X

CovidLeaks: Rolul lui Fauci în crearea și răspândirea C0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scandal mare cât Pentagonul în America, acolo unde dezvăluirile despre cum a apărut pandemia Covid-19 au aruncat în aer încrederea în instituțiile federale. Dr. Anthony Fauci este acuzat că s-a aflat în spatele programelor de secvențiere a virusurilor derulate în laboratoarele din China, un program în care este implicat inclusiv Ministerul Apărării, pe lângă mulți oameni de afaceri, miliardari interesați doar de o Nouă Ordine Mondială și de Marea Resetare.

Cu asemenea ramificații care duc până în cele mai înalte sfere din SUA, nu-i de mirare că a izbucnit scandalul. Mulți caută să se spele pe mâini, de teama unui Nuremberg 2. CovidLeaks, cu dezvăluiri despre cum a apărut pandemia și ce rol a jucat America, amenință să măture tot în cale!

Cine sunt Ecohealth Alliance și Metabiota

Ecohealth Alliance este doar un alt ONG înțepat la conducta cu bani publici. Organizația a primit milioane de dolari din finanțarea contribuabililor americani pentru secvențierea coronavirusurilor. Manipularea genetică a celor mai periculoase virusuri s-a făcut în mai multe laboratoare, dar mai ales la Institutul de Virologie din Wuhan, cu o echipă mixtă compusă din oameni de știință chinezi și americani.

Dezvăluirile CovidLeaks cuprind și o altă firmă, Metabiota, o companie de biotehnologie din San Francisco, susținută puternic de gigantul Google. Metabiota folosește un program de „vânătoare de viruși”; cu alte cuvinte, urmărește viruși necunoscuți și efectuează pe ei tot felul de teste.

Între EcoHealth Alliance și Metabiota s-a format o legătură puternică, dar cu interese care merg dincolo de scopul cercetării medicale.

Cum s-a încercat blocarea dezvăluirilor

În aprilie 2020, angajați ai EcoHealth Alliance și Metabiota au avut un schimb de mesaje (email-uri) pe marginea coronavirusului SARS-CoV-2, care deja „paralizase” viața întregii omeniri. Tammie O’Rourke, de la Metabiota, i-a trimis prin email lui Hongying Li, coordonator peste programele EcoHealth Alliance din toată Asia de Sud-Est, un atașament cu secvențe de coronavirus detectat în China, secvențe ce fuseseră trimise la GenBank, una dintre cele mai mari baze de date genetice din lume.

Schimbul de informații între Tammie O’Rourke și Hongying Li a inclus și chestiunea dacă descoperirile Metabiota (secvențele genetice ale coronavirusului) ar trebui făcute publice, să se afle despre ele.

EcoHealth Alliance a avut o poziție clară: președintele ONG-ului, Peter Daszak, s-a opus publicării datelor despre secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2, deși datele erau legate de pandemia Covid-19 și au fost colectate în China ca parte a unui program derulat prin intermediul Agenției Americane pentru Dezvoltare Internațională (USAID), un program de predicție dezvoltat și finanțat (și) de Pentagon!

Dacă Hongying Li a vrut să evite încărcarea informațiilor legate de secvențierea virusurilor motivând că orice dezvăluire „trebuie revizuită și aprobată de instituția abilitată de la Beijing”, Peter Daszak a scris: „Este extrem de important ca în acest moment să nu avem aceste secvențe trimise către Genbank. După cum probabil ați auzit, această secvențiere a făcut parte dintr-o subvenție a unui program tocmai încheiat de NIH (Institutul Național de Sănătate din America)”. În continuarea email-ului, șeful EcoHealth Alliance face referire la un articol din Politico, „Trump taie cercetările americane din China privind transmiterea virusului de la om la liliac și invers”. „A le face publice (n.r. – datele) va aduce o atenție nedorită asupra USAID”.

Puși în fața dezvăluirilor, „oengiștii” se apără și spun că Ecohealth Alliance a făcut publice toate datele obținute în timpul cercetărilor la laboratorul de la Wuhan. „Toate secvențierile coronavirusurilor descoperite de EcoHealth Alliance în China au fost obținute folosind finanțarea NIH și au fost făcute publice în lucrări științifice revizuite de colegi și prin intermediul bazei de date Genbank, informații disponibile publicului”.

Anthony Fauci, în spatele Ecohealth Alliance

Însă CovidLeaks nu se oprește aici. Dezvăluirile arată că ONG-ul Ecohealth Alliance are în spate finanțare de la dr. Anthony Fauci, cel care nu numai că știa despre cercetările derulate la Wuhan, dar chiar el a condus lucrările!

