X

Liderii coaliției PNL-PSD ar fi renunțat la impunerea certificatului verde la locul de muncă, după mai multe sondaje comandate au relevat că MAJORITATEA ABSOLUTĂ a românilor se opun

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderii PSD și PNL  ar fi  renunțat la implementarea certificatului verde ca urmare a unor sondaje discutate în coaliției, care arătau că aproape 60% din români se opun vaccinării în general, susțin surse politice pentru ziare.com. Impunerea unui certificat verde obligatoriu la locul de muncă ar afecta electoral atât PSD, cât și PNL, notează sursa citată.

Conform sursei citate, singurul care mai susține certificatul verde este Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Vâlcea, întrebat dacă mai poate fi aprobat certificatul verde la locul de muncă până la finalul acestui an, că nu crede că se mai poate aproba, pentru că Parlamentul a intrat în vacanță.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. ,,Codul QR nu va fi provizoriu, ci va fi permanent și va înlocui buletinul, CNP-ul, pașaportul, rovigneta, carnetul de asigurat, contul la bancă și chiar persoana, care va deveni un număr de deținut la Dachau!
    Codul QR este un fel număr de înmatriculare în Noua Ordine Mondială, o decăderea a omului la nivel de animal de experiență, pierderea liberului arbitru, a umanității, tăierea aripilor omului și înlocuirea lor cu coarne!
    Codul QR este provizoriu până la cip, ocazie cu care codul QR va fi incorporat definitiv și fizic în om.
    Atunci omul întreg poate fi poprit, cum poprește ANAF toate conturile până nu plătești dările obligatorii.
    Te poprește NWO când nu ai achitată rovigneta către Pfizer, când spui adevărul, când nu faci ce ți se dictează, când te uiți urât sau cârtești, gata: nu mai mergi nicăieri, nu mai ai acces la telefon, la net, nu mai pleci din casă și te urmăresc peste tot. Ești anulat!“
    Dr.Adrian Cacovean.

  2. Liderii coaliției PNL-PSD ar fi renunțat la impunerea certificatului verde la locul de muncă, după mai multe sondaje comandate au relevat că MAJORITATEA ABSOLUTĂ a românilor se opun

    Eu cred ca renuntarea la acest certificat s-a facut cu ordin de la plavan. Cocodoceniul are nevoie de pace sociala, liniste, inainte de furtuna de la rasarit, mai exact pace sociala in tara pentru a ne pregatii de razboiul ruso-ukrainiean.
    Adica e tot de rau, dar cred ca-i furtuna in urma careia va iesii Soarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button