X

Nu se recomandă vaccinurile anti-COVID-19 pentru copiii din grupa de vârstă 5-11 ani. Agenția de Sănătate Publică din Suedia a constatat că nu găsește niciun beneficiu clar

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suedia a decis să nu recomande vaccinurile anti-COVID-19 pentru copiii din grupa de vârstă 5-11 ani, a anunţat joi Agenţia de Sănătate Publică, argumentând că beneficiile nu depăşesc riscurile, relatează Reuters, citată de Agerpres. 

„Pe baza informaţiilor pe care le avem în prezent, şi anume că există un risc scăzut de a face o formă gravă a bolii în cazul copiilor, nu vedem niciun beneficiu clar din vaccinarea acestora”, a declarat Britta Bjorkholm de la Agenţia de Sănătate Publică, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că decizia ar putea fi revizuită dacă datele obţinute în urma cercetărilor se vor schimba sau dacă o nouă variantă de coronavirus va schimba cursul pandemiei.

Cu toate acestea, guvernul Suediei a extins miercuri restricţiile, care includ un program de funcţionare limitat pentru restaurante şi o limită a numărului de persoane permis în interior, timp de două săptămâni, însă a spus că speră să ridice noile restricţii pe 9 februarie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button