Rezultatele muncii în laboratorul de virologie de la Wuhan trebuiau făcute publice, având o importanță uriașă pentru întreaga omenire. Datele obținute (secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2) ar fi putut ajuta la descoperirea unor elemente-cheie despre originile Covid-19, dezvăluind structura genetică a virusului care a declanșat pandemia.

Congresul SUA, pe urmele celor care au „născut” pandemia Covid-19

Între timp, doi influenți congresmeni americani, republicanii Jim Jordan și James Comer (șefi peste comisiile de Supraveghere, respectiv Juridică), au declanșat o anchetă cu privire la apariția Covid-19. Cei doi îi cer secretarului Sănătății, Xavier Becerra, să lămurească în ce măsură directorul NIAID, dr. Anthony Fauci, știa încă din debutul pandemiei că SARS-CoV-2 este un virus scurs din laboratorul de la Wuhan și că ar fi, de fapt, rodul unei intervenții umane (secvențiere a virusurilor).

Drept argumente, congresmenii republicani au prezentat câteva e-mail-uri și o teleconferință purtată la 1 februarie 2020, în care personajul principal este, de fiecare dată, Anthony Fauci. „La această teleconferință, doctorii Fauci și Collins (n.r. – Francis Collins, ex-șef al NIH) au fost avertizați pentru prima dată că virusul s-ar fi putut scurge din Wuhan și, în plus, că e posibil să fi fost manipulat genetic în mod intenționat, în scopul creării unui virus pregătit să se transmită rapid între oameni”. Jim Jordan și James Comer vor să afle dacă Fauci „a transmis vreodată aceste avertismente altor oficiali guvernamentali sau dacă pur și simplu le-a ignorat”.

Azi, Anthony Fauci este bănuit că nu a avertizat Casa Albă și/ sau pe Donald Trump, președintele la acea dată, cu privire la informațiile obținute de la laboratorul de virologie de la Wuhan, acolo unde cercetătorii ONG-ului EcoHealth Alliance și cei ai companiei Metabiota obțineau secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

 1. Psihoze colective confirmate:
  Guvernele recunosc că au folosit „psihologia de manipulare în masă” pentru a impune respectarea restricțiilor COVID si acceptarea vaccinurilor

  PSYOPS CONFIRMED: Governments admit using “mass formation psychosis” to enforce compliance with COVID restrictions, mandates – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-01-12-governments-admit-using-mass-formation-psychosis-enforce-compliance-covid-restrictions-mandates.html#

  Până acum, oricine a avut acces la internet a văzut unul sau mai multe cazuri de agitatie a oamenilor care au intrat în contradictii, lupte și in alte confruntări pe diverse teme de restricții și legi impuse plandemia de coronavirus.

  Masca chirurgicala omniprezentă a devenit un punct central al conflictului:
  Un număr foarte mare de persoane au fost convinse că, dacă nu poartă masca, indiferent dacă sunt sau nu vaccinate, sunt „expuse riscului de a lua virusul și de a muri din cauza COVID-19”. Și atunci acceptarea vaccinurilor, iar acum a rapelurilor i-au făcut pe oameni să devină deosebit de agitati.

  Ce se întâmplă în lume? Cum au devenit societățile civilizate atât de maniacale în fața unui virus care, din toate punctele de vedere, nu este nici pe departe atât de letal sau periculos pe cât am fost de manipulati să credem?

  Aceasta este cheia: Societățile noastre au fost manipulate intenționat pentru a vedea COVID foarte diferit față de focarele virale sau chiar de gripa din anii anteriori, avand in vedere ca gripa facea victime de secole. Iar acum, guvernele au manipulat deosebit de mult.

  Renumitul cercetător dr. Robert Malone, care a inventat tehnologia ARNm care este utilizată în unele dintre cele mai importante vaccinuri împotriva COVID-19, a declarat într-un interviu recent acordat podcasterului de top Joe Rogan că guvernele folosesc un concept manipulator cunoscut sub numele de „psihologie de manipulare în masă” asupra populațiilor lor ca mijloc de a-i constrânge să accepte chiar și cele mai draconice impuneri și măsuri legate de coronavirus.

  Potrivit Summit News, guvernele din Marea Britanie și Canada au recunoscut că au folosit metode „totalitare” de „control al minții” pentru a impune obedienta. În interviul său cu Rogan, după ce i s-a interzis accesul pe Twitter, el a explicat psihoza în masă, în parte comparând ceea ce vedem acum cu COVID cu psihoza din Germania epocii lui Hitler.

