X

[VIDEO] Luc Montaigner în Parlamentul European despre vaccinurile ARNm: Sunt otrăvuri!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Laureatul al premiului Nobel în medicină pentru descoperirea SIDA, Profesorul virusolog Luc Montagnier a fost invitat la Parlamentul din Luxemburg, miercuri, 12 ianuarie, ca sa vorbeasca despre vaccin.

Luc Montagnier a spus în discursul său următoarele:
„Aceste vaccinuri sunt otrăvuri. Nu sunt vaccinuri reale. ARNm permite ca mesajul său să fie transcris în întregul corp, în mod necontrolat. Nimeni nu poate spune pentru fiecare dintre noi unde vor ajunge aceste mesaje. Prin urmare, aceasta este o necunoscută groaznică. Exista o lucrare publicată cu peste un an în urmă că aceste ARNm-uri conțin prioni. Acestia sunt capabili să introducă modificări ale proteinelor într-un mod imprevizibil. Ca medic am cunoscut 21 de persoane care au primit 2 doze de vaccin Pfizer, mai exista o persoana care a primit Moderna. Cei 21 au murit de boala Creutzfeldt-Jakob. Cele 3 vaccinuri Pfizer, AstraZeneca, Moderan conțin o secvență modificata artificial. Prin urmare, există un risc cunoscut pentru sănătatea umană.

Ca medic, este și mai important pentru mine că există o discuție despre Etica Medicală definita de principiul lui Hipocrate „Primum non nocere „în primul rând, nu face rău” asta legat de jurământul pe care îl facem.
Trebuie să respectăm Etica Medicinii pentru a îngriji și a vindeca, dar ceea ce se întâmplă astăzi este complet opusul.

Acum ne confruntam cu o campanie masivă, cu reguli de marketing pentru a vinde și a impune produse care ucid. ”

Videoclipul cu discursul lui L. Montagnier la parlamentul din Luxemburg a fost descărcat pe platforma
You tube, dar în mai puțin de un minut, acesta a fost sters. Acum, giganții rețelelor de socializare actioneaza în mod deschis antidemocratic și în cooperare cu Big Pharma și guvernele.

https://twitter.com/Anaiss_tea/status/1481570961992429569

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Am foarte multe date si argumentele in favoarea vaccinarii sunt putine, slabe si neconcludente. Din contra, o multime de date arata ca vaccinarea nu opreste transmiterea bolii si e foarte periculoasa. Insa nu pot sa cred ca profesorul ar fi spus ca mARN contine prioni. Prionii sunt proteine, si genomul e genom.

    1. Prionii = proteine CE contin albumins si nu contin ADN. Se replica “CA un hot” cu akutoril ARNmessger si patrund in ADN inlocui du-l. Au reusit satanele de doctori si acest lucru. Si Mai sunt si lucruri ascunse din vaccinurile genetice covid.

      Profesorul de Medicinā si laureat Nobel , doctorul virusolog MONTAIGNER nu a gresit !

      Desi, virusologia Este o pseudostiinta. Un fel de biologie molecularā.

      Prionii sunt foarte periculosi.
      Se replica in interiorul creierului si Duc la probleme grave neurologice si la moartea organismului gazda, a omului infectat prin maladia expusa de professor. Prionii vin de la cadavrele din Papua Nouā Guinee. Lichid de la morti. Asta contin vaccinurile covid.

      NU va vaccinati!
      Vaccinurile= lepādare de HRISTOS!

      Feriti copiii de vaccinare!

      Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button