X

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Cristian Terheș a dezvăluit, vineri, la Antena 3, că Uniunea Europeană pregătește un instrument prin care fiecare cetățean european va fi obligat să se identifice printr-un număr unic de identificare pentru a putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.

“La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a spus Cristia Terheș, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Ce vremuri bune de Marturisire traim noi, pacatosii! Mai ales cei care avem copii mari sau nu avem deloc nu avem absolut nici o scuza daca ne lasam infricosati de dementa care s-a instalat la nivelul celor ce se cred stapanii lumii.

  1. perfect de acord cu tine
   exact la fel zic si eu, chiar daca sa ne fereasca Bunul Dumnezeu sa ne punem nadejdea in sarmanele noastre puteri.
   “Fara Mine nu puteti face nimic”

 2. Seven applicants, on behalf of the British population, have filed a complaint with the International Criminal Court (ICC), accusing 16 individuals of genocide, crimes against humanity, war crimes and crimes of aggression.
  The 16 defendants include Dr. Anthony Fauci, Dr. Peter Daszak, Bill and Melinda Gates, the CEOs of Pfizer, Moderna, AstraZeneca and Johnson & Johnson, U.K. Prime Minister Boris Johnson along with several other British authorities, as well as the presidents of the Rockefeller Foundation and the World Economic Forum.
  According to the ICC complaint, the 16 defendants have violated the Nuremberg Code and Articles 6, 7, 8, 15, 21 and 53 of the Rome Statute.
  The Nuremberg Code is a set of medical research ethics principles that grew out of the “Doctors Trial” in Nuremberg following World War II. The war crimes tribunal at Nuremberg established 10 standards to which doctors must conform when performing experiments on human subjects.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/01/22/genocide.aspx

  Dupa “pestii cei mari”, vor urma plevuştile din tari precum Romania: Arafat, Rafila, Gheorgita etc.

 3. M-am uitat rapid pe propunerea comisiei de mai sus. Textul in sine nu e periculos dupa parerea mea, cel putin nu in mod direct, pentru ca presupune acceptul utilizatorului (cuvant cheie: voluntary).

  Dar acest instrument poate fi un cal troian odata adoptat, presupunand ca este adoptat in forma aceasta si nu sufera amendamente in timpul negocierilor cu tarile membre si parlamentul ue.

  Cum se poate intoarce impotriva cetateanului: in conditii de pace si bunastare toata lume e fericita dar aceasta perioada e deseori intrerupta de sincope. Presupunand ca pandemia continua sau apare o alta criza (razboi, tulburari sociale, etc.) si ne baga in case 2 luni sau mai mult. Trebuie sa cumperi, sa vinzi, sa te prezinti la tribunal, sa schimbi permisul, platesti taxele, incasezi ajutorul de somaj, etc. Nu poti iesi din casa dar toata lumea stie ca exista o solutie dar tine de tine sa accepti sa-ti dai datele si sa folosesti instrumentul digital. Fiind o situatie de urgenta, nu mai poti fi “mofturos”, deci trebuie sa fii “flexibil”, “in rand cu lumea”, pentru ca “ai familie”, “ai obligatii”, deci trebuie sa “fii responsabil”.

  Ceea ce parea de neconceput pentru oameni acum doi ani, iata ca am trait si acceptat in conditii “speciale”. Au vazut ca “putem”, “acceptam”, “rabdam”, deci mai putem inghiti si alte aberatii.

  Asa ca parlamentarul roman are dreptate sa fie ingrijorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button