X

Sorin Cîmpeanu nu exclude certificatul verde și în școli: ‘Sunt de acord cu orice fel de măsuri care fac ca școala să se poată desfășura cu prezența fizică’

copii deschidere scoala

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Certificatul verde în școli nu este exclus, conform lui Sorin Cîmpeanu, deși peste 70% din cadrele didactice sunt vaccinate. 

”Este o decizie a Guvernului, în funcție de ea voi anunța și care este impactul în sistemul de educație. Sunt de acord cu orice fel de măsuri care fac ca școala să se poată desfășura cu prezența fizică. Digitalizarea e un obiectiv major și pentru România, dar și pentru celelalte țări din lume, dar niciun stat al lumii nu poate că sunt îndeplinite cele 5 condiții de baze. Ele nu sunt îndeplinite în niciun stat al lumii.
Gradul de vaccinare în rândul cadrelor didactice era de mult peste 70%, mai mult decât dublul mediei naționale. Avem un număr important de școli în care gradul de vaccinare este de 100%.”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Au fost întrebați românii dacă își doresc digitalizarea? Sau trebuie să satanizăm acest popor pentru că așa dorește șefimea UE?

    Ministrul Educației ar trebui să știe că pilonii culturii sunt: știința, filosofia, religia și arta. Altminteri, nu putem vorbi chiar despre educație, ci despre… altceva! Știința trebuie să fie știință, nu ideologie care să lupte împotriva lui Dumnezeu!

    Atribuirea unui cod format din cifre și litere fiecărui copil și cadru didactic prin vaccin înseamnă, în termeni religioși, PECETELUIRE cu semnul fiarei! Cine îi dă dreptul să-L ucidă pe Dumnezeu din sufletele celor vaccinați? Cine îi dă dreptul să smintească pe cei cărora ar trebui să li se arate Calea, Adevărul și Viața în vederea mântuirii? Cum va reînvia acest popor dacă îi despărțim pe cei mici de Dumnezeu prin pecete antihristică și prin modificarea genetică? Temă pentru domnul ministru: de citit capitolele 13 și 14 ale Apocalipsei!

  2. Stati …..
    Ce spune tampeanu ?!!!!
    Pai spune ca “Sunt de acord cu orice fel de măsuri care fac ca școala să se poată desfășura cu prezența fizică”
    Ce-nseamna asta ?
    Inseamna ca: Toti elevii, care depasesc varsta recomandata sa fie vaccinati, vor trebui vaccinati

    Asta spune tampeanu.
    Voi v-ati gandit ca ar trebui vaccinati profesorii, personalul auxiliar si personalul nedidactic, nu ?
    Uf … era sa va zic ceva … dar omu asta se gandea la altceva: LA vaccinarea tututor elevilor eligibili spre vaccinare, asa cum zice colonelul rujat.

    1. ABC zice bine. Satanistii vor să omoare și copiii.
      Nu mă așteptam ca profesorii să fie 70% vaccinați. Ei trebuie să fie un exemplu de înțelepciune nu de prostie.
      Doamne ajută!

      1. Și în rândul elevilor sunt deja vaccinați, într-o proporție mult mai mica, dar au ales sa primească vaccinul din proprie inițiativa pentru diverse “beneficii”, gen călătorii în afara tarii, acces la Mall, în club, la meciuri, la concerte. În clasa unde învață fiul meu, cel puțin 50% dintre elevi sunt vaccinați cu doua doze încă din timpul vacantei de vara. Unii dintre cei care își exprima părerile aici au așteptări prea mari de la o generație care nu frecventează Sf. Biserica. Ce pretentii sa avem de la niște elevi care folosesc cuvinte triviale la fiecare fraza, de la fete care umbla mai mult dezbrăcate și care stau calare peste băieți pe scaunele din autobuze, de la elevii care poarta belciuge în nas, cercei în urechi, se droghează, fumează tutun si consuma alcool? Dacă dvs aveți copii care sunt normali la cap, va felicit, dar cu părere de rău va spun ca majoritatea elevilor sunt precum cei pe care i-am descris mai sus.

        1. Cu respect, in clasa fiicei mele (liceu) , din 26 copii adolescenti sunt doar 3 vaccinati: un fiu de preot ortodox, perfect normal si decent in comportament , o fata din medium rural , care a facut vaccinurile covid 2 doze , la “sugestia” unui preot “Duhovnic” de 80 de ani, tot de la tarā si o Alta fata de oras, perfect normal, Fara fuste scurte, belgiuce in and, Fara alcoool, Fara tutun, Fara sā stea cālare pe baieti.
          Deci?!!!!

