete toată bogăția națiunii, un învățământ autentic care să creeaze oameni de valoare, o siguranță materială pentru toți românii.
 • Dar care ar fi primele trei măsuri concrete? Construcția începe cu tine însuți. Persoana ta este sufletul tău.
 • E nevoie de schimbarea totală a sistemului, de protecția micului proprietar.
 • Zelea Codreanu s-a luptat pentru moralitatea ființei umane.
 • Despre asasinarea lui Nicolae Iorga și Armand Călinescu la ordinul legionarilor: Când istoria este mistificată, nu ai ce să discuți.

Jos pălăria! Să mai și facă aceste lucruri, ar fi ceva ce depășește ceea ce merită poporul român acum, la cât de îndobitocit este. Aveți curaj români, am pierdut destul!

https://www.youtube.com/watch?v=2Y2xOKt-EU0

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

40 comentarii

 1. Afará-i vopsit gardul, inăuntru-i leopardu’ … iată cum un lup flămând și feroce (mason, slugoi zionist!) vrea să păstorească ,,turma” lui Hristos (România Ortodoxă!)!!! Să nu fie!!!

  1. Draga Teo, nici gardul nu e vopsit, nici leopardul nu este înăuntru.Lumea din jurul tau se schimba ( în bine), dar marea majoritate, printre care ești și tu nu realizați acest lucru. Trezeste-te , mai este încă (puțin) timp.Succes.

 2. PANA ACUM E SINGURUL OM POLITIC CARE ARE CURAJUL SA NU STEA IN GENUNCHI IN FATA HIDREI CORECT POLITIC. AM INCREDERE IN ACEST OM. FATA DE JIVINELE CARE SUNT IN POLITICA ,SI NE FAC ISTORIA SI VIATA DE CACAO, E UN ADEVARAT!

   1. Ortodox.Info,când am scris ceva deranjant pentru voi mi-ati sters comentul si m-ați cenzurat! Nu sunteti departe de presa aservită.Adevarul nu îl suportați ușor!

    1. Fiecare este liber sa vorbeasca despre orice, si mai ales, ORICE om are dreptul să-si repare trecutul si sa marturiseasca pe Dumnezeu si Sfintii Săi.

  1. Aveti grija ce întrebări puneti, ca suparati “împărăția”. De altfel, “împărăția” a înțeles prea bine sensul întrebării dvs, dar se face ca ploua chiar si atunci când ninge afara. În contextul în care sunt dovedite fără echivoc legaturile între Clubul de la Roma si Grupul Bildelberg și consultând componenta Clubului (ați văzut ce foști demnitari și afaceriști, smecheri care inseala masele, sunt acolo în cloaca aia masonica?) este mai mult decât pertinenta întrebarea dvs, d-le Tibi!

   1. Nici nu este nevoie să luăm la ,,puricat” personalitățile de vază ce colcăie prin cele loji satanicești! ei se inchină lui Baphomet pe care il numesc ,,Marele Arhitect al Universului”, nimeni altul decât Șarpele cel vechi, Balaurul, Lucifer, Michiduță, Sarsailă ș.a.m.d. cel ce voia să se inalțe mai presus de Dumnezeu! toate suferințele popoarelor de astăzi , de ieri și de mâine au fost și vor fi cauzate de acești impielițați ce și-au vândut sufletele in sânul masoneriilor la schimb cu Arginți (mulți!) și faimă! in trecutul nu prea indepărtat Biserica lupta fățiș cu Masoneria dar treptat și ,,Pas cu Pas” zioniștii și-au infiltrat supuși masoni inclusiv in rândurile clerului ortodox, in secolul trecut România având chiar și Patriarh Mason!!! aceștia (Masonii) sunt/constituie ,,Statul Paralel” despre care s-a tot vorbit pe la noi respectiv ,,Deep State” in țările anglo-saxone + U.S.A. scopul lor final fiind inscăunarea lui AntiHrist la Ierusalim peste intreaga creație a lui Dumnezeu! din Masonerie se iese doar ,,cu picioarele inainte” adică asasinat cel mai adesea prin iradiere! deci mr. Georgescu este un ,,Pion Alb”, un ,,Cal Troian” pregătit cu grijă de mințile non-umane ce controlează și dirijează Masoneriile! a te asocia cu acesta este echivalent cu a-l huli pe Dumnezeu, este Blasfemie și Lepădare de Hristos!!!
    http://despremasonerie.blogspot.com

    1. Teo, eu cred că este exact pe dos de cum spui tu.Si în alta ordine de idei, un om decent nu face o mie de comentarii, așa după cum își mai aduce aminte, sau i se sugerează de către cei pe care îi slujește. Ai aruncat cu noroi o data, in patru rinduri ai spus totul, nu știu de ce nu te oprești. Stop .

