X

Curtea Supremă SUA, lovitură masivă împotriva mandatului de vaccinare impus de Joe Biden

Curtea Supremă SUA, lovitură masivă împotriva mandatului de vaccinare impus de Joe Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Curtea Supremă a Statelor Unite a blocat măsura de urgență a administrației Biden care ar fi forțat marii angajatori să-și vaccineze sau să-și testeze regulat angajații. 

Decizia, pronunțată joi, este o victorie majoră pentru criticii mandatului Biden. Multe companii cu peste 100 de angajați au făcut apel la Curte Supremă pentru a bloca ordinul după ce instanțele inferioare au decis menținerea mandatului.

„Vaccinarea și testarea OSHA împotriva COVID-19; Standard temporar de urgență, 86 Fed. Reg. 61402, este suspendată până la soluționarea cererilor solicitanților de revizuire în cadrul Curții de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Șase”, a decis instanța cu un vot de 6 la 3.

Decizia Curții Supreme suspendă ordinul președintelui Joe Biden cel puțin până când Circuitul Șase de Apel al Statelor Unite ajunge la o decizie asupra cazului.

În schimb, Curtea Supremă a decis să mențină mandatul de vaccinare impus lucrătorilor din domeniul medical cu un vot de 5 la 4.

Tribuna.US

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Duhului Sfânt și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!

    Ar trebui să facem cunoscut faptul că mandatul de vaccinare impus lucrătorilor din domeniul medical permite scutiri religioase și medicale. Este foarte important.
    CURTEA SUPREMĂ A SUA A BLOCAT, ÎN 13 IANUARIE 2022, ORDINUL DE VACCINARE OBLIGATORIE SAU TESTARE OBLIGATORIE ȘI PURTAREA OBLIGATORIE A MĂȘII LA LUCRU, IMPUS DE ADMINISTRAȚIA BIDEN ANGAJATORILOR MARI, CARE AU CEL PUȚIN 100 DE ANGAJAȚI. ÎN SCHIMB, CURTEA SUPREMĂ A PERMIS SĂ MEARGĂ ÎNAINTE ORDINUL DE VACCINARE A LUCRĂTORILOR DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII SĂNĂTĂȚII, CARE PRIMESC FINANȚARE FEDERALĂ. ACEST ORDIN PERMITE SCUTIRI RELIGIOASE ȘI MEDICALE DE LA VACCINARE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 14 și 13 ianuarie 2022) ȘTIM CĂ UNII CREȘTINI DIN SUA AU REFUZAT VACCINAREA PE MOTIVE RELIGIOASE, PE MOTIVE MORALE, PE MOTIVE DE CONȘTIINȚĂ, DIN CAUZĂ CĂ ACESTE VACCINURI AU FOLOSIT LINII CELULARE DE LA BEBELUȘI OMORÂȚI PRIN AVORT. UNII DINTRE EI ȘI-AU APĂRAT ACEST DREPT ÎN JUSTIȚIE ȘI AU CÂȘTIGAT. DE ASEMENEA, UNII AU REFUZAT VACCINAREA PENTRU REACȚIILE ADVERSE, INCLUSIV DECESE, PROVOCATE DE VACCINARE. ÎN SUA SUNT RECUNOSCUTE OFICIAL 9.000 DE DECESE DUPĂ VACCINARE. ÎN EUROPA SUNT RECUNOSCUTE OFICIAL 5.000 DE DECESE DUPĂ VACCINARE. ÎN ROMÂNIA NE SE RECUNOSC OFICIAL EFECTELE ADVERSE ȘI DECESELE CAUZATE DE VACCINARE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button