          Lipsesc preotii adevarati crestini ortodocsi , care sa I drume+ lipsesc profesorii + ignoranta si lipsa de Credinta in HRISTOS!

          Doamne ajutā!

          1. Asa este! Un exemplu in acest sens: preotul de la biserica din Bucuresti la care ma duceam, facea in cuvantarea de la Liturghie, propaganda fatisa vaccinarii si ii critica pe cei care nu asculta de stiinta si de medici, si nu se vaccineaza, deoarece s-au obisnuit dupa 32 de ani de democratie prost inteleasa, sa nu mai faca ascultare de nimeni si nimic, in timp ce indignati, unii enoriasi paraseau biserica huiduindu-l!

    2. Stela Maria,
      ce vrei sa zici ?
      Da, eligibili. Asta nu inseamna ca el n-ar dori sa vaccineze de la țâță pana la mormânt, dar fiindca se fac ca respecta legea vor vaccina doar copiii cu varsta admisa de oms sau ministerul sanatatii din romania, momentan in romania 12 ani, in alte state 5 ani.

      Stela Maria ce am zis eu rau de ai vorbit asa ?

  3. Trebuie să luăm în calcul faptul că actualii bunici au fost școliți în perioada anilor ’60! Unii au rezistat educației ateiste, alții s-au conformat. Cunosc tineri care își catehizează bunicii! Da. Tinerii au mai beneficiat de niște ore de religie, totuși.

    Situația este complexă. E greu să găsești modele în aceste vremuri. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să depună un efort să se informeze din Scrierile Sfinților Părinți.

    Să avem răbdare cu cei care nu cunosc Calea, Adevărul și Viața! Există loc și de surprize plăcute. Cunosc destule persoane care s-au întors la Dumnezeu după ce au făcut păcate mari! Să ne rugăm mereu pentru noi și pentru alții.

    Problema este că, dacă omul este digitalizat, nu mai poate fi capabil de pocăință! De aceea, trebuie luptat pentru libertatea religioasă. În momentul în care omul este controlat total, el se supune inteligenței artificiale, nu lui Dumnezeu! Nanotehnologia din corpul celui vaccinat cu mai multe doze preia controlul asupra persoanei respective. Cine vrea să fie modificat genetic și controlat total pentru a putea vinde și cumpăra, supunându-se astfel lui Antihrist, nu are decât! Dar pe ceilalți de ce să-i oblige cineva? Mai ales că serurile acestea sunt experimentale, totuși!

  4. UN MONSTRU CU PICIOARE DE LUT : DECI TREZITI LUMEA , E UUUUURGENT !!!

    ASTIA SUNT O SECTA – DE AICI RITUALURILE LOR ABSURDE : MASCA, LOCKDOWN, SEPARAREA INDIVIZILOR, UCIDEREA BATRANILOR SI A COPIILOR, ADICA A CELOR MAI INOFENSIVI SI MAI SLABI, CARE NU SE POT APARA .

    ODATA CE LUMEA INTELEGE CA SUNT O SECTA, SE VA RASCULA SI II VOR RADE : SUNTEM IN LEGITIMA APARARE – VIOLENTA SAU NU !
    CU VACCINURILE PE VIATA VOR SA-SI ASIGURE RENTE DE MILIARDE PE VIATA!

    NU VA LASATI SI DATI FILMUL MAI DEPARTE – TRADUCETI-L !

    TOT RICARDO ANUNTA CA AU SCHIMBAT NISTE LEGI ACUM IN FRANTA CARE LE PERMITE SA NE INTRE IN CASE FARA MANDAT, SA NE DUCA IN LAGARELE LOR – INFECTATI SAU NU – SI SA NE IA CASELE SI COPIII !
    ASA CEVA NU A EXISTAT IN FRANTA NICIODATA !
    PRECIS CA ASTA FACE ACEEASI SECTA SI IN ROMANIA : ARAFAT, RAFILA, CERCEL, TATARU ETC .

    TREBUIESC INDEPARTATI CU ORICE PRET PANA NU BAGA TOTI DISIDENTII IN LAGARE COVID, CHIAR SI PE CEI SANATOSI CARE AU VENIT IN CONTACT CU UN COVID .

    Une secte au pouvoir? Les 6 éléments clés
    https://www.laminutedericardo.com/LMDR/une-secte-au-pouvoir-les-6-elements-clefs/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button