  Ce naiba s-a întâmplat cu Germania în anii ’20 și ’30? Populația era foarte inteligentă, foarte educată, și totusi a putut fi manipulata prin psihologie de manipulare in masa. Și cum s-a întâmplat asta?”, a întrebat Malone. „Răspunsul este psihologia de manipulare în masă.”

  „Când ai o societate care s-a dezbinat și e dominata de anxietate si este dirijata într-o anume directie în care lucrurile nu mai au sens, atunci nu mai poate discerne si atenția ei este hipnotizata de un lider sau de o serie de evenimente minore, cu efect de hipnoza, si atunci literalmente societatea devine hipnotizata și poate fi condusa oriunde,” a adăugat el.

  „Și unul dintre aspectele acestui fenomen este că oamenii îi identifică ca liderii, pe cei care vin de obicei și diagnosticheaza problema și se prezinta ca cei care au o solutie viabila si pot rezolva problema. Ei și numai ei, te pot salva”, a mai spus Malone. „Atunci multimile vor urma acei lideri. Nu contează dacă au mințit sau au facut orice altceva. Acestea sunt irelevante.

  Am avut indeplinite toate aceste condiții anterioare. Dacă vă amintiți că înainte de 2019 toată lumea se plângea, ca viata nu mai are un sens și suntem cu toții izolați unii de alții”, a adăugat el. „Apoi s-a întâmplat acest declic și toată lumea s-a concentrat pe virus”, a continuat el. „Așa se declanseaza psihologia de manipulare în masă și asta s-a întâmplat si in acest caz.”

  Nu există nicio îndoială că puterile globaliste au vazut o oportunitate, în perioada lui Donald Trump, de a folosi virusul lansat in China împotriva lui. Dar aceiași lideri și-au dat seama, de asemenea, că pot aplica aceleași tehnici ca sa induca psihoze colective în masă – în toate societățile de pe glob, pentru că amintiți-vă, obiectivul este controlul total al populației.

  Există, de asemenea, dovezi în acest sens, după cum adaugă Summit News: După cum a dezvăluit pentru prima dată autoarea și jurnalista Laura Dodsworth, oamenii de știință din Marea Britanie care lucrează în calitate de consilieri ai guvernului au recunoscut că folosesc ceea ce acum recunosc a fi metode „lipsite de etică” și „totalitare” de a insufla teroare populației pentru a controla comportamentul uman în timpul plandemiei.

  Raportul citează dintr-un briefing din martie 2020, cum a fost ordonat primul lockdown, care a spus că guvernul ar trebui să crească drastic „nivelul perceput ca amenințare de oameni” pe care îl reprezintă virusul, deoarece „un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient de amenințați la nivel personal”.

  Un om de știință din SPI-B a notat: „În martie Guvernul a fost foarte îngrijorat de gradul de conformism și au crezut că oamenii nu vor să intre in lock down. Au fost discuții despre nivelul de a induce teroarea pentru a accelera obedienta și s-au luat decizii cu privire la modul de amplificare a fricii.” Omul de știință fără nume a continuat să spună ceva foarte grăitor: „Modul în care s-a folosit inducerea fricii este DISTOPIC”.

  Utilizarea fricii este cu siguranță discutabilă din punct de vedere etic. A fost ca un experiment bizar”, a adăugat același om de știință. „În cele din urmă, s-a reglat nivelul pentru că oamenii au devenit extrem de terorizati.” Un alt om de știință a avertizat: „Am putea numi asta psihologia „controlului minții”. Asta s-a si facut… în mod clar s-a încercat sa se implementeze într-un mod pozitiv, dar a fost amplificata teroarea intr-un mod nefast „.

  Cu toate acestea, un al treilea specialist a adăugat: „Trebuie să fim foarte atenți la tirania care se strecoară în societate, pentru ca anumiti oameni folosesc plandemia pentru a prelua puterea absoluta și pentru a putea conduce umanitatea spre o anume directie, care fara toate acestea antementionate nu
  s-ar putea parcurge”.

 2. “Cred că ne confruntăm cu un rău care nu are egal în istoria omenirii”

  Edward Slavsquat | Substack

  Întrebarea 1– Aveam impresia că Putin s-a opus vaccinării forțate, dar spuneți că rușii sunt constrânși să fie vaccinați. Cum funcționează? Guvernatorii locali acționează unilateral și impun mandate de vaccinare pe la spatele lui Putin sau se mai întâmplă ceva?