     1. Afirmația ta ,,eu cred că este exact pe dos de cum spui tu…” vine ca o confirmare a ceea ce afirmam anterior: voi, masonii il considerați pe Dumnezeul creștinilor ca fiind malefic (Doamne, iartă-mă!) iar pe Lucifer (Baphomet) il considerați adevăratul Creator și implicit Dumnezeu (Doamne iartă-mă!)!!!! poporul Român ortodox nu are nevoie de ,,lumina” voastră, a masonilor și nici de cea a ,,Luceafărului Dimineții” alias Lucifer, stăpânul vostru!!!
      Mihail Sadoveanu (scriitorul), mason de grad 33 nu ințelesese incă (ciudat, n’așa?) cui se inchină ,,frații masoni” așa că la Conventul Masonilor de la Londra din 1957 (sau 1958?) a propus spre stupoarea sutelor de masoni prezenți in sală renunțarea la toate acele ritualuri ciudate și oficierea Sfintei Liturghii mai ales că mulți ierarhi (Iude!) creștini erau Mari Maeștri și prezenți la acea intrunire! A fost inlăturat din toate funcțiile deținute, surghiunit la Mănăstirea Neamț și otrăvit spre o moarte lentă … daca el nu ințelesese cred că este posibil ca și astăzi unii ariviști ce s-au vândut pentru faimă și bani să nu realizeze cui se inchină in realitate! avem deja un conducător mason (Loja Vieneză) la vârful statului Român (și asta se vede in ,,calitatea” vieții noastre!) NU mai vrem să repetăm această tragedie!!!
      https://despremasonerie.blogspot.com/

   2. JJjoni, bati cimpii rău de tot. Daca te uiți cu atenție la tine , ești complet diferit de cum erai cu 20 de ani in urma. Omul învata, se schimba , .. în timp. Mă refer la omul înțelept, și absolut toți oamenii pot fi înțelepți. Îți reamintesc ca Tilharul de pe cruce a ajuns in împărăția cerurilor. Totul este posibil , cînd esti sincer cu tine însuți.

    1. Domnule MN(O), nu contest înțelepciunea dvs dacă recunoașterea mea va face sa va simțiți mai bine și mai bărbat! Felicitări!

 3. Marturisirea de credinta in asemenea vremuri si asemenea standarte se face IN NUME PROPRIU, si nu in numele unei mase de oameni care te va vota. Pentru ca nu toti sunt pregatiti sa indure pronirile ce vor veni. In : “Vietile Sfintilor” in care probabil din cei pomeniti mai mult de jumatate sunt marturisitori, harul marturisirii este primit si dus in nume personal.
  RISCUL CEL MARE ESTE CA AUR SA FIE TAXAT LA STANDARTE P.R.M. – VADIM TUDOR SI SA NU FIE ACCEPTAT DE GLOBALISTI LA GUVERNARE. Intr-o asemenea situatie, ponderea UDMR si a minoritatilor intr-un viitor parlament va deveni infricosetoare.
  NU CRED CA PANA LA JUDECATA DE APOI, CPONDITIILE EXTERNE VOR PERMITE DISCUTAREA FARA PATIMA A CEEA CE AU FACUT MISCAREA LEGIONARA SI ANTONESCU, CU BUNE SI RELE !

  PS: Alexandr Soljenitin, a scris o carte de exceptie: Evreii si rusii, doua secole impreuna – tradusa in romana dar practic inexistenta in occdernt. Pentru perioada de dupa 1917, Soljenitin preia rapoarte KGB/NKVD/OGPU/CEKA in care diversi cetateni evrei cu mare putere de decizie politica sau in structuri de forta DECID TRIMITEREA LA MOARTE A ZECI SAU SUTE DE MII DE SOVIETICI. ESTE VORBA DE RAPOARTE SECI, IN CARE SOLJENITIN NU-SI DA CU PAREREA: LASA DOAR FAPTELE SA VORBEASCA ! NU POATE FI ACUZAT DE ANTISEMITISM, PT CA NU SUNT CUVINTELE LUI, CI DOCUMENTELE OFICIALE.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Solzhenitsyn#On_Russia_and_the_Jews
  tradus cu google:

