X

[VIDEO] Celine Dion are sechele în urma injectării: Cântăreața acuză spasme puternice la mâini și picioare

Celine Dion își anulează spectacolele rămase din turneul mondial din cauza problemelor de sănătate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sursa foto: Getty Images

Celine Dion a anunțat anularea celor 16 spectacole rămase din turneul său mondial, din cauza problemelor de sănătate.

Cântăreața canadiană a spus că se recuperează de „spasme musculare severe și persistente”, care îi împiedicau capacitatea de a performa, potrivit unei postări publicate sâmbătă de pe contul ei de Instagram.

Dion și-a amânat rezidența în Las Vegas în octombrie 2021, ca urmare a spasmelor, spunând la acea vreme că are „inima frântă”. Este incredibil cum niciun doctor nu-și pune problema, dacă nu cumva vaccinurile au provocat aceste spasme.

În filmarea de mai jos se poate vedea cum arată o persoană cu astfel de spasme în urma injectării c0vid:

Spectacolele rămase din turneul ei ”Courage World” au fost rearanjate pentru a avea loc între 9 martie și 12 aprilie anul acesta Însă, de atunci au fost anulate, în timp ce echipa ei medicală evaluează și tratează starea ei.

„Speram cu adevărat că voi fi bine, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii”, a spus Dion în postarea publicată pe Instagram.

Spectacolele mele necesită multă organizare și pregătire, așa că a trebuit să luăm decizii care vor afecta planurile pe două luni. Abia aștept să îmi revin complet, să depășim cu toții această pandemie, și abia așept să mă întorc pe scenă”, a scris cântăreața.

Celine Dion susţinuse primele 52 de concerte ale turneului înainte de începerea pandemiei în martie 2020.

Spectacolele din etapa europeană a turneului „Courage” rămân însă programate. Acestea ar trebui să înceapă pe 25 mai la Birmingham, în Marea Britanie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. Celine face parte din reteaua satanica, si nu mi-e mila de ea.
      Toti actorii hollywoodului sunt parte a reletei satanice.

  1. cititi bine ca e vorba in video de o persoana cu simptome de mascarada deci nu e celine dion dar e in faza asta si va crapa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button