  Riley Waggaman- Poziția lui Putin privind vaccinarea obligatorie a evoluat, fără îndoială, de-a lungul timpului. În martie, el a descris astfel de politici ca fiind “contraproductive”. Apoi, la începutul lunii iunie, a spus că vaccinul va fi disponibil pentru oricine îl “dorește” – subliniind în același timp că autoritățile trebuie să facă o treabă mai bună de “clarificare a necesității” vaccinării. În special, el și-a bătut joc in mod deschis de unele dintre stimulentele (“bere și cârnați gratis”) folosite la acea vreme de guvernele occidentale pentru a atrage oamenii să-și ridice mânecile pentru a fi înțepați. Două luni mai târziu, președintele Rusiei a susținut că vaccinarea ar trebui să rămână voluntară, stipulând în același timp că acum este “necesar” să se creeze “diferite tipuri de stimulente” pentru a crește nivelul de vaccinare.

  Oricare ar fi opiniile personale ale lui Putin cu privire la vaccinarea obligatorie, realitatea este că capitala Rusiei a introdus prima politică de vaccinare obligatorie a țării la jumătatea lunii iunie, care a impus diferitelor sectoare de afaceri să respecte o cotă de vaccinare de 60% în rândul angajaților. Muncitorii care refuzau vaccinarea riscau să fie suspendați pe termen nelimitat fără plată (sau, în termeni simpli, “concediați”). Multe alte regiuni au urmat exemplul cu mandate similare (și chiar mai stricte).

  După alegerile pentru Duma de Stat de la sfârșitul lunii septembrie, regiunile Rusiei au început să adopte în masă mandate de vaccinare, precum și permise de “sănătate” codificate QR. Toate cele 85 autorități federate ale Federației Ruse au acum reguli obligatorii de vaccinare (unele mai stricte decât altele). De exemplu, în regiunea Leningrad, toate organizațiile de stat, municipale și private trebuie să se asigure că 100% dintre angajați sunt complet vaccinați sau au o scutire medicală sau o dovadă a infecției anterioare în ultimele șase luni. Cei care refuza vor trebui testați la fiecare 72 de ore. Nu vă lăsați păcăliți de potențialele căi de scăpare: aceeași regiune a ordonat anumitor sectoare să vaccineze 80% dintre angajații lor până în septembrie. Aceeași strategie a incrementalismului este folosită în întreaga Rusie. Unele părți ale țării refuză chiar îngrijirea medicală de rutină celor fără cod QR. O regiune a anunțat recent că, în patru districte, toate persoanele nevaccinate vor trebui să se autoizoleze – un lockdown “în stil Austria” (care a fost de fapt inspirat de un lockdown în stil Tatarstan). În Sankt Petersburg și în alte câteva părți ale țării, vaccinarea este acum obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta de peste 60 de ani.

  Rusia urmează acum să implementeze un sistem de coduri QR la nivel național care să fie folosit pentru aproape toate aspectele legate de “viața normală”. Presupunând că legislația trece de Duma de Stat, aceste restricții care transformă societatea — care îi vor priva pe cei nevaccinați de libertatea de circulație și comerț, făcându-i, în esență, cetățeni de mâna a doua — vor intra în vigoare în februarie.

  Acționează regiunile Rusiei împotriva dorințelor Kremlinului în timp ce strâng șuruburile pentru vaccinarea obligatorie? De fapt, toate dovezile disponibile sugerează exact contrariul. Purtătorul de cuvânt al președinției, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor pe 7 octombrie că “orice măsuri care pot încuraja mai multe persoane să se vaccineze sunt bune”. O săptămână mai târziu, Peskov i-a acuzat pe rușii nevaccinați (majoritatea țării) că au făcut o alegere “iresponsabilă” care “ucide”. Kremlinul a perorat acest tip de retorică alambicat, cu declarații inflamatorii, luni de zile. Pe 17 iunie, la o zi după ce Moscova a anunțat regimul său obligatoriu de vaccinare, purtătorul de cuvânt al lui Putin a explicat că “principiul” vaccinării neobligatorii “rămâne în general”, dar rușii nu sunt suficient de proactivi în a se vaccina. O zi mai târziu, Anna Popova, șefa agenției Rusiei pentru protecția drepturilor consumatorilor și bunăstarea umană (Rospotrebnadzor), a descris imunizarea obligatorie ca fiind un “nou instrument” care poate fi utilizat așa cum consideră de cuviință guvernul.