  Într-o recenzie a romanului lui Soljenițîn August 1914 în The New York Times din 13 noiembrie 1985, istoricul evreu american Richard Pipes a scris: „Fiecare cultură are propriul ei brand de antisemitism. În cazul lui Soljenițîn, nu este rasială. Nu are nimic de-a face. cu sânge. Cu siguranță nu este un rasist; întrebarea este fundamental religioasă și culturală. El are o oarecare asemănare cu Fiodor Dostoievski, care a fost un creștin fervent și patriot și un antisemit turbat. Soljenițîn este, fără îndoială, în strânsoarea extremei drepte ruse. viziunea asupra Revoluției, care este că a fost fapta evreilor”.[94][95] Romancierul evreu premiat și supraviețuitorul Holocaustului Elie Wiesel nu a fost de acord și a scris că Soljenițîn era „prea inteligent, prea cinstit, prea curajos, prea mare scriitor” pentru a fi antisemit.[96] În cartea sa din 1998, Rusia în colaps, Soljenițîn a criticat obsesia extremei drepte ruse pentru teoriile conspirației antisemite și antimasonice.[97]

  În 2001, Soljenițîn a publicat o lucrare în două volume despre istoria relațiilor ruso-evreiești (Two Hundred Years Together 2001, 2002).[98] Cartea a declanșat acuzații reînnoite de antisemitism.[99][100][101][102] În carte, el și-a repetat apelul ca neamurile și evreii ruși să împărtășească responsabilitatea pentru tot ceea ce s-a întâmplat în Uniunea Sovietică.[103] El a minimizat, de asemenea, numărul victimelor unui pogrom din 1882, în ciuda dovezilor actuale, și nu a menționat infama afacere Beilis, un proces din 1911 la Kiev, unde un evreu a fost acuzat de uciderea rituală a copiilor creștini.[104] El a fost, de asemenea, criticat pentru că s-a bazat pe științe învechite, ignorând știința occidentală actuală și pentru că a citat selectiv pentru a-și consolida preconcepțiile, cum ar fi că evreii erau adesea tratați mai bine decât rușii în timpul Uniunii Sovietice.[104][105] Asemănările dintre Two Hundred Years Together și un eseu antisemit intitulat „Evreii în URSS și în viitoarea Rusia”, atribuit lui Soljenițîn, au condus la concluzia că el se află în spatele pasajelor antisemite. Soljenițîn însuși a explicat că eseul constă în manuscrise furate de la el de KGB și apoi editate cu atenție pentru a părea antisemit, înainte de a fi publicat, cu patruzeci de ani înainte, fără acordul lui.[102][106] Potrivit istoricului Semyon Reznik, analizele textologice au dovedit paternitatea lui Soljenițîn.[107]

  In his 1974 essay “Repentance and Self-Limitation in the Life of Nations”, Solzhenitsyn urged “Russian Gentiles” and Jews alike to take moral responsibility for the “renegades” from both communities who enthusiastically embraced atheism and Marxism–Leninism and participated in the Red Terror and many other acts of torture and mass murder following the October Revolution. Solzhenitsyn argued that both Russian Gentiles and Jews should be prepared to treat the atrocities committed by Jewish and Gentile Bolsheviks as though they were the acts of their own family members, before their consciences and before God. Solzhenitsyn said that if we deny all responsibility for the crimes of our national kin, “the very concept of a people loses all meaning.”[93]

  In a review of Solzhenitsyn’s novel August 1914 in The New York Times on 13 November 1985, Jewish American historian Richard Pipes wrote: “Every culture has its own brand of anti-Semitism. In Solzhenitsyn’s case, it’s not racial. It has nothing to do with blood. He’s certainly not a racist; the question is fundamentally religious and cultural. He bears some resemblance to Fyodor Dostoyevsky, who was a fervent Christian and patriot and a rabid anti-Semite. Solzhenitsyn is unquestionably in the grip of the Russian extreme right’s view of the Revolution, which is that it was the doing of the Jews”.[94][95] Award-winning Jewish novelist and the Holocaust survivor Elie Wiesel disagreed and wrote that Solzhenitsyn was “too intelligent, too honest, too courageous, too great a writer” to be an anti-Semite.[96] In his 1998 book Russia in Collapse, Solzhenitsyn criticized the Russian far-right’s obsession with anti-Semitic and anti-Masonic conspiracy theories.[97]