  Popova a declarat recent că restricțiile COVID se vor încheia abia după ce “toată lumea” va fi vaccinată. Cu mai mult de 50% dintre adulții ruși încă nevaccinați la aproape un an de la începerea programului de vaccinare în masă al țării, cum intenționează guvernul rus să facă acest lucru?

  Întrebarea 2 – Am citit destul de multe despre cele patru vaccinuri principale din Occident, dar nu știu aproape nimic despre vaccinurile rusești. Ne puteți aduce la curent cu aceste injecții? În special, am dori să știm dacă folosesc aceeași tehnologie experimentală “bazată pe gene” care este folosită de Pfizer, Moderna, J&J și AZ?

  Riley Waggaman- Există mai multe vaccinuri anti-COVID rusești. Sputnik V, dezvoltat de Centrul Gamaleya al Ministerului Sănătății, este de departe cel mai frecvent utilizat medicament, deci este cel care merită cel mai mult o analiză. Sputnik V se bazează pe platforma vectorială a adenovirusului uman gamaleya (Ad26 și Ad5), care este concepută pentru a transporta materialul genetic în celule. Dacă examinați brevetul pentru vaccinul gripal gamaleya (care este postat pe site-ul oficial al Sputnik V), tehnologia utilizată acum pentru Sputnik V este denumită în mod deschis “vaccin genetic”. …Interesant este că directorul Gamaleyei, Alexander Gintsburg, a declarat că nu există diferențe “semnificative” între vaccinul Sputnik V și vaccinul AstraZeneca.

  O afirmație comună făcută de oficialii ruși și de mass-media rusă este că nu există niciun motiv să vă faceți griji cu privire la siguranța pe termen lung a Sputnik V, deoarece se bazează pe platforma “demonstrată” a adenovirusului uman Gamaleya. Problema cu acest argument este că, înainte de Sputnik V, Gamaleya nu a reușit, deși a încercat în mod repetat, să aducă pe piață un “vaccin genetic”. Una din aceste încercări a dus chiar la un scandal de delapidare, în timp ce alte prototipuri nu au fost niciodată prezentate pentru aprobare oficială – sugerând că nu aveau datele necesare privind siguranța și eficacitatea pentru a obține undă verde de la autoritățile de reglementare.

  În ceea ce privește siguranța, cum stă Sputnik V comparat cu vaccinul Pfizer și cu alte vaccinuri mARN? E greu de spus. Rusia nu are o bază de date asemănătoare VAERS pentru raportarea evenimentelor adverse suspectate în rândul publicului larg. De fapt, nu există date actualizate în mod regulat, disponibile public cu privire la orice complicații post-vaccinare în Rusia. Se pare că poziția guvernului rus este că acestea nu există. Dar medicii și parlamentarii spun o altă poveste, una susținută de o bază de date informală a deceselor suspectate legate de vaccin. Fără a fi descurajate de aceste argumente, autoritățile i-au comparat pe acești cetățeni îngrijorați cu “teroriștii” si acum amenință medicii “anti-vax” cu amenzi si chiar cu închisoarea, făcând din orice cadru medical care pune la îndoială vaccinul un presupus criminal in ochii guvernului rus.

  Există un alt element, la fel de alarmant pentru comparația vaccinului Sputnik cu cele mARN. Există acum un număr imens de dovezi care arată că vaccinurile mARN pot provoca efecte secundare grave și chiar moartea. Dar dezvoltatorii Sputnik V susțin în mod deschis utilizarea vaccinului Pfizer în Rusia. Dmitri Shcheblyakov de la Gamaleya, care a contribuit la crearea vaccinului emblematic al Rusiei, a susținut recent că există “avantaje” clare pentru amestecarea Sputnik V cu “diferite vaccinuri realizate folosind tehnologii diferite”. Fostul bancher Goldman Sachs, Kirill Dmitriev, educat la Harvard, șeful Fondului Rus de Investiții Directe (RDIF), care oferă finanțare pentru Sputnik V, a anunțat luna trecută că cercetarea comună cu Pfizer este deja în curs de desfășurare și și-a exprimat încrederea că un cocktail Sputnik/Pfizer va fi o “combinație foarte reușită”. Similar “cercetare în comun” se pare că este în curs de desfășurare cu Moderna.