  In 2001, Solzhenitsyn published a two-volume work on the history of Russian-Jewish relations (Two Hundred Years Together 2001, 2002).[98] The book triggered renewed accusations of anti-Semitism.[99][100][101][102] In the book, he repeated his call for Russian Gentiles and Jews to share responsibility for everything that happened in the Soviet Union.[103] He also downplayed the number of victims of an 1882 pogrom despite current evidence, and failed to mention the infamous Beilis affair, a 1911 trial in Kiev where a Jew was accused of ritually murdering Christian children.[104] He was also criticized for relying on outdated scholarship, ignoring current western scholarship, and for selectively quoting to strengthen his preconceptions, such as that the Jews were often treated better than Russians during the Soviet Union.[104][105] Similarities between Two Hundred Years Together and an anti-Semitic essay titled “Jews in the USSR and in the Future Russia”, attributed to Solzhenitsyn, have led to the inference that he stands behind the anti-Semitic passages. Solzhenitsyn himself explained that the essay consists of manuscripts stolen from him by the KGB, and then carefully edited to appear anti-Semitic, before being published, forty years before, without his consent.[102][106] According to the historian Semyon Reznik, textological analyses have proven Solzhenitsyn’s authorship.[107]

 4. “Zelea Codreanu s-a luptat pentru moralitatea ființei umane.”… poftim ?!!! Pentru Dumnezeu , Neam si Tara, echivaleaza cu moralitatea ‘fiintei umane’?! personajul foloseste cuvinte invatate pe de rost tradand ca in capul lui e un ghiveci. Plus ideile sincretiste pe care le tot promoveaza il descopera ca avand o credinta mai mult intr-o divinitate impersonala(satana) decat in Dumnezeu in Treime Inchinat! Il percep ca o tepusa in coasta Romaniei. Nu este ompul pentru popor ci un pion al unor interese oculte.

   1. Exista si atei cu moralitate, si budisti si musulmani, etc. Nu moralitatea este piedica, ci cuvantul pompos folosit pentru a deruta mai mult decat a lamuri. ‘Moralitatea fiintei umane’ este exact ceea ce a enuntat Petr Tutea : “Morala în sine, autonomă, e mai primejdioasă pentru religie decât ateismul.” Si ca sa-i raspund si lui Gheorghe, una este morala la care s-a referit Maniu(agent britanic) si alta Georgescu(agent rus). Nivelul de moralitate la care a vrut Capitanul sa ridice neamul reiese din : “Sa ridic tara pe Linia Bisericii” pe cand moralitate fiintei umane “e construită pe puținătatea și imperfecțiunea omului” cum zice Tutea. Georgescu suna a gol cand se exprima, blufeaza, tinichea poleita cu AUR, pe cand Capitanul radia AUR. TLC-moarte tradatorilor si agentilor!

    1. Parca era vorba despre Căpitan ca a luptat pentru moralitatea ființei umane, nu CG. Acesta doar a vorbit despre ceea ce Căpitanul cu adevărat a făcut. Studiază despre moralitatea ce domnea printre legionari. Poți sa-i spui cuvioșie. Aveau cu adevărat frică de Dumnezeu. Și cu toții erau exemple pentru întreg poporul. De aici frica sionistilor, ca nu-i mai puteau spurca pe români cu licorile lor diavolești și sa le ia resursele cu tot cu țară.

  1. Nu sint pro-taranisti (universalismul lepadarii greco-catolice este de o tristete desfiguratoare…) si nici Calin Georgescu nu e admirat de mine… insa, avem o confirmare semantica:
   Iuliu Maniu, om politic, ţărănist :
   ”Recunosc că Corneliu Zelea Codreanu a fost superior gândirii mele. Eu am încercat să adopt în slujba şi salvarea ţării, căi politice; el a ales o cale superioară şi anume: a realiza mai întâi caractere, educând un tineret, care pe căi de înălţare patriotică, să se dăruiască total, moral şi spiritual. Să creeze mai întâi o elită conducatoare şi apoi un partid.” (Declaraţie făcuta la Snagov, în vara lui 1943).
   —————-
   Cred ca de aici s-a inspirat…

  2. Draga neatirnatule, prin comentariul tău dovedești că ești atirnat rău de tot, de …(sa te parafrazez ) Satana. Se vede de la o poștă că altcineva , și nu tu , ai scris comentariul. Explica te rog , (fara dicționar) ce înseamnă cuvintul “sincretist”

   1. Iti raspunde Petre Tutea cine il inspira pe idolul tau Georgescu :”Morala în sine, autonomă, e mai primejdioasă pentru religie decât ateismul. Știința moravurilor, ca teoretizare a moravurilor laice, este din punctul de vedere al Absolutului religios egală cu zero. Seamănă cu Mersul trenurilor, după părerea mea. Poți s-o schimbi, ca pe tren, la care stație vrei. Omul autonom nu e capabil să creeze o ordine morală. O primește de sus sau nu o primește deloc.”

 5. Ce opărit în izmene era Andronic de la evz aseară ! De parcă îi era amenințată “moralitatea” de însăși cpt Codreanu !

 6. ORTODOXINFO, sînteți o pagina cu un profil specific romînesc. De ce lăsati toti neavenitii (ca să nu zic acoperitii) sa-si dea cu parerea împotriva mesajului publicat?
  ”Nu aruncati mărgăritarele porcilor pentru că le vor călca în picioare și s-ar putea să se întoarcă impotriva voastră să vă sfîșie”
  Eu daca pun ceva impotriva vaxinului pe Facebook sînt blocat si nu mai am acces o perioada la pagină. Adică democratia nu înseamna că fiecare face ce vrea.
  Eu aș lăsa numai comentariile care concura la cresterea valorii materialului prezentat.
  Altfel omul simplu nu va intelege care este adevarul, din material sau din comentariile răutăcioase.
  Doamne ajută-ne!

  1. Andreas Hillgruber, istoric evreu-german:
   ”Legiunea Arhanghelului Mihail, întemeiată în 1927, era creaţia exclusivă a lui Corneliu Zelea Codreanu, un om plin de pasiune politico-religioasă.
   Antisemitismul Mişcării era de natură religioasă şi naţională, nu rasistă.

 7. În TOT ceea ce a afirmat, dl. Călin Georgescu a avut dreptate! Și-am subliniat cu majuscule acest punct de vedere. În vremurile pe care le parcurgem, se dorește rescrierea istoriei conform canoanelor demente ale „corectitudinii politice”, favorizând nu numai isterizarea cetățenilor unei națiuni, dar și expunerea unor adevărate discursuri ale urii.
  Creația lui Corneliu Zelea Codreanu se înscrie – fără niciun dubiu – într-o moralitate fără precedent a unei mișcări politice și a unei conduite în conformitate cu cinstea și buna-credință a clasei politice de atunci, din anii 1920-1930, valori care n-o caracterizau absolut deloc! Așa s-au ridicat eroi precum Zelea Codreanu și Ion Antonescu! Și alții și alții… Nația asta a beneficiat întotdeauna de oameni valoroși, dar fără să le fie recunoscută această însușire nici măcar post-mortem. Asasinările atribuite Legiunii sale (Ion Gheorghe Duca, Stelescu etc.) aparțin aceluiași rege trădător și priapic pe care l-a avut România, respectiv Carol al II-lea. Neamț la origini.
  Departe de mine să țin cuiva vreo lecție de istorie, consider că toată lumea cunoaște aspectele importante ale evenimentelor cu care s-a confruntat România, dar vreau să subliniez un singur aspect: cuvintele dlui Călin Georgescu au fost scoase din context și răstălmăcite într-o manieră răuvoitoare.
  Am citit multe comentarii negative pe această secțiune, atât referitoare la AUR cât și la președintele de onoare al partidului. Întreaga tevatură îmi demonstrează nu numai o lipsă de maturitate politică la conaționalii mei, dar și o anumită teamă de necunoscut. Ca director al Centrului pentru Dezvoltare Durabilă în România, organizație care aparține Clubului de la Roma, dl. Georgescu este catalogat cu o repeziciune demnă de Speedy Gonzales drept mason. Personal, NU i-am văzut nici carnetul de membru, nici n-am participat la întrunirile domniei sale cu vreuna dintre lojile masonice cunoscute sau mai puțin cunoscute. Habar n-am ce rang/grad are, sau dacă are! Dar știu că spre deosebire de TOȚI, dar ABSOLUT toți, care s-au perindat prin politica românească vreme de peste 30 de ani, dispune de un proiect de țară VIABIL, fără a cădea în extrema demagogiei, a populismului ieftin. Călin Georgescu demonstrează (și a arătat-o într-o manieră destul de convingătoare de-a lungul anilor, dacă ați avut curiozitatea să-i urmăriți materialele și discursurile, eu am făcut-o pentru că i-am apreciat inteligența) că are în vedere obiective pe termen lung, precise și clare și că are suficiente mijloace pentru a le atinge.
  Or, așa ceva înseamnă nu doar un pian, sau o vioară amărâtă cântată după ureche, ci înseamnă o adevărată orgă. Diferențele se disting limpede, oameni buni!
  NU fac propagandă nimănui, nici nu m-aștept să dați crezare spuselor mele, dar nici NU pot să tac și să nu iau atitudine atunci când cineva este înfierat FĂRĂ argumente, considerat (injust) francmason ori persoană care doar încearcă să-și creeze popularitate prin discursuri bombastice. Documentați-vă cât mai mult cu putință, înainte de-a distribui venin și verdicte! Pentru că NU trebuie să-i idealizăm nici pe el ca persoană nici partidul pe care-l conduce, NICI să aruncăm scepticismul la gunoi în privința lor, dar nici să nu le acordăm niciun credit înainte de-a-i vedea la treabă!
  Hristos nu ține cont de apartenența persoanelor la diverse cluburi în marea Sa zidire! Prin urmare, dacă noi doar criticăm și distrugem, cine mai construiește? Cui mai oferim această clauză, această dispoziție specială?
  În plus, NU există dovezi că dl. Călin Georgescu este mason, știut fiind faptul că Clubul de la Roma, înființat in 1962 de inginerul savant Aurelio Peccei, nu are nimic de-a face cu francmasoneria, nici cu Grupul Bilderberg, nici cu masoneria internațională, fiind DOAR o organizație a celor mai buni oameni de știință din lume, organizație care a tras un semnal de alarmă în privința capitalismului de consum, acela că vom traversa o uriașă criză de resurse naturale, implicit de apă, hrană și energie.
  Recomand tuturor cartea „Cumpăna României” scrisă de Călin Georgescu, poate în felul acesta ne dumirim mai mult și mai precis cu privire la „viziunea” și intențiile autorului. Practic, cititul n-a omorât pe nimeni! Doar a luminat minți și-a modelat suflete!
  https://www.libris.ro/cumpana-romaniei-calin-georgescu-CHR978-973-1913-87-2–p1059556.html

 8. Sunt multe feluri de a ‘spune’ adevarul: elegant, strategic, un pumn in gura, un şut in cur, o injuratura, tacerea… si chiar o privire… Toate sunt adaptate la calitatea receptorului. Ei bine, eu fac parte din categoria celor care te injura in faţă atunci cand puţi a prost. Cine asteapta mangaieri pe creştet de la… Dumnezeu, ar face bine sa isi sape groapa singuri, pentru ca nu exista mila si nici nu a existat mila vreodata. Adevarul nu inseamna mila

 9. Chiar dacă ține de domeniul poveștilor, cel care va lua conducerea acestei țări va trebui să dovedească că trece un anume test. Cine face testul, se-nțelege că cei mai mari duhovnici(înțelepți) ai României. Dacă îl va trece, atunci este uns de sus. Altfel nu ne putem pune baza pe el, căci toți cei aleși “la urne” s-au dovedit a lucra împotriva propriului popor. Doar așa nu vom putea da greș. Am înțeles că Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa a lansat ideea ca fiecare duhovnic să-și aleagă omul lui cel mai credincios(virtuos), urmând ca dintre toți acești români virtuoși să se aleagă cel mai bun pe postul de conducător al României. Ceilalți, mă gândesc eu acum, putând fi aleși în urma unor probe în organismele de conducere ale țării. Ideea mi se pare foarte bună, căci doar așa se va instaura dreptatea în România cu niște oameni aleși “pe sprânceană”. Aproape că va fi Raiul pe pământ. Repet, am zis că aproape că va fi Raiul pe pământ. Cine nu vrea oameni drepți la conducerea României, oameni certificați a fi drepți, aceia desigur că se vor opune ideii Părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa.
  Doamne, ajută-ne să se aleagă un om drept la conducerea României!
  P.S.: Poate participa la selecția comisiei orice om ce este recomandat de un duhovnic, totul este să aibă girul unui duhovnic ortodox.
  Postăm articolul la ora ce se aseamănă(la cifre) cu anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button