  Există, de asemenea, întrebări despre cine sau ce se află de fapt în spatele lui Sputnik V. În mai 2020, cea mai mare bancă din Rusia, Sberbank, a creat o filială – Immunotechnology LLC – pentru a ajuta la “transferul tehnologiei” legate de vaccin. CEO-ul Sberbank, Herman Gref, face parte din Consiliul Internațional al băncii JP Morgan și este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al Forumului Economic Mondial (WEF). Gref susține că a făcut vaccinul în aprilie 2020 – ceea ce l-ar face unul dintre primii oameni din lume care au fost injectați cu Sputnik V (de fapt, cu câteva luni înainte de a fi cunoscut chiar sub numele de “Sputnik V”).

  Pe măsură ce rușii devin din ce în ce mai îngrijorați de “QR”-izarea țării lor, este demn de remarcat faptul că Sberbank dezvoltă un sistem de plată bazat pe coduri QR, în timp ce Gref a jonglat cu ideea de a crea o monedă digitală “Sbercoin” în parteneriat cu JP Morgan.

  Întrebarea 3– Răspunsul dumneavoastră este atât de vast, nu sunt sigur cum să-l tratez în continuare. În primul rând, confirmați că Sputnik V este un “vaccin genetic” ceea ce sugerează că riscurile de sângerare, cheaguri de sânge și autoimunitate sunt aceleași în Rusia ca și în SUA. Apoi, spuneți că există o legătură între creatorul vaccinului rusesc și corporația Pfizer, precum și că avem un “fost bancher Goldman Sachs, educat la Harvard”, a cărui organizație “oferă finanțare pentru Sputnik V”. În cele din urmă, sugerați că finanțarea pentru operațiunea de vaccinare ar putea veni de la “CEO-ul Sberbank, Herman Gref, care face parte din Consiliul Internațional al JP Morgan și este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al Forumului Economic Mondial”.

  Răspunsul dumneavoastră subliniază suspiciunea că aceste vaccinuri reprezintă piatra de temelie a unui proiect mult mai amplu care vizează restructurarea economiei globale și, probabil, reducerea populației lumii. Unde se încadrează Bill Gates în această imagine sau nu se încadrează?

  Riley Waggaman- Gates se încadrează cu siguranță în imagine. Fostul ministru al sănătății al Rusiei, Veronika Skvortsova, este membru al consiliului de administrație al Consiliului de Monitorizare a Pregătirii Globale (GPMB). Creat de Organizația Mondială a Sănătății și Banca Mondială, GPMB a primit finanțare generoasă de la Gates (care este, de asemenea, un contribuitor de top la OMS, desigur). Ghici cine mai este in conducerea GPMB? Anthony Fauci, precum și Chris Elias, președintele Programului de Dezvoltare Globală al Fundației Bill & Melinda Gates. După cum a detaliat RFK Jr. în cartea sa recent lansată, GPMB servește drept colectivul autoritar real dedicat impunerii de reguli în timpul viitoarei pandemii. Scopul acestui așa-numit organism de monitorizare și responsabilitate “independent” a fost de a valida impunerea controalelor statului polițienesc de către liderii politici și tehnocrații globali și locali, susținând eforturile lor de a lua genul de acțiuni dure pe care simularea lui Gates le-a modelat: supunerea celor ce opun rezistență, cenzurarea fără milă a disidenților, izolarea persoanelor sănătoase, prăbușirea economiilor naționale și prezentarea convingătoare a vaccinării ca soluție în timpul unei crize sanitare mondiale proiectate a avea loc. […]

  În iunie 2019, cu aproximativ douăzeci de săptămâni înainte de începerea pandemiei de COVID, dr. Michael Ryan, directorul executiv al programului OMS pentru urgențe sanitare, a rezumat concluziile raportului GPMB privind pandemia, avertizând că “intrăm într-o nouă fază a epidemiilor cu impact ridicat” care ar constitui “o nouă normalitate” în care guvernele din întreaga lume ar consolida controlul și ar restricționa mobilitatea cetățenilor.

  Vă sună cunoscut aceste aspecte?

  În ianuarie 2020, cu doar câteva luni înainte ca lumea să fie întoarsă cu susul în jos de lockdown-urile și restricțiile covid, Skvortsova a demisionat din funcția de ministru al sănătății al Rusiei, ca parte a unei remanieri a cabinetului lui Putin. O săptămână mai târziu a fost numită șefa agenției federale biomedicale din Rusia (FMBA). În calitate de șefă a FMBA, ea a jucat un rol esențial în primele zile ale răspunsului Rusiei la COVID, iar ulterior a transmis date care arată că Moscova a fost copleșită de “tulpina Delta”. Descoperirile sale au oferit “știința” atât de necesară pentru a justifica mandatul extrem de nepopular al capitalei privind vaccinarea obligatorie. În calitate de ministru al sănătății, Skvortsova a stat in centrul unui scandal de manipulare a datelor timp de ani de zile care a implicat crearea unor rate frauduloase ale mortalității. Frauda a fost atât de flagrantă încât guvernul rus a recunoscut chiar că cifrele lor au fost manipulate (drept consecință, guvernatorii regionali ai țării au fost învinuiți și aruncați la lei de Dmitri Medvedev).

  În ceea ce privește restructurarea economică “declanșată de COVID”: guvernul rus a îmbrățișat deschis cea de-a patra revoluție industrială a Forumului Economic Mondial. În octombrie, guvernul rus și WEF au semnat un memorandum privind înființarea unui Centru pentru a patra revoluție industrială din Rusia. Rusia a adoptat deja o lege care permite “regimuri juridice experimentale” pentru a permite apoi corporațiilor și instituțiilor să implementeze proiecte de Inteligență Artificială și roboți în economie, fără a fi grevate de birocrația aferentă existentă în materie de reglementare. Revenind la Gref și la Sbercoin-ul său digital: banca centrală a Rusiei intenționează deja să testeze o rublă digitală care, printre alte caracteristici urât mirositoare, ar putea fi folosită pentru a restricționa cumpărăturile.

  Probabil că mulți sunt conștienți de Agenda 2030 a ONU. Ei bine, există un plan Moscova 2030, și este destul de ieșit din comun. Planul pentru capitala Rusiei cere “pașapoarte genetice” care pot fi folosite pentru a administra “terapii genice”. Un document care oferă o viziune a vieții la Moscova până la sfârșitul deceniului vorbește și despre “dispozitive digitale medicale implantate” care pot fi folosite de companiile de asigurări pentru a calcula plățile la asigurările de sănătate. Se pare că aceste ambiții nu se vor limita la Moscova. În ultima jumătate a anului 2019, Duma de Stat a Rusiei a comandat un raport pentru a investiga “dezvoltarea fără conflicte” a unei “noi generații de tehnologii” (cum ar fi “editarea genomului”) pentru a crea un “nou tip de societate”.

  Întrebarea 4– Mi-e greu să cred că un patriot rus, ca Vladimir Putin, ar achiesa la, ceea ce practic înseamnă, o preluare a țării de către elitele străine, Mafia Bancherilor și cartelul global BigPharma. Nu observă ceea ce se întâmplă chiar sub nasul lui sau sunt alți factori în joc?

  Riley Waggaman – Orice ar crede Putin în această privință, cu siguranță trebuie să realizeze că guvernul rus urmărește politici extrem de nepopulare, în primul rând cu vaccinarea coercitivă, iar acum cu propunerea de QR-izare a țării. Adjunctul Dumei de Stat, Mihail Delyagin, a avertizat recent că adoptarea unui “ausweis” de sănătate digitală la nivel național ar echivala cu o “lovitură de stat” care ar preda conducerea externă a țării către “Big Tech și Big Pharma, prin OMS”. Motivul pentru care aduc în discuție acest lucru este pentru că, cel puțin așa cum am înțeles comentariile sale, Delyagin nu crede că Putin este direct implicat în ceea ce se întâmplă și se teme că președintele rus va ajunge să-și asume vina pentru orice haos social și/sau economic care ar putea urma (Delyagin: “Când acești oligarhi sălbatici vor veni la putere, când această mafie medicală sălbatică va ajunge la putere, Rusia nu va mai exista! Nu va fi nimeni care să apere Rusia! Dacă Putin semnează această lege, cine îl va apăra pe Putin? Voi numi două duzini, dar ce ziceți de restul? Ajută-te, protejează-te pe tine și Rusia de o lovitură de stat!”). În acest caz, este imperativ să oprim aceste politici periculoase, destabilizatoare, înainte ca acestea să declanșeze grave revolte populare în Rusia.

  Într-adevăr, este greu de argumentat că Putin este un aliat clar în lupta împotriva mandatelor privind medicamentele experimentale sau împotriva viziunii întortocheate a Forumului Economic Mondial (WEF) pentru viitor. În ianuarie, președintele rus a ținut un discurs chiar la WEF în care a cerut “extinderea amplorii testelor și vaccinărilor [COVID] în întreaga lume”. El a continuat afirmând că trebuie creată o “structură de înaltă calitate” pentru a ajuta la depășirea “dezechilibrelor sociale” care au fost exacerbate de pandemie. “Bugetele de stat și băncile centrale” ar trebui să joace un “rol cheie” în refacerea rapidă a economiilor globale și naționale, a explicat Putin.

  Nu este acesta doar un mod fantezist de a spune Build Back Better?

  Avem nevoie disperată de un dialog deschis, sincer, despre ceea ce se întâmplă în Rusia chiar acum – discuții care sunt în mod evident absente în marea majoritate a “publicațiilor mass-media independente.” Nu mă prefac că am toate răspunsurile, dar sunt șocat că atât de puțini par să-și pună întrebări.

  Întrebarea 5– În Rusia, vedem aceleași semnale de alarmă care apar în Occident; vaccinările obligatorii, suspendarea drepturilor civile și alunecarea constantă spre autoritarism. În ce măsură vedeți aceste evoluții ca pe o luptă primordială între bine și rău?

  Riley Waggaman- Îmi amintesc adesea de acea replică tulburătoare a lui Alexis de Tocqueville: “Mă întorc în timp de la o eră la alta până la cea mai îndepărtată antichitate; dar nu găsesc nici o comparație cu ceea ce se întâmplă în fața ochilor mei: pe măsură ce trecutul a încetat să-și arunce lumina asupra viitorului, mintea omului rătăcește în obscuritate.”

  Cu fiecare zi care trece se pare că suntem despărțiți cu forța de propriul nostru trecut. Suntem “recalificați” pentru a accepta un nou model civilizațional. Se întâmplă la nivel local, regional, național și global. Destramă familii.

  Cred că ne confruntăm cu un rău care nu are egal în istoria omenirii. Ne aflăm într-un teritoriu complet necunoscut și extrem de periculos. Cu toate acestea, există lecții și avertismente pe care le putem lua din istorie. Introducerea la nivel mondial a permiselor de sănătate digitală are o asemănare izbitoare cu adoptarea globală a pașapoartelor internaționale de călătorie, după Primul Război Mondial. Pașaportul tău este o relicvă a primului război mondial. Trebuia să fie un document temporar pentru a controla fluxul de refugiați și pentru a ne feri de spionii inamici. Nu a fost atât de temporar, așa-i?

  Romancierul austriac Stefan Zweig a scris pe larg despre ce a însemnat acest nou sistem de control pentru cei care au trăit în Europa de dinainte de primul război: “Oamenii au fost făcuți să simtă că sunt obiecte și nu subiecți, că nimic nu era dreptul lor, ci totul doar o favoare permisă prin bunăvoința oficială. Au fost codificate, înregistrate, numerotate, ștampilate… Umilirile care altădată fuseseră concepute doar pentru criminali au fost acum impuse călătorului, înainte și în timpul fiecărei călătorii”.

  El a adăugat: “Întotdeauna a trebuit să mă gândesc la ceea ce mi-a spus un rus exilat cu ani în urmă: «Înainte omul avea doar un trup și un suflet. Acum are nevoie și de pașaport pentru că fără el nu va fi tratat ca o ființă umană”.

  Acum suntem cu toții suspectați de risc la adresa sănătății (biohazard), pe lângă faptul că suntem potențiali criminali. În acest moment, ne întrebăm, mai sunt “masele nevaccinate” privite ca ființe umane în ochii stăpânilor noștri la nivel mondial? Chiar și cei care și-au făcut cu „simț de răspundere” rapel-ul trebuie să-și dea seama de acum că libertățile lor nu le vor fi returnate. Nu așa funcționează mecanismul acesta. Deputatul Dumei, Delyagin, a vorbit despre acest lucru în apelul său video către ruși: “Ei deja vorbesc cu noi în același mod în care vorbesc de obicei cu animalele. Statul vorbește acum atât de obtuz poporului. Așa se vorbește cu populația teritoriilor ocupate, care, din anumite motive, nu înțelege că este sub ocupație”.

  O observație remarcabilă, una care se aplică aproape întregii lumi.

  Am un fiu tânăr. Este cetățean rus. Mi-aș dori ca el să fie tratat ca o ființă umană.

  Situația este extrem de sumbră. Personal, cred că există un element spiritual profund în joc. Cum oprim acest rău profund?

  Riley Waggaman este un scriitor care trăiește la Moscova. A lucrat pentru companiile media Russia Insider, RT și Press TV. De asemenea, contribuie la publicațiile online Russian-Faith.com și Anti-Empire.com. Scrie în mod regulat despre Rusia pe contul său Substack: Edwardslavsquat.